• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok sinirlendim

Seni bilen bilir, hiç muhatab olma bence. Konuşsun konuşsun dursun. Ona inananda zaten hiç senin olmamıştır, bırak gitsin.
isteyen ona inansın inanın umurumda değil benim yediremediğim şey kendisi ve oğlu suçlu olduğu halde ne demek anlatacak çok şey var?
ve birde kim benim başımı boş bırakmış onun oğlunun bi davulcudan çokta farkı yoktu yani ve annem kendisi dedi kızım bu seni mutlu edemez diye ki anneme de saygısızlıkları oldu.

selam kızlar.
bilenler biler söz attım ben yaklaşık 1 ay oluyor. Ve sonuna kadar haklıydım ne benimle ilgilendikleri vardı ne isteklerime önem verdikleri. çoğul konuşuyorum çünkü ailesi de hiç umursamıyordu. ve eski sözlüm olacak şahıs bana küfür etmişti aramızda bir konu olmuştu ve yüz yüzeyken çok özür dilerim ama 's.......... ol git o zaman' demişti. Eski konularımdan da bakabilirsiniz çok maddiyatçı bir insandı kendisine her şeyi alır ederdi sıra benim isteklerime gelince hep para yok derdi. Olmadığından değil hak etmediğimi söylerdi :) ama o hariç etrafımda ki herkes her şeyin en iyisini hak ettiğimi söyler. ona ihtiyacım olduğu zaman yanımda olmazdı varsa yoksa arkadaşları onlar için plan yapardı mekan seçerdi ama bana hiç bir zaman gel seni şuraya götürüyüm dememiştir ki 3 yıllık bir ilişkiydi. ve daha neler neler kızlar sanırım bu bile nasıl dayandın demenize yetmiştir :)
Neyse konumuz şu bizim ortak tanıdıklarımız var aynı çevrenin insanıyız ama şu 1 ay hiç görmedim çok şükür.
işte bu ortak tanıdıklarımızdan bir bayan eski sözlümün annesi ile karşılaşıyor kadın bizden ayak üstü dert yanmış zaten çok gıcık bir insandı hani böyle mahalle dedikoducuları olur ya aynen o tip. ya biz ortak çevremiz olduğu için kimseye bir şey anlatmadık sadece hayırlısı böyleymiş diyoruz ama kalkmış o kadın yok efendim kızının başını boş bırakırsa ya davulcuya ya zurnacıya varırmış annem için demiş bunu, yok efendim daha anlatacak çok şey var falan ya ne demek bunlar. ama bizi bilen bildiği için tabi ki kimse ona itaat etmemiş asla küçümsemek içi söylemiyorum ama kültür seviyesi yaşam tarzı olarak çok farklıydık ama asla onları küçümsemedik biz kalkıp arkamızdan atıyor tutuyor. ki bu ilişkide oğlunun hatası olduğu kadar kendisi de hatalı ve bunu da adı kadar iyi biliyor.
sadece çok sinir oldum ve yazmak istedim kızlar yorum sizin....
siz efendiligi koruyun ve karsi kampanyaya baslamayin..

Çamur at izi kalsın derler çok ayıp böyle şeyler ama insanların ağzı torba değil ki büzesin

Amannn konusursa konussun , size laf tasiyan kadin ne demis peki sadece dinlemismi ..

Bence hic yorum yapmayin ..
Kendisi istedigi kadar.konussun susar elbet..

Burda gene boyle bi konu olmuştu. Konu sahibi olayin üzerine gitti. Gelip sotleyenin marifeti cikmisti. O kadim yasludir cahildir.bi şekildekkonuşur derdin ama bu lafi getirmenin ne cikari varki? Zaten bitmiş herşey

Hayirlisi degilmis de ama sebepleri de soyle. benimle ilgilenmiyordu de. cekinme! onlar cekinmiyor yalan yanlis anlatiyor da sen neden dogrulari diyemiyorsun? canim bu nisan ve soz atildiktan sonra millete guzelce aciklayin herkes herkesi bilsin, Ayrica merak etme ex-kv konussa bile bilen seni biliyor.

Canım iyiki kısmet olmamış evlenmen bu adam ve ailesiyle. Allah çok büyük bak erkenden çıkmış adamında ailesininde karakterleri .. Inşallah bundan sonra kendine ve ailene denk kaliteli bir kişi ile hayatını birleştirirsin. Ne olursa olsun genç bir Kızın arkasından konuşulmaz günahtır tamam Anladık bunlarda ne kalite ne terbiye yok ama Allah korkusudamı yok !!

birakin ne konurlarsa konussunlar, karsilik vermeyin, onlari da karalamayin...

fakat size laf getiren bazi yakin buldugnuz insanlara cok detaya girmeden olan biteni de anlatin, hatta bu sozlere sasirdignizi soyleyin ki kabullendignizi de sanmasinlar...

diger gelen kisilere de onlar hakkinda birsey duymak istemedignizi soyleyin ki dedikodu kazanina sizi de dusurup soylediklerinizi carpitmasinlar...

Hakli aslinda zurnaciya variyomus neyseki Allah korumus.siz hic umursamayin.konusur susar.cevap bulunca daha cok konusurlar.

madem seni bilip tanıyor insanlar hiiiç düşünme bile..
hazmedememiş demekki...

selam kızlar.
bilenler biler söz attım ben yaklaşık 1 ay oluyor. Ve sonuna kadar haklıydım ne benimle ilgilendikleri vardı ne isteklerime önem verdikleri. çoğul konuşuyorum çünkü ailesi de hiç umursamıyordu. ve eski sözlüm olacak şahıs bana küfür etmişti aramızda bir konu olmuştu ve yüz yüzeyken çok özür dilerim ama 's.......... ol git o zaman' demişti. Eski konularımdan da bakabilirsiniz çok maddiyatçı bir insandı kendisine her şeyi alır ederdi sıra benim isteklerime gelince hep para yok derdi. Olmadığından değil hak etmediğimi söylerdi :) ama o hariç etrafımda ki herkes her şeyin en iyisini hak ettiğimi söyler. ona ihtiyacım olduğu zaman yanımda olmazdı varsa yoksa arkadaşları onlar için plan yapardı mekan seçerdi ama bana hiç bir zaman gel seni şuraya götürüyüm dememiştir ki 3 yıllık bir ilişkiydi. ve daha neler neler kızlar sanırım bu bile nasıl dayandın demenize yetmiştir :)
Neyse konumuz şu bizim ortak tanıdıklarımız var aynı çevrenin insanıyız ama şu 1 ay hiç görmedim çok şükür.
işte bu ortak tanıdıklarımızdan bir bayan eski sözlümün annesi ile karşılaşıyor kadın bizden ayak üstü dert yanmış zaten çok gıcık bir insandı hani böyle mahalle dedikoducuları olur ya aynen o tip. ya biz ortak çevremiz olduğu için kimseye bir şey anlatmadık sadece hayırlısı böyleymiş diyoruz ama kalkmış o kadın yok efendim kızının başını boş bırakırsa ya davulcuya ya zurnacıya varırmış annem için demiş bunu, yok efendim daha anlatacak çok şey var falan ya ne demek bunlar. ama bizi bilen bildiği için tabi ki kimse ona itaat etmemiş asla küçümsemek içi söylemiyorum ama kültür seviyesi yaşam tarzı olarak çok farklıydık ama asla onları küçümsemedik biz kalkıp arkamızdan atıyor tutuyor. ki bu ilişkide oğlunun hatası olduğu kadar kendisi de hatalı ve bunu da adı kadar iyi biliyor.

evet eski konunu biliyorum, okurken fenalık geçirmiştim.iyi yapmışsın ne derse desin sen dik dur

selam kızlar.

aslına bakarsan
maddiyatın bu derece aranızda sorun olmasını hiç hoş karşılamadım
senin ne gibi istekerlin olduki sözlünden
sana almadı kendine yaptı diye bunu bir kusurmuşcasına söylemişsin
hala ailenin çatısının altındayken
ihtiğyaçlarını sözlünün karşılamasını beklemen de yanlış olmuş

diğer taraftan biten bir ilişkinin ardından taraflar hep kendini haklı görür ve konuşur
bunları takmayacaksınız

aslına bakarsan
maddiyatın bu derece aranızda sorun olmasını hiç hoş karşılamadım
senin ne gibi istekerlin olduki sözlünden
sana almadı kendine yaptı diye bunu bir kusurmuşcasına söylemişsin
hala ailenin çatısının altındayken
ihtiğyaçlarını sözlünün karşılamasını beklemen de yanlış olmuş

diğer taraftan biten bir ilişkinin ardından taraflar hep kendini haklı görür ve konuşur
bunları takmayacaksınız
Nisan carsinda biz onn isteklerini kusursuzca istedigi yerden aldik. Ama bana alinlarin hic biri benim istedigim gibi degildi hep en ucuzuna kacildi.

Hakli aslinda zurnaciya variyomus neyseki Allah korumus.siz hic umursamayin.konusur susar.cevap bulunca daha cok konusurlar.
aynen böyle bi cümle kuracaktım. neyseki kurtulmuşsunuz. Allah gönlünüze göre birini çıkarsın karşınıza. o kişilerde cadı bi geline denk gelirlerse bilirler kıymetinizi. :)

selam kızlar.
Şimdi karşı tarafın kalkıpta sizi övmesini bekleyemezsin.Bunlar olağan şeyler.Sen yüzüğü attıysan ardına bile bakma.Kim ne demiş ne etmiş önemli değil.Size laf taşıyanlara da prim verme.

Back
X