• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirlendim napayım ben ?

Bakın diğer yönetici arkadaşa sordu sesini duydum koridorda "yemek söylüyoruz" diye bas bas bağırıyordu benim odam hemen yan tarafta, odamdayım gelip sorabilirdi. İş olunca geliyor para toplarken gelmeyi biliyor bunda mı soramıyor ? Üstelik salgın hastalık var kendimizi koruyalım diye dışardan söylüyor.
Evet hoş olmamış ama abartmayın bence ağlabnacak birşey yok sizde kendiniz söyleyip yeseydiniz bir güzel dışardan yemeğinizi

Siz odanızdaysanız ayağınıza gelip sürekli yemek istiyor musun diye mi soracak oranın çaycısı sadece yani size yemek söylemek zorunda değil her defasında ayrıca o an siz oradaymışnız ortaya sormuş size özel dememiş zaten ben isterim demişsiniz söylemiş o anda da başka yerdeymiş orada olanlara söylemiş, yemeği söyledikten sonra da sizi görünce belki bilmenizi istemedi sizi pas geçtiği için ne var bunda ağlayacak yahu. İnsanların mı sizi sürekli düşünüp yemek söylemesi lazım siz açıp söyleseydiniz kendi yemeğinizi adam oda oda dolaşıp yemek siparişimi soracak bir alemsiniz bu kadar özel ilgi neden istiyorsunuz?

Nihayet beni anlayan biri, teşekkür ederim.

Evet derdim bu, görmezden gelinmek. Bu çaycı arkadaş insan olarak iyi kalpli olduğunu düşündüğüm biriydi. Tüm işyeri adına toplu sipariş verildi. Amaç: korona var dışarı çıkıp canımızı riske atmayalım. Ben bu şehirde yeniyim ve burası küçük şehir, hangi restoranların paket servis yaptığını bilmiyorum. Çaycı arkadaş ise 25 senedir bu şehirde, her restoranı şehrin herşeyini avucunun içi gibi biliyor.

Bir de bazı kişiler çok abarttın demiş arkadaşlar ben geçmişte akran zorbalığı ve mobbing olaylarına çok maruz kaldım ve en ufak dışlama emaresi görsem çok üzülüyorum çok hassasım.

Bu hassaslıkla o yöneticiliği nasıl yapacaksınız acaba merak ettim. Böyle bir problemimiz varsa bu yaşınızda kadar psikolojik destek alıp çözmeye çalışmamak sizin yanlışınız. Bu bence dışlanmak değil. Neresi paket servisi yapıyor diye bir kişiye sorsanız elbet size yardımcı olurdu veya teknoloji çağında internete yazabilirdiniz veya restaurantları telefonla arayabilirdiniz. Bir sürü çözüm var. Duymuşsunuz ki bangır bangır yemek söylüyoruz diye sesleniyor. Sizin ayağınızda gelip sormasını beklemeniz yanlış. Sayfalardır aynı şey yazılmış ama siz anlamamakta çok ısrarcısınız. Siz de seslenip bana da yemek söyler misin deseydiniz bitmişti olay.

Yok eve kadar geldim ben de. Kendimi riske atarak eve kadar geldim bu salgın günlerinde :KK43:
Regl gününde falan mısınız?
Her sabah işe gidiyor geri dönüyorsunuz risk olmuyor öğlen için adeta küsüp eve gidince mi risk oldu?

Eliniz , diliniz , telefonunuz yok mu?
Neden kendiniz arayip yemek soylemiyorsunuz?
Kimse size sormak zorunda degil
20 sene yoneticilik yaptım cogunlukla kendim soylerdim yemegimi , organize durum varsa ona da katilirdim ama her daim kendi isimi kendim halletmisimdir
Kendinize gelin yahu bir de oturup aglamissiniz , sizi o koltuga nasil oturttular onu bi dusunun

O size mobbing yapmis bunu hissettirmis sizde sinirlenmissiniz guleryuzlu oldugunuzda onemsenmezsiniz bazen insanlari ezme onlara yukardan bakma taraftari asla degilim ama ciddiyet mesefa sart...

Kızlar çok sinirlendim hatta ağlamamak için zor sıkıyorum kendimi. Ben işyerinde orta kademe yöneticiyim ve başka şehirdeyim yalnızım çok olmadı, birkaç ay oldu. Ofiste bir çaycı var iyi bir insan, şehre dair birşey sorarsan yardımcı olur, Güleryüzlü vs. bir insan. Neyse bu kişi organizasyoncudur da aynı zamanda, geçen dışardan yemek söyledi. Ben de diğer yönetici arkadaşımın odasındaydım geldi sordu, ben isterim dedim ve yemek geldi, çok da hoşuma gitti bunu da söyledim. Peki sonra noldu? Bu kişi bugün tekrar yemek söyledi, sesini duydum "yemek söylüyoruz" diye, muhtemelen diğer yönetici arkadaşa sordu beni esgeçti !!! Şok oldum o an birşey demedim ama. Sonra çıktım bir baktım bu işyerinin önünde yemek bekliyor !!!!! Beni görünce öbür tarafa yürüyüp görmezden geldi çünkü ben merhaba hayırdır neden bekliyorsunuz diyeceğim, bundan kaçtı .İnanılmaz sinirim bozuldu eve geldim makarnamı haşlıyorum ve ağlamamak için zor tutuyorum. Bu şahsım ayıbını yüzüne vurmak istiyorum bu yaptığının ayıp olduğunu yüzüne söylemek istiyorum.

Not: dışardan söylüyorlar çünkü salgın hastalıkta dışarı çıkmayalım çanımızı riske atmayalım diye ve herkese sordu herkese
1)çocuk musunuz? yani böyle bir şeye ağlaya ağlaya makara yapıyorum öhööö demek çocukluk.
2)korona var diye kendiniz çıkıp yemiyorsunuz da o gelen siparişlerle çok güzel korona kapılır , pandemi bitecek ama hala tam öğrenememişsiniz sanırım.koronadan korkuyorsanız evden paketinizi getireceksiniz.
3)daha yenisiniz eskilerin samimiyeti sizinle olmaz
4)yöneticiyim diyosunuz da kendi siparişinizi verecek yetiniz vardır diye düşünüyorum adamın görev tanımı siparişleri toplamak değil sonuçta.sizi o gün öteki yardımcının odasında görünce ayıp olmasın diye size de sormuş bulunmuş.ağlamak yerine konuşarak iletişim kurarsanız çözersiniz.bildiğim kadarıyla aslında yöneticilik için iletişim becerilerinin gelişmiş olması gerekiyo.
5)adam koridorda bas bas bağırmış da siz ben yöneticiyim bana gelip ille sorulacak tribindesiniz bence ama kendinizi toparlamazsanız ya daha çok ağlarsınız ya da tutunamazsınız bir yerde.sizin iyiliğinize söylüyo burda bu kadar insan.kafanızı uzatıp beeen diye cevap verseydiniz adama sorun olmazdı.

Yok eve kadar geldim ben de. Kendimi riske atarak eve kadar geldim bu salgın günlerinde :(
O adam size yemek söylerken kendini riske atmış olmuyor mu ? Siz prenses misiniz ? Yalvarıyorum şu kendini inssnlardan üstün görme sendromundan çıkın bende olsam bu kafadaki birine yemek söylemem

Yok eve kadar geldim ben de. Kendimi riske atarak eve kadar geldim bu salgın günlerinde :KK43:
Hanımefendi bu salgın günlerinde kendimizi riske atarak hergün işe geliyoruz sabah 8:30 akşam 19:00 çalışıyorum ve salgının en yoğun olduğu günlerde bile işe geldim asla izin verilmedi iş yerimiz tatil edilmedi ayrıca yöneticide değilim akşama kadar en az 200 kişiyle burun buruna hesap kitap yapıyorum e biz ölelim o zaman.

Bakın diğer yönetici arkadaşa sordu sesini duydum koridorda "yemek söylüyoruz" diye bas bas bağırıyordu benim odam hemen yan tarafta, odamdayım gelip sorabilirdi. İş olunca geliyor para toplarken gelmeyi biliyor bunda mı soramıyor ? Üstelik salgın hastalık var kendimizi koruyalım diye dışardan söylüyor.
Sormak istememistir o zaman. Ya da siz madem sesini duydunuz,bana da soyler misiniz lutfen diye seslenebilirdiniz. Tuhaflik yani sizinki de. Hem duyuyorsunuz hem de bana da soyleyin demiyorsunuz ama sonra da alinganlik yapiyorsunuz. Bu kisi ayaginiza gelsin istediniz anladigim kadariyla ama gelmemis,gelmek istememis iste. Oturup aglanir mi buna? Sacmalik

O size mobbing yapmis bunu hissettirmis sizde sinirlenmissiniz guleryuzlu oldugunuzda onemsenmezsiniz bazen insanlari ezme onlara yukardan bakma taraftari asla degilim ama ciddiyet mesefa sart...
Çok haklısınız ben bu adamı her gördüğümde sohbet muhabbet ettim güleryüz gösterdim odama geldiğinde ikram yaptım ama bana saygı duymuyor diğer mesafeli yöneticiye saygı duyuyor Eminim o geçen gün de bana "yemek ister misiniz" diye sormayacaktı, es kaza şansa diğer yönetici arkadaşın odasında olduğum için sormak durumunda kaldı.

Beni nasıl görmezden gelir, beni benii Bihterini!! tadında bir konu olmuş. :D

Yaw güzel kardeşim, adamın seslediğini duymuşsun aç telefonu birine de, benim için de kebap ekleyin bi tane diye.

Olmadı, adamı gördün, Hasaan niye beni es geçtin ya, ben insan değil miyim de...

Ağlayarak öğle yemeğine eve gelmek nedir? Böyle mi kendinizi saydıracaksınız?

Beni nasıl görmezden gelir, beni benii Bihterini!! tadında bir konu olmuş. :KK70:

Yaw güzel kardeşim, adamın seslediğini duymuşsun aç telefonu birine de, benim için de kebap ekleyin bi tane diye.

Olmadı, adamı gördün, Hasaan niye beni es geçtin ya, ben insan değil miyim de...

Ağlayarak öğle yemeğine eve gelmek nedir? Böyle mi kendinizi saydıracaksınız?
Benim de böyle bir anım var, neden avokado alayım mı diye sormadın bana diye ağlamıştım arkadaşıma.
Ama fark; ben yatılı okulda 14 yaşında dikkat çekmeye, olay çıkarmaya çalışan bir ergenustum.
Ömrümde yememiştim, şımarıklığın zirvesi, çocukluk işte😂😂

Son düzenleme:
Kızlar çok sinirlendim hatta ağlamamak için zor sıkıyorum kendimi. Ben işyerinde orta kademe yöneticiyim ve başka şehirdeyim yalnızım çok olmadı, birkaç ay oldu. Ofiste bir çaycı var iyi bir insan, şehre dair birşey sorarsan yardımcı olur, Güleryüzlü vs. bir insan. Neyse bu kişi organizasyoncudur da aynı zamanda, geçen dışardan yemek söyledi. Ben de diğer yönetici arkadaşımın odasındaydım geldi sordu, ben isterim dedim ve yemek geldi, çok da hoşuma gitti bunu da söyledim. Peki sonra noldu? Bu kişi bugün tekrar yemek söyledi, sesini duydum "yemek söylüyoruz" diye, muhtemelen diğer yönetici arkadaşa sordu beni esgeçti !!! Şok oldum o an birşey demedim ama. Sonra çıktım bir baktım bu işyerinin önünde yemek bekliyor !!!!! Beni görünce öbür tarafa yürüyüp görmezden geldi çünkü ben merhaba hayırdır neden bekliyorsunuz diyeceğim, bundan kaçtı .İnanılmaz sinirim bozuldu eve geldim makarnamı haşlıyorum ve ağlamamak için zor tutuyorum. Bu şahsım ayıbını yüzüne vurmak istiyorum bu yaptığının ayıp olduğunu yüzüne söylemek istiyorum.

Not: dışardan söylüyorlar çünkü salgın hastalıkta dışarı çıkmayalım çanımızı riske atmayalım diye ve herkese sordu herkese

yönetici oldugum gunler geldi aklima, öyle orta morta değil baş... vardi ünvanimda.Henüz çayci ise baslamadigi için arkadaslarimin yemek organizasyonlarini ben yapardim, çaylarini sabah ben demler servis bile yaptığım olurdu...yeter ki onlar iş çıkarsin, zahmet ediyorsunuz diyene de ac ayi oynamaz derdim. :-) bu arada 8-20 kurumun basindaydım, ne haftasonum ne bayramim vardi...ordan ayrilinca arkamdan saydırdığini bildiklerim bile arayıp hakkını helal et dediler...hey gidi günler

Çok haklısınız ben bu adamı her gördüğümde sohbet muhabbet ettim güleryüz gösterdim odama geldiğinde ikram yaptım ama bana saygı duymuyor diğer mesafeli yöneticiye saygı duyuyor Eminim o geçen gün de bana "yemek ister misiniz" diye sormayacaktı, es kaza şansa diğer yönetici arkadaşın odasında olduğum için sormak durumunda kaldı.
Ohoo baksana alttan neler cikiyor e tamam sen olayi anlamissin

Benim de böyle bir anım var, neden avokado alayım mı diye sormadın bana diye ağlamıştım arkadaşıma.
Ama fark ben yatılı okulda 14 yaşında dikkat çekmeye, olay çıkarmaya çalışan bir ergenustum.
Ömrümde yememiştim, şımarıklığın zirvesi, çocukluk işte😂😂
ergenliğinde 2. paket cips için, daha fazla bilgisayar oyunu için ya da arkadaşlarımla gezmek için sizden izin almıycam hıhhh diyenlere denk geldim de avokado diye trip atanı görmemiştim :D :D tşkkrlr sipirmin

Back
X