çok sinirlendim!!!!

Özür dilerim kzılar sinirden aynı mesajı bikaç kez göndermişim gitmedi zannettim.
Biraz sakinleşmem lazım demekki biraz hava alıyım:((

evet aynen kompleks böyle bir şey,
ben bu laf sokmalara dayanamam valla anında cevabı veririm ama sen vermemişsin sanırım iyi de olmuş eşini abi olarak sevip sayıyorsun anladığım kadarıyla
onun hatrına görmezden gel kim bilir eşi duyduysa utanmıştır karısının bu tavrından
ben çok kıskandığım sevgilimin iş arkadaşıyla bile tanıştığımda gayet düzgün davrandım güleryüzle muhabbet ettim tavrı hiç hoşuma gitmese de
sırf arkamdan konuşmasınlar diye ki benim kıskanmak için çoooooooooooooooook haklı sebeplerim var ona rağmen yani.
işte insanın eğitimi, hayat tecrübesi herşeyi belli ediyor 2 dakikada kendini.
ayrıca ben dediği gibi yaşlı göstermediğine eminim, o abinin hatrına takma kafana bunu derim.

Çok teşekkür ederim anlatmak istediğim o zaten benimde kıskanmam için çok sebep var tanımadan kıskanıyodum iş yerine gittim sözlümün bir sürü bayan var hepsi mimar mühendis okumuş güzel bakımlı kızlar güleryüzle taıştım sohbet ettim bu el uzattım güleryüzle hoşgeldiniz dedim zorla elini uzattı kestirdi önce el ucuyla burun kıvırdı ne bu yaniii!!!!
Gerçekten iş arkadaşımı sever sayarım çok düzgün iyi bi insan Allah sabır versin kendisine!!!
Bişey demedim ama çok canım sıkıldı yaşlı göstermiyorum tabi ama benden bikaç yaş küçük diye yaptığı tavrı çok yadırgadım kim olsa sinir olur milletin içinde dediği lafa bak...

haklısın ama sınırden ne dediğini bilmiyorsun. aşk tahsıle bakmaz mantık tahsıle bakar canım. aşk başka bışıy "aman ben unıversıte mezunuyum ılkokul mezununa aşık olamam"dıyemezsın..aşk elde olan bırşey değil. eldeyse zaten o aşk değildir mantıkdır sadece
ben senın demek ıstediğini anladım sadece sınırınden yanlış cumleler kurduğunu duşunuyorum. çunku guzellık yakışıklılık görecelı kavramlardır

haklısın ama sınırden ne dediğini bilmiyorsun. aşk tahsıle bakmaz mantık tahsıle bakar canım. aşk başka bışıy "aman ben unıversıte mezunuyum ılkokul mezununa aşık olamam"dıyemezsın..aşk elde olan bırşey değil. eldeyse zaten o aşk değildir mantıkdır sadece
ben senın demek ıstediğini anladım sadece sınırınden yanlış cumleler kurduğunu duşunuyorum. çunku guzellık yakışıklılık görecelı kavramlardır

O açıdan bakarsanız aşk o zaman evli falanda tanımaz aşkta mantıkta olmalı denklikten bahsediyorum ben ilkokul mezunu olsam üniverste mezunuyla evlenmem ileriyi düşünürüm zaten hayata aynı pencereden bakamayız kesinlikle yanlık anlaşılmasın küçümsemek haddim değil sadece denklik olmalı.Zaten benim anlatmak istediğimi siz anladınız ne biliyim yani evli olmasa hani sözlüsü nişanlısı olsa yaşıtım olsa benim gibi olsa bi nevi tamam kıskanmıştır derim ama alakası yok yani benim adam az daha sıksan babamla yaşıt tamam o evlenmiş olabilir ama benim tarzım değil...

Evet bende çok sinirlendim ama yerimde sizde olsanız sinirlenirsiniz herkesin içinde davranış şekli çok ayıp ve basitceydi.Neyse takmicam kompleksine ve cahilliğine veriyorum ....

Valla şöyle söyliyim benim sözlüm 185 boy 78 kilo atletik yeşil gözlü kumral mühendis 29 yaşında evleri arabası var maaşı dolgun her şekilde ya tipten ya paradan ya muhabbetten kazanır bu 40 yaşında 100 kilo adam neyğini kıskanıyosun abicim tamam kıskandın sen kimsinki bena yok yaşlı falan imalarda bulunuyosun Aşk tahsile bakar davul bile dengi dengine demişler anlaşamazsın hayata aynı pencereden bakamazsın neyse konu bu değil benim demek istediğim ortada küçümsemek için konuşmuyorum kendisini severim iyi bi insan benim tavrım eşine...

O kadın kıskanmış, vardır böyle tipler kıskançlığından ne dediğini bilmez bazen insanlar bu bir kompleks evet. Ama sizde de aşırı derecede aşağılık kompleksi gördüm. İnsanları neden sınıflandırıyorsunuz ki?

Sinirlendiniz, söylenenleri hazmedemediniz ama şu söyledikleriniz burada bulunan insanları etkiler. Aşk tahsile bakmaz aşk'ın tanımını bu şekilde yapmanız size zarar verir.

herşeyden önce

elini uzattığında parmağının ucuyla tokalaşanlardan nefret ediyorum hepsi geri..lı

herşeyden önce

elini uzattığında parmağının ucuyla tokalaşanlardan nefret ediyorum hepsi geri..lı

birinin kendine ne kadar güvendiğini tokalaşmasından anlayabilirsiniz, elinizi tam kavrayıp aşırı sıkmadan hafif güleryüzle tokalaşan insan kendine güvenen insandır,
ama boyle parmak ucuyla tokalaşan kendine güvenmeyenlerdir, ordan bile belli etmiş zaten :))

birinin kendine ne kadar güvendiğini tokalaşmasından anlayabilirsiniz, elinizi tam kavrayıp aşırı sıkmadan hafif güleryüzle tokalaşan insan kendine güvenen insandır,
ama boyle parmak ucuyla tokalaşan kendine güvenmeyenlerdir, ordan bile belli etmiş zaten :))

ya kendine güvenmiyor ya da senı küçümsüyor ben bunu anlıyorum

geçen öğretmenler gününde bir kızla tanıştım o da öğretmenmiş merhaba ben x dedim elimi uzattım

kız gayet burnu havada bir tavırla elimin ucunu tutup bıraktı yani tokalaşmak değil o sonra ben uyuz oldum kıza

insan bi merhaba bende şu şu nasılsınız falan der bu öküz kız direkt arkasını döndü ben ööyle bakakaldım

bi daha o kızı gördüğümde selam verir miyim? asla...

boşverr canım seviyesiz bir insana cevap verip napıcaksın..
ötsün dursun..çok kıskanmış ne güzel işte..kıskanılacak kadar güzel birisin demek ki ;))
ayrıca sende bi daha hiç bişey demezsin onu gördüğünde olur biter ;))))

Boşver arkadaşım bu tür insanları sizi kıskanmış kadın eşini aşırı derecede kıskanan kadınlardan anlaşılan ama unutmasın o kadın sakınan göze çöp batar derler birde size benden büyüksünüz diyor aslında sende benim annem yaşındasın diyecektin ama degmez o yüzden hiç kafana takma derim

Bidahaki sefere gördüğünde, sende el ucuyla elini uzat ve kendinden taviz vermeden, gözünün kenarıyla bak o şahısa..işe yarar merak etme:52:

Back
X