Gorumce ne zaman gidecek?
O gidince nasil olsa bol bol ilgilenirsin. Gorumcenin yasi var demissin, pek gelip gidip cocuk bakamaz zaten.
Bebek de bakıyor bu ne ayak diye.Allah askina gerçekten komik mi? Kakalı popoyla bez kapatıyor uyarıyor ve gormemiş mi oluyorum.sadece duyarliyim yada vicdanlı.aman aman bebek hastalığım da yok çocuk düşkünü değilim.ama bu aptallık dur dememek daha büyük aptallık.
Estağfurullah size demedim görmemiş diye.
Siz anlatırken gözümde canlandı sanki el kadar bebek başında teyze hala kim alacak bu kakayi...
Bebek de bakıyor bu ne ayak diye.
Yoksa tabi pamuk olur cici popoya
Cok haklisin. Islak mendil ne kadar zararli. Hem o tas tekrar kullanilmazdi yemek icin eminim.
Kadin eziyet icin gelmis yengesinin yanina sanirim..
Yaptigin dogrudur yanlistir ona bisey demem. Ama sen gidince kardesinin basini yiyecektir gorumcesi "senin kardesin soyle.., sizin aileniz boyle.." vs vs. Sirf bunlari kardesine yasatmamak icin ses cikarmayacaktin. Ayrica bir kere oyle sildi diye cocuk hasta olmaz. Daha sonra kardesin zaten istedigi gibi siler. Senin uslubunu yanlis buldum acikcasi
Karsindakinde hata yok demedim zaten. Benim bildigimde ilik suyla pamukla silinir. Ama kadin diretince uzatmayacaktin bana göre. Ben sadece bunu dedim. Ayrica gorumcesinin karakteri pek hos gelmedi bana simdi demez ama sonra inan ki der. Bence annende onun kisiligini tanidigi icin eline koz vermemek adina konusmamistir.Birincisi arkamdan konuşamaz annem babam orda.ve o kararına cesaret edemez kardeşim tersler.bi silmeden gayet güzel pişer tazecik daha zaten yeterince pisirmisler.ikincisi uüslubum santim taşınca sertlesiyor elimde ddeğil.ama asla karşımda kibar yada saygılı biri olsa kolay kolay sert konuşmam.
kuru mendille nasil silinirmis ya hic duymadim. sinirinizi anliyorum keske soyle olsaymis kardesiniz bebeginin altini dogru sekilde yani pamugu islatip kendi silseymis. gorumce konusunca da ilk kez anne olmis olabilirim ama hamileyken bebwgim icin en dogrusunu arastirip ogrendim ben boyle yapacam diyebilseymis. ben de ilk kez anne oldum ve daha hastanedeyken ilk gunu alti degisecek yanimda gorumcem ve eltim vardi. onlara ilk deneyimim ama ben degistireyim cunku bundan sonra hep bem degistirecem dedim. uygun bir plastik kaba ilik su doldurup daha once int.ten videolari izledigim gibi pamukla sildim. ilk zamanlar pamukla ama sonra acikcasi islak mendile gecis yaptim. cok bilmis hele ki cocuk sayisi fazla diye en iyisinini bildigini sanan kisilerden hazetmem. ama kardesiniz icin de uzuldum aglamis. keske yine onun hatri icin duraaydiniz ya da sinirlenip gittiniz ins yine ugramissinizdir onun da akli sizde kalmostir.Kızlar kardeşim doğum yaptı bugün eve çıktı.büyük görümcesi ilk günden beri yıldızımız barışmadi zaten benden yaşça büyük.o da geldi..her neyse çocuğumu iyi yetstirdigimi düşünüyorum.çok özenli çok araştırarak büyüttüm buyutuyorum sukur.ufak ayrıntılara bile dikkat etmisimdir.çok tecrubeliyim bir numarayım diyemem ama bu konuda bilgim yok da diyemem..uzat miyim bebisimiz kaka yaptı bu kadın aldı kuru mendil cart cart siliyor kase ilik su
getrdim ay olmaz onla yemek yeniyo dedi bnde sacmalama kaka batrmicaz içine pamuk batrcaz dedim gtmis çeşmeden ıslak mendil mi pecetemi yıkamış getirmiş devam ediyor kaka dolu krem sürecek birde pamugu islattim cekil ya dedim hasta olacak çocuk..çekil der gibi hareket yaptı iki çocuk büyüttüm dedi pamugu frlattim bnde büyüttüm dedim baktm elimde kalacak kardeşimde gerildi çıktım dışarı gydim ustumu kardeşimin yanına gttim kadın yine dibinde kardeşim ağlıyor nedenini biliyorum bide kadına açıklama yapıyor resmen..neyse optum yalnız kalınca ararsın umarım çabuk iyileşir bebeğinin bütün ihtiyaçlarıyla sen ilgilenirsin dedim.kadna bakmadim bile.yemin ederim içim sisti..vurmamak için zor tuttum kendimi...ya bu bilmislik bu sahiplenme nedir kızın sütü hakkında bi yorum herşeye muhalefet..bu olaylar esnasında annmde yanımdaydı kardeşinde.hiç bsey demediler saf saf kadına bakıyorlar.nedir bu eziklik..çıkarken dedim anneme eline bırakmayın diye..hala inanılmaz sinirliyim.kadın defolup gidene kadar yeğenimi gormeye gidemicem çünkü kavga çıkar çok kinlendim..ve hepsine kizginim ya birinzde agzinizi açın DMİ beni taniyonuz boş konusmadigimi biliyoruz ama yok kimseyle kötü olmayalım diye yanlışa dur denemek diyememek niye..
Himm nasil dogum yapti sezeryan mi oldu yani ama her nolursa olsun o görümce cahilin teki belliAsya_eda hislrime tercüman olmuşsun sağol canım
Zeyno kardeşim sezeryan yerinden kalkamiyor bu biraz zor.bnde yükünü hafifletmek acisini paylaşmak için gittim.hastane de ilk ziyaretimde bebeğimizin değil kardeşimin yanına kostum.aramızda ki muhabbeti bilmeden varsayım yapma bence.
adre bebeği alması imkansiz çünkü yerinden kalkamiyor.kalkacak durumda olsa bebeği ne alırım ne kimsenin almasına izin verirdim.annesi burda der yolu gösterir yakınında olur yardım isterse kosardim anlayışsız biri değilim.yeni anneye en iyi gelen şey bebeğine yetebilmek bu mutluluğu çabucak yaşaması için hemen iyilessin diye dua ediyorum.
kuru mendille nasil silinirmis ya hic duymadim. sinirinizi anliyorum keske soyle olsaymis kardesiniz bebeginin altini dogru sekilde yani pamugu islatip kendi silseymis. gorumce konusunca da ilk kez anne olmis olabilirim ama hamileyken bebwgim icin en dogrusunu arastirip ogrendim ben boyle yapacam diyebilseymis. ben de ilk kez anne oldum ve daha hastanedeyken ilk gunu alti degisecek yanimda gorumcem ve eltim vardi. onlara ilk deneyimim ama ben degistireyim cunku bundan sonra hep bem degistirecem dedim. uygun bir plastik kaba ilik su doldurup daha once int.ten videolari izledigim gibi pamukla sildim. ilk zamanlar pamukla ama sonra acikcasi islak mendile gecis yaptim. cok bilmis hele ki cocuk sayisi fazla diye en iyisinini bildigini sanan kisilerden hazetmem. ama kardesiniz icin de uzuldum aglamis. keske yine onun hatri icin duraaydiniz ya da sinirlenip gittiniz ins yine ugramissinizdir onun da akli sizde kalmostir.
kuru mendille nasil silinirmis ya hic duymadim. sinirinizi anliyorum keske soyle olsaymis kardesiniz bebeginin altini dogru sekilde yani pamugu islatip kendi silseymis. gorumce konusunca da ilk kez anne olmis olabilirim ama hamileyken bebwgim icin en dogrusunu arastirip ogrendim ben boyle yapacam diyebilseymis. ben de ilk kez anne oldum ve daha hastanedeyken ilk gunu alti degisecek yanimda gorumcem ve eltim vardi. onlara ilk deneyimim ama ben degistireyim cunku bundan sonra hep bem degistirecem dedim. uygun bir plastik kaba ilik su doldurup daha once int.ten videolari izledigim gibi pamukla sildim. ilk zamanlar pamukla ama sonra acikcasi islak mendile gecis yaptim. cok bilmis hele ki cocuk sayisi fazla diye en iyisinini bildigini sanan kisilerden hazetmem. ama kardesiniz icin de uzuldum aglamis. keske yine onun hatri icin duraaydiniz ya da sinirlenip gittiniz ins yine ugramissinizdir onun da akli sizde kalmostir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?