Çok sinirliyim çok!!

Gorumce ne zaman gidecek?
O gidince nasil olsa bol bol ilgilenirsin. Gorumcenin yasi var demissin, pek gelip gidip cocuk bakamaz zaten.

Başka şehirde oturuyor gidecek zaten ama bu günlerde kardeşim yanında olmamı istiyordu ben gidemiyorum

Estağfurullah size demedim görmemiş diye.
Siz anlatırken gözümde canlandı sanki el kadar bebek başında teyze hala kim alacak bu kakayi...
Bebek de bakıyor bu ne ayak diye.
Yoksa tabi pamuk olur cici popoya

Yoksa tabi pamuk olur cici popoya .[/QUOTE]
Estağfurullah size demedim görmemiş diye.
Siz anlatırken gözümde canlandı sanki el kadar bebek başında teyze hala kim alacak bu kakayi...
Yoksa tabi pamuk olur cici popoya

Sorma bebe de agliyor bas bas kuru peceteyle silerse ne olacak aglicak tabi aman haklisin sende uzaktan bakinca komik tablo ama icerden baya sinir bozucuydu kiyamadim kuzuma teyzelik damarlarim kabardi heraldee

Yaptigin dogrudur yanlistir ona bisey demem. Ama sen gidince kardesinin basini yiyecektir gorumcesi "senin kardesin soyle.., sizin aileniz boyle.." vs vs. Sirf bunlari kardesine yasatmamak icin ses cikarmayacaktin. Ayrica bir kere oyle sildi diye cocuk hasta olmaz. Daha sonra kardesin zaten istedigi gibi siler. Senin uslubunu yanlis buldum acikcasi

Cok haklisin. Islak mendil ne kadar zararli. Hem o tas tekrar kullanilmazdi yemek icin eminim.
Kadin eziyet icin gelmis yengesinin yanina sanirim..

Tabi ki ..sos kasesini gözden çıkardık sağlık olsun dedik cahil olduk ablanin gözünde.

Dogru olan sizin yaptiginiz tabi ki yeni dogmus bebege islak mendil olmaz. Ama tepkiniz biraz fazla olmus gibi o da sanirim o şahsa olan daha onceki hislerinizden olmali.

Birincisi arkamdan konuşamaz annem babam orda.ve o kadarına cesaret edemez kardeşim tersler.bi silmede gayet güzel pişer tazecik daha zaten yeterince pisirmisler.ikincisi uslubum sabrim taşınca sertlesiyor elimde değil.ama karşımda kibar yada saygılı biri olsa kolay kolay sert konuşmam.

Karsindakinde hata yok demedim zaten. Benim bildigimde ilik suyla pamukla silinir. Ama kadin diretince uzatmayacaktin bana göre. Ben sadece bunu dedim. Ayrica gorumcesinin karakteri pek hos gelmedi bana simdi demez ama sonra inan ki der. Bence annende onun kisiligini tanidigi icin eline koz vermemek adina konusmamistir.

Ben olsam ittirirdim kenara zorla. Siz yine birakip gitmissiniz.
Bilmis ukala insanlardan nefret ediyorum.

Ya kase hos goruntu degil benimde midem bulanirdi ama islak mendil,kuru mendil kullanmaktan iyidir acikcasi.Cok buyutmeyin derim bosuna uzmussunuz yeni dogan yapan kadini siz kardesiyseniz daha hassas olmaniz lazimdi.O kadinda 2 cocuk buyutmus siz eksiksiz buyuttuyseniz yani kiyaslamanin manasi yok

Plastik hazır bardak mi alsaydim o da sağlıksız.bi tane sos kasesi cam ne var ki bunda bi daha kullanilmicak alt değiştirme takımının yanında yerini alacaktı almıştır da kardeşim dediğim gibi yaptırır .

Bence asıl konu bebeğin poposunun neyle silindiği değil bu taşma noktası olmuş
Kardesini n ve annenin pasif kalması kardeşinin bebeği ustünde söz hakkı olmadığını dusunmen gorumcenin kardeşinin sütüne laf söylemesi seni çıldırtmış canim haklisin tabikide
Bende lohusayim daha dün kayınvalide çocuk sarılık diye sütün suludur doyurmuyodur vs. Benim bi sutum vardı musambalar yağ içinde kalırdı laflari sırf sınır bozuyolar
Kardeşine tavsiyem bebeğin annesinin kendisi olduğunu herkese hissettirsin pasif kalmasın
Allah analı babalı büyütsün bebeginizi

Valla ben olsam cekil surdan kakali kapatiyosun boyle buyuttuysen dokunma cocuga iterdim kenara asil ben kardesinize hayret ettim ord ben olsam yeni dogum yapmis olsam bile ikinizden de alirdim bebegimi ayy ben simdiden dusunemiyorum biri dokunacak bebegime diye kiyamet koparirdim orda heralde ayyy kiz bide gorumceye laf anlatiyo yaa

kuru mendille nasil silinirmis ya hic duymadim. sinirinizi anliyorum keske soyle olsaymis kardesiniz bebeginin altini dogru sekilde yani pamugu islatip kendi silseymis. gorumce konusunca da ilk kez anne olmis olabilirim ama hamileyken bebwgim icin en dogrusunu arastirip ogrendim ben boyle yapacam diyebilseymis. ben de ilk kez anne oldum ve daha hastanedeyken ilk gunu alti degisecek yanimda gorumcem ve eltim vardi. onlara ilk deneyimim ama ben degistireyim cunku bundan sonra hep bem degistirecem dedim. uygun bir plastik kaba ilik su doldurup daha once int.ten videolari izledigim gibi pamukla sildim. ilk zamanlar pamukla ama sonra acikcasi islak mendile gecis yaptim. cok bilmis hele ki cocuk sayisi fazla diye en iyisinini bildigini sanan kisilerden hazetmem. ama kardesiniz icin de uzuldum aglamis. keske yine onun hatri icin duraaydiniz ya da sinirlenip gittiniz ins yine ugramissinizdir onun da akli sizde kalmostir.

Asya_eda hislrime tercüman olmuşsun sağol canım

Zeyno kardeşim sezeryan yerinden kalkamiyor bu biraz zor.bnde yükünü hafifletmek acisini paylaşmak için gittim.hastane de ilk ziyaretimde bebeğimizin değil kardeşimin yanına kostum.aramızda ki muhabbeti bilmeden varsayım yapma bence.

adre bebeği alması imkansiz çünkü yerinden kalkamiyor.kalkacak durumda olsa bebeği ne alırım ne kimsenin almasına izin verirdim.annesi burda der yolu gösterir yakınında olur yardım isterse kosardim anlayışsız biri değilim.yeni anneye en iyi gelen şey bebeğine yetebilmek bu mutluluğu çabucak yaşaması için hemen iyilessin diye dua ediyorum.

Himm nasil dogum yapti sezeryan mi oldu yani ama her nolursa olsun o görümce cahilin teki belli

Canım kardeşim pasif kalıyor biraz herkes o kadar bilmiş ki sütü ilk gün gelen kıza mama vermeyi kabul ettirmişler yine aaklına girdim yanlış dedim ama bakalim kalabalık dağılana kadar anneligin tadını alamicak bide sezeryan kötü durumda canıda ttatlı yerinden kalkamiyor..ayrıca seni de tebrik ederim çok iyi yapmissin...ben kızım doğduğunda ilk on gün anneme bıraktım snra baktım pisirmisler herkese gidin karismayin dedim ve bi daha da kimsenin değiştirmesineizin vermedim.biraz baskın olmak lazım galiba :)

Sen niye gittin ki ordan? Cok rahatsiz olduysa son popo silici gorumce gitseydi... Ben bu cumlelerin sahibi kadından boyle bir bozguna ugratma beklerdim. Git ve kardesinle birlikte sagli sollu onun uzerinden espri yapin. Bassin gitsin geldigi yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…