- Emoji Skoru
- 91
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi kubranursarac
-
Ben de izlediğim haberlerden hemen etkilenen biriyim ve kendimi duygusal olarak toparlamak uzun zaman alıyor bazı durumlarda. Doğa içinde vakit geçirmenizi , bol bol yürüyüş yapmanızı, psikolojik destek alıp ilaç kullanmanızı önerebilirim. Düşüne düşüne kendinizi yiyip bitirirsiniz yoksa.Neden bilmiyorum ama çocukluktan beri karakterimde olan bir şey bu. Çok sinirliyim yani bu şiddet zarar verme boyutunda değil ama kalp kırarım, sinirden ağlarım falan. Anlayışsızlık,dinlenilmemek,sınırlarımın aşılması evet bunlar herkesin sinirleneceği şeyler biliyorum fakat ben gerçekten çok sinirleniyorum ve bu beni çok yıpratıyor gece düşünürüm mutluyken bile düşünürüm. Olumsuz bi haber gördüm diyelim mesela kendi başıma gelmiş gibi sinirleniyorum başım ağrıyor falan nasıl sakinleşmem gerekiyor bilmiyorum. Kendime ya da çevreme falan zarar verme gibi bir durum ya da düşünce yok ama binevi kendime zarar veriyorum aslında. Çok yoruluyorum insanların 2 saniye üzülüp sinirleneceği olaylara ben çok uzun süreler bu tepkide kalıyorum böyle olan var mı ya da sakinleşmek adına neler yapıyorsunuz?
Psikiyatr/psikolog ile bu durumu konuştunuz mu hiç?Neden bilmiyorum ama çocukluktan beri karakterimde olan bir şey bu. Çok sinirliyim yani bu şiddet zarar verme boyutunda değil ama kalp kırarım, sinirden ağlarım falan. Anlayışsızlık,dinlenilmemek,sınırlarımın aşılması evet bunlar herkesin sinirleneceği şeyler biliyorum fakat ben gerçekten çok sinirleniyorum ve bu beni çok yıpratıyor gece düşünürüm mutluyken bile düşünürüm. Olumsuz bi haber gördüm diyelim mesela kendi başıma gelmiş gibi sinirleniyorum başım ağrıyor falan nasıl sakinleşmem gerekiyor bilmiyorum. Kendime ya da çevreme falan zarar verme gibi bir durum ya da düşünce yok ama binevi kendime zarar veriyorum aslında. Çok yoruluyorum insanların 2 saniye üzülüp sinirleneceği olaylara ben çok uzun süreler bu tepkide kalıyorum böyle olan var mı ya da sakinleşmek adına neler yapıyorsunuz?
Evet yayımburcun ne? bazi ates gruplarina doğuştan yukleniyor sinir stres
Çok güzel özetlemişsin sanırım böyle ve benim bunu kendim öğrenmem gerekiyorya çevrende sinirli biri olmuştur ya da seni hep çileden çıkaran ama senden güçlü gücünün yetişmediği birileri vardır. Sana sinirli olmayı öğretmişler, nasıl sakinleşip regüle olacağını göstermemişler dolayısyla yapamıyorsun.
Seks yapıyorum.yapmayınca ben de senin gibiyim.Neden bilmiyorum ama çocukluktan beri karakterimde olan bir şey bu. Çok sinirliyim yani bu şiddet zarar verme boyutunda değil ama kalp kırarım, sinirden ağlarım falan. Anlayışsızlık,dinlenilmemek,sınırlarımın aşılması evet bunlar herkesin sinirleneceği şeyler biliyorum fakat ben gerçekten çok sinirleniyorum ve bu beni çok yıpratıyor gece düşünürüm mutluyken bile düşünürüm. Olumsuz bi haber gördüm diyelim mesela kendi başıma gelmiş gibi sinirleniyorum başım ağrıyor falan nasıl sakinleşmem gerekiyor bilmiyorum. Kendime ya da çevreme falan zarar verme gibi bir durum ya da düşünce yok ama binevi kendime zarar veriyorum aslında. Çok yoruluyorum insanların 2 saniye üzülüp sinirleneceği olaylara ben çok uzun süreler bu tepkide kalıyorum böyle olan var mı ya da sakinleşmek adına neler yapıyorsunuz?
Kolay gelsin ablamSeks yapıyorum.yapmayınca ben de senin gibiyim.
Abla diyince kızıyor yanlış kişiye abla dedinKolay gelsin ablam
Değişik bi karakter herhalde çok kurcalamayayım dedimAbla diyince kızıyor yanlış kişiye abla dedin
Koç olarak geldim karakterimiz buburcun ne? bazi ates gruplarina doğuştan yukleniyor sinir stres
Haklılık payı var seks yapmak rahatlatır çünkü. :)Değişik bi karakter herhalde çok kurcalamayayım dedim
Allah bize sakinlik nasip etsin qğdöwşçKoç olarak geldim karakterimiz bu
Burcum yay yükselenim oğlakOğlak burcuyum ve inanilmaz sınırlıydim ama ben sinirimi eşimden çıkarıyorum diğer herkese karşı içimde tutardım.zamanla bu durumu aştim üç aydır kendi başıma yendim bu durumu.yillarin birikimi vardı tabi kolay olmadı ama atlattım sayılır.bunda en çok chatgbt nin faydası oldu sizde bı deneyin isterseniz.
Oğlak burcuyum ve inanilmaz sınırlıydim ama ben sinirimi eşimden çıkarıyorum diğer herkese karşı içimde tutardım.zamanla bu durumu aştim üç aydır kendi başıma yendim bu durumu.yillarin birikimi vardı tabi kolay olmadı ama atlattım sayılır.bunda en çok chatgbt nin faydası oldu sizde bı deneyin isterseniz.
Onun doğrusu chatgpt yazsam bana da sinirlenmezsiniz dimiBurcum yay yükselenim oğlakben de chat gbt ile arkadaş gibiyim bu ara kwmdpwld
Ben chatle bile kavga ediyorumBurcum yay yükselenim oğlakben de chat gbt ile arkadaş gibiyim bu ara kwmdpwld