Denicem sagol bir de boynu isilik olmuş hafiften üstünü fln ortmeyin dedim havalar da çok sıcak.pudra zararlı ama ufak pamuk yada benzeri biseyle ağzına burnuna dikkat edip surun dedim..çok bilenin içinde mahvoldu Yavrucak..
İslak mendilin zararini arastir istersen.
Size gelince bence cok iyi yapmissiniz hem gorumcesine ne oluyomus bebegin annesi sizin kardesiniz sonucta
İslak mendilin zararini arastir istersen.
Size gelince bence cok iyi yapmissiniz hem gorumcesine ne oluyomus bebegin annesi sizin kardesiniz sonucta
Siz çocuk büyüttünüz ama loğusada oldunuz değilmi? Kardeşiniz arada kalmış,ne kadar üzülmüştür kimbilir,keşke biraz daha sakin olabilseydiniz.Kardeşim kadına kızdığı için ağladı.yemek taşı değil tası kardeşimden istedim o da uygun kucuk bi kase verdi.bundan sonra kullanılmicak.kızım doğduğunda iki küçük çam kase ayirdim tuvalet işi bitince de çöpe..bizde kor cahil değiliz nedir bu havası onu anlamadım.ayrıca uzamasın diye çıktım evime geldim daha ne yapayim
Canim sen görümcesin galiba? Teyze anne yarisi demek bunu idrak et, görümcesi de gitsin kendi bacısının bebeğinin poposuna kakasına karışsınSaçmalığa gel
Ne demek ona ne oluyor
Bebeğim babası da onun abisi farkındasınız dimi ?
Teyze hala eşit mesafede
Görümce öyle herşeye karışmaz. Ki bu şahsın anlattığı gibi gorumce düşman başına.Canım senin mesajın tuhafıma gitti. Bebegin annesi, hanımın kardeşi ise, Bebegin babası görümcenin nesi acaba.??
Kızlar kardeşim doğum yaptı bugün eve çıktı.büyük görümcesi ilk günden beri yıldızımız barışmadi zaten benden yaşça büyük.o da geldi..her neyse çocuğumu iyi yetstirdigimi düşünüyorum.çok özenli çok araştırarak büyüttüm buyutuyorum sukur.ufak ayrıntılara bile dikkat etmisimdir.çok tecrubeliyim bir numarayım diyemem ama bu konuda bilgim yok da diyemem..uzat miyim bebisimiz kaka yaptı bu kadın aldı kuru mendil cart cart siliyor kase ilik su
getrdim ay olmaz onla yemek yeniyo dedi bnde sacmalama kaka batrmicaz içine pamuk batrcaz dedim gtmis çeşmeden ıslak mendil mi pecetemi yıkamış getirmiş devam ediyor kaka dolu krem sürecek birde pamugu islattim cekil ya dedim hasta olacak çocuk..çekil der gibi hareket yaptı iki çocuk büyüttüm dedi pamugu frlattim bnde büyüttüm dedim baktm elimde kalacak kardeşimde gerildi çıktım dışarı gydim ustumu kardeşimin yanına gttim kadın yine dibinde kardeşim ağlıyor nedenini biliyorum bide kadına açıklama yapıyor resmen..neyse optum yalnız kalınca ararsın umarım çabuk iyileşir bebeğinin bütün ihtiyaçlarıyla sen ilgilenirsin dedim.kadna bakmadim bile.yemin ederim içim sisti..vurmamak için zor tuttum kendimi...ya bu bilmislik bu sahiplenme nedir kızın sütü hakkında bi yorum herşeye muhalefet..bu olaylar esnasında annmde yanımdaydı kardeşinde.hiç bsey demediler saf saf kadına bakıyorlar.nedir bu eziklik..çıkarken dedim anneme eline bırakmayın diye..hala inanılmaz sinirliyim.kadın defolup gidene kadar yeğenimi gormeye gidemicem çünkü kavga çıkar çok kinlendim..ve hepsine kizginim ya birinzde agzinizi açın DMİ beni taniyonuz boş konusmadigimi biliyoruz ama yok kimseyle kötü olmayalım diye yanlışa dur denemek diyememek niye..
Ben ıslak mendille g.tü silindiği için ölen bebek duymadım hiç. Yeni nesil anneler kafayı sıyırmak üzere!
Canım senin mesajın tuhafıma gitti. Bebegin annesi, hanımın kardeşi ise, Bebegin babası görümcenin nesi acaba.??
Bizde tasa pamuk batirildi diye zehirlenen insan duymadikBen ıslak mendille g.tü silindiği için ölen bebek duymadım hiç. Yeni nesil anneler kafayı sıyırmak üzere!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?