çok sinirlendim!!!!

raporlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
103
0
26
İstanbul
Kızlar çok sinirlendim burda bi iş arkadaşım var abi diyorum benden 10 yaş büyük çok iyi bi insan az önce eşi geldi çocuklarıyla çocuğu sevdim hoşgeldiniz dedim tokalaşmak istedim mırın kırın el ucunu uzattı ben insan yerine koydum iş arkadaşımızın eşi dedim el uzattım tavrı beni deli etti.Muhabbet arasında siz kaç yaşındasınız dedi benden büyüksünüz tabi belli de dedi Allah'ım ya ne kompleksli insanlar var facebookta resimlerinizi görmüştüm orda daha güzel daha küçük görünüyodunuz dedi demekki beni takip ediyomuş deliii oldumm delii bukadar olmaz Bu kadar kompleks olmaz benden küçük olabilirsinde bu tavır ne yani
dilimin ucuna laf geldi ama kendimi tuttum çok sinirlendim çoookk

bellı kı facede sizi görmüş ve eşini kıskanmış. iş arkadaşlarınızla samımı ısenız samımı resımler varsa kıskanması doğaldır. ama bırlıkte boyle resımlerınız yoksa aşırı derecede kıskanç bır eşle karşı karşıyasınız demektır. muhatap olmayın

valla çok sinirlendim işte kültür seviye farkı böyle bişey ayıp valla ayıp benim sözlümünde iş arkadaşları var nerdeyse hepsi bayan mühendis mimar kızlar gittiğimde çok güzel sohbet ederiz hiç böyle bi tavır yapmadım tanımadan kıskançlık yapıyodum arada ama tanışınca benide bildiklerinden takmadım.Ki sözlüm çok yakışıklı hali vakti yerinde hoş muhabbettir kadının kocası küçümsemiyorumda lise mezunu göbekli 40 yaşında evli barklı adam neyine bakcam ne yani

boşver kompleksli biriymiş
takma sen
benim bir baloya katıldığımda gazeteciler fotomu çekmişlerdi
sonra gazetede çıkmış ama ben takip etmemiştim
meğer o gazetecilerden biri dekanın sekreterinin kocasıymış
daha sonra derslerim yoğunlaştı işte stresten fln kilo aldım
bi iş için dekanlığa gitmiştim
ordaki sekreter tam 4 sene sonra beni hatırladı ve dedi
"kocam sizin fotonuzu çekmişti, gazetede çıkmıştınız baya değişmişsiniz ama baya kilo almışsınız":1:

ben şok tabi "hee evet dedim aldım, ben sizi hiç hatırlamıyorum valla zaten kaç sene oldu zaten gazeteyi de görmedim" dedim.

sen de öyle yap, gül geç valla hatta de ki "kimse facebook profil fotoğrafı kadar güzel, pasaport fotoğrafı kadar çirkin değildir" :52: de gül geç valla :))

Son düzenleme:
bellı kı facede sizi görmüş ve eşini kıskanmış. iş arkadaşlarınızla samımı ısenız samımı resımler varsa kıskanması doğaldır. ama bırlıkte boyle resımlerınız yoksa aşırı derecede kıskanç bır eşle karşı karşıyasınız demektır. muhatap olmayın

Yok canım ne samimiyeti sadece arkadaş listemizde varız ordan girip resimlerime bakmış heralde yani tamam insan tanımadan belki kıskanır bi nebze anlarımda resimlerde daha küçük güzel görünüyodunuz benden büyüksünüz belli ne demek yaşlı görünüyosun demek istiyo resmen...Ne alaka yani ben senin rakibinmiyim Allah'ım yaa

sen kocanı paket yap evden dısarı cıkmasın diyceksin..acayip itici olur boyleleri guvensizlik kokuyor buram buram karsıdaki insanın tavrına gore hareket edilir boyle durumlarda baktım kadın gayet seviyeli tamam derim ama cıvıksa esime derim cok cıvık bir kadın hic hoslanmadım diye ama bazılarıda boyle cins olur iste

Son düzenleme:
valla çok sinirlendim işte kültür seviye farkı böyle bişey ayıp valla ayıp benim sözlümünde iş arkadaşları var nerdeyse hepsi bayan mühendis mimar kızlar gittiğimde çok güzel sohbet ederiz hiç böyle bi tavır yapmadım tanımadan kıskançlık yapıyodum arada ama tanışınca benide bildiklerinden takmadım.Ki sözlüm çok yakışıklı hali vakti yerinde hoş muhabbettir kadının kocası küçümsemiyorumda lise mezunu göbekli 40 yaşında evli barklı adam neyine bakcam ne yani

Kızgınlığını anlarım ama son cümleni anlamıyorum.Bu da hoş değil göbekli olmasa lise mezunu olmasa ne olacaktı.?
Her kadına kocası yakışıklıdır.Tavrı yanlış olabilir ama bu cümleler yakışmamış.

boşver kompleksli biriymiş
takma sen
benim bir baloya katıldığımda gazeteciler fotomu çekmişlerdi
sonra gazetede çıkmış ama ben takip etmemiştim
meğer o gazetecilerden biri dekanın sekreterinin kocasıymış
daha sonra derslerim yoğunlaştı işte stresten fln kilo aldım
bi iş için dekanlığa gitmiştim
ordaki sekreter tam 4 sene sonra beni hatırladı ve dedi
"kocam sizin fotonuzu çekmişti, gazetede çıkmıştınız baya değişmişsiniz ama baya kilo almışsınız":1:

ben şok tabi "hee evet dedim aldım, ben sizi hiç hatırlamıyorum valla zaten kaç sene oldu zaten gazeteyi de görmedim" dedim.

sen de öyle yap, gül geç valla hatta de ki "kimse facebook profil fotoğrafı kadar güzel, pasaport fotoğrafı kadar çirkin değildir" :52: de gül geç valla :))

Haklısın ama tavrı görseniz kalabalık burası yani kendi benden 2 -3 yaş küçüktür en fazla insan içinde lafa bak aklınca göz dağı veriyo ki abi diyorum çok iyi bi insan o taraklarda da bezi yok çoluk çocuk aile derdinde bi adam ilginç yaa valla kompleks böyle bişey...

bencede son cumlelerın hoş olmamış. senın çok yakışıklı sandığın sözlunde bır başkası için çok tıpsız olabılır. ayrıca aşk tahsile bakmaz tahsile göre seviyosan zaten o sevgi değildir
her kadına sevgilisi-eşi guzel görunur yakışıklı görunur mukayese etmen doğru değil

Kızgınlığını anlarım ama son cümleni anlamıyorum.Bu da hoş değil göbekli olmasa lise mezunu olmasa ne olacaktı.?
Her kadına kocası yakışıklıdır.Tavrı yanlış olabilir ama bu cümleler yakışmamış.

Son cümlemin açıklaması şu kocası hint kumaşı mı bu tavrı ne yani terbiyesiz kadın sanki ben kocasına musallat olcam
Herkesin kocası yakışıklı olabilirde insanlara böyle tavır yapmasına hak vermez.
Demek istediğim benden büyük evli barklı adam adam göz var nizam var aklı olan düşünür bu buna bakmaz der abi diyo zaten der!!!!

Haklısın ama tavrı görseniz kalabalık burası yani kendi benden 2 -3 yaş küçüktür en fazla insan içinde lafa bak aklınca göz dağı veriyo ki abi diyorum çok iyi bi insan o taraklarda da bezi yok çoluk çocuk aile derdinde bi adam ilginç yaa valla kompleks böyle bişey...

evet aynen kompleks böyle bir şey,
ben bu laf sokmalara dayanamam valla anında cevabı veririm ama sen vermemişsin sanırım iyi de olmuş eşini abi olarak sevip sayıyorsun anladığım kadarıyla
onun hatrına görmezden gel kim bilir eşi duyduysa utanmıştır karısının bu tavrından
ben çok kıskandığım sevgilimin iş arkadaşıyla bile tanıştığımda gayet düzgün davrandım güleryüzle muhabbet ettim tavrı hiç hoşuma gitmese de
sırf arkamdan konuşmasınlar diye ki benim kıskanmak için çoooooooooooooooook haklı sebeplerim var ona rağmen yani.
işte insanın eğitimi, hayat tecrübesi herşeyi belli ediyor 2 dakikada kendini.
ayrıca ben dediği gibi yaşlı göstermediğine eminim, o abinin hatrına takma kafana bunu derim.

Öyle deme kız neler okuyoruz burada.:ssz: Belki kadın da üyedir buraya.:9:

bencede son cumlelerın hoş olmamış. senın çok yakışıklı sandığın sözlunde bır başkası için çok tıpsız olabılır. ayrıca aşk tahsile bakmaz tahsile göre seviyosan zaten o sevgi değildir
her kadına sevgilisi-eşi guzel görunur yakışıklı görunur mukayese etmen doğru değil

Valla şöyle söyliyim benim sözlüm 185 boy 78 kilo atletik yeşil gözlü kumral mühendis 29 yaşında evleri arabası var maaşı dolgun her şekilde ya tipten ya paradan ya muhabbetten kazanır bu 40 yaşında 100 kilo adam neyğini kıskanıyosun abicim tamam kıskandın sen kimsinki bena yok yaşlı falan imalarda bulunuyosun Aşk tahsile bakar davul bile dengi dengine demişler anlaşamazsın hayata aynı pencereden bakamazsın neyse konu bu değil benim demek istediğim ortada küçümsemek için konuşmuyorum kendisini severim iyi bi insan benim tavrım eşine...

Sen dogru olani yapmissin o da kendi seviyesini göstermis :) Yersiz Tavir önyargi Kiskanclik gizli hayranliktir ;) bence aksine bunu iltifat olarak kabul et :) hic sinir olmaya degmez cünkü istdedigi o dur zaten onun tatmin olmasina izin verme aksine özgüvenli positif bir insan ol ezik insani görmezden gelicen :9:

Bazı anlarda söylememiz gereken şeyleri zihnimiz çok sonraları dilimizin ucuna getirir.
Ben olsam altta kalmaz anında lafımı yapıştırırdım. Ne demek benden büyüksünüz fotolarda daha genç duruyorsunuz demeler. :20:
Edepsizliğinde bir sınırı olmalı kıskançlığında...

Valla şöyle söyliyim benim sözlüm 185 boy 78 kilo atletik yeşil gözlü kumral mühendis 29 yaşında evleri arabası var maaşı dolgun her şekilde ya tipten ya paradan ya muhabbetten kazanır bu 40 yaşında 100 kilo adam neyğini kıskanıyosun abicim tamam kıskandın sen kimsinki bena yok yaşlı falan imalarda bulunuyosun Aşk tahsile bakar davul bile dengi dengine demişler anlaşamazsın hayata aynı pencereden bakamazsın neyse konu bu değil benim demek istediğim ortada küçümsemek için konuşmuyorum kendisini severim iyi bi insan benim tavrım eşine...

Sen dogru olani yapmissin o da kendi seviyesini göstermis :) Yersiz Tavir önyargi Kiskanclik gizli hayranliktir ;) bence aksine bunu iltifat olarak kabul et :) hic sinir olmaya degmez cünkü istdedigi o dur zaten onun tatmin olmasina izin verme aksine özgüvenli positif bir insan ol ezik insani görmezden gelicen :9:

Back
X