çok sinirlendim

3 sene bu insanlar çıkmışsınız az değil sözlenmeden göremediniz mi gerçek yüzünü biraz maddiyattan bitmiş gibi geldi bana fazla maddi beklentileriniz vardı sanırım. İsteklerimi yapmadılar, herkes en iyisine layık olduğumu söyler filan demişsiniz evlenirken en iyisine hemen ulaşılmıyor evlendikten sonra da yapılır bazı şeyler bu insan da size 3 senesini harcamış sonuçta sözlenmiş bir gelecek düşünmüş ben bazı şeylerin tek taraflı olduğunu düşünmem bu durumda. Ama bitmiş gitmiş ne konuşurlarsa konuşsunlar seni zaten çevren biliyor tanıyordur he der geçerler. Kendi istediklerini alsınlar o zaman. Siz de önünüze bakın ortak tanıdıklarınız varsa bile o ayrı zamanda görüşür siz ayrı zamanda karşılaşmazsınız.

Tanıdığınız ortak kişilerle muhabbetinizde ne bana onlardan haber getirin nede benden götürün diye uyarın.
konuyu açtıkları gibi kapatın. . Canınız boş yere sıkılmasın

sakın ama sakın sinirlenme sadece emin ol bundan 2 3 sene sonra pişman olcaklarına.ah biz ne yaptık diyecekler.göreceksin.ve kimseninn ahının yerde kaldıgını görmedim bunların benzerını ve daha agırını yaşadım.hic moralini bozma allaha sıgın.onlar konuşabildikleri kadar konuşsunlar.allahın adaletı bır gun susturur onları

Artık KAYNANA olmuş KAYGANA... Salla gitsin, horozlar da ötmeyi bilir, ötsün boşver :)

Kufur etmesi maddiyat degil. Benimle zaman gecirmesi maddiyat degil daha onceki konuyuda okursaniz daha net anlasilir ben bu insanlardan hic bi sey istemedim sadece almasi yapmasi gerekeni bile yapmadilar

Beleş gelin sahibi olmak istedi oda olmayınca eski kaynana müsvetdesi ailene sana kızışmış,

inşallah alacağı kız her şeyin pahalısını şeçer ,beleş evlenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…