- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
Nedir bu lohusalarin yakinlarindan cektigi ya
Ben burda sadece kardesinize uzuldum
Anne babaniz orda siz arti gorumce baska kim vardi bu kadincagizin yaninda
İnsanin tahammulunun en az oldugu en az kisiyle gecirmek istedigi zamanlar bunlar
3 gun hastanede 3 gun annemde 7 inci gun evimdeydim yanimda da sadece esim vardi kimseyi istemedim
Yine olsa yine aynisini yaparim
Kardesinizi arayip bi sesini duyun
Anlik sinirlendiginizi kendini uzmemesini soyleyin
Zaten bi el cekse herkes annesi en dogru sekilde temizler bebeginin poposunu
İste benim kizdim da o yalnız ve haksız duruma dustum.eniste ve kardeşimin arası bozulmasın diye gittim.çünkü kalsam kavga çıkacaktı gerçekten inanılmaz sinirlendim.kadın tek bilen tek anne olan sanki hele annem karışmadı kadına..biraz agresiflik var adım çıkmışo yyüzden haklı da olsam haksız muamelesi görüyorum.sözle olmasa da susmalari bu manaya gelmez mi...yarın birgün zaten gidicem ama yüzüne dahi bakmam incelediği yerden kopacak..kardeşim fazla iyi kimseyi kırmaz kurulsa bile.
Yapabiliyorsaniz su gereksiz kalabaliktan kurtarin kardesiniziBenim istedigim de bu ama şuan imkansiz.kardeşim cagrmasa gitmezdim yardıma ihtiyacı var anlayışa..en iyi de ben anliyorum o psikolojiyi biliyorum kendi aileme gidin dedim ben zamanında..benm amacım sadece yardım acisini paylaşmak biraz dinlensin germek değildi amacım..zaten baktım ki istedigim gibi olmadı çektim geldim.
Tas kullanılabilir ne var bunda ? Sanki milyonluk kaseler kullanışmış , atılmaya kıyamayacak :)
Saf suyla ıslatılmış mendiller var. Parfüm, parafen v.s hiç birşey içermiyor.
Sizin yerinizde olsam gitmemezlik yapmazdım. Zaten istedikleri budur.
Alın o söz ettiğim mendilden / pamuktan bir kaç ihtiyacını alın annenin ( sut için dereotu , kuru incir ve mümkünse hurmadan hurma hoşafı yapabilecek malzemeler v.s )ve çocuğun mutlaka gidin.
Evet sizi haklı buldum ama fevri davranmışsınız. Sonuçta şehir dışından gelmiş ve gidecek. Kardeşinizi zor durumda bırakmışsınız bence.
Aldirdim saf su pamuk bilmem ne adini unuttum.ama çok pişmiş ona bile gönlü razı olmadi. Bir bez bağlamışlar çocuğun ayaklarının biri anya da biri konya da.bide niye böyle ayrık diyorlaronu da düzelttim.süt yapan herşeyi de temin ettik yaptıko kadar çok düşünüyorum o kadar aklimdalar ki birileri sanki sırf gösteriş için var gibi geliyor o zmn kendimi saf gibi hissediyorum.sonuçta erkek tarafı hep bi ağırlıkları oluyor ben bunu kaldiramiyorum ama ailemin kafası bu malesef..annem varken büyük olarak o kadına mi düştü.sonuçta kardeşimin gönlü bzden yana ve şuan onun huzuru önemli..Çok benciller çok..
cicekliost: 42027446 .!.:Yapabiliyorsaniz su gereksiz kalabaliktan kurtarin kardesinizi
Bir kisi olsa yeter yaninda
Sadece onun istedigi kadar onun istedigi sekilde yardimci olmak gerek ki onun da kendine guveni gelsin
Gerekirse donusumlu gidin
1post: 42027499 .!.:Daha sabırlı olun lütfen.
Şuan yaptığınız her hareket kardeşinize geri dönecektir.
Enişte birgün bunu mutlaka kardeşinize karşı kullanır.
Olgun olun. Biraz geri planda durun onlar gidene kadar.bu kardeşinize çok faydalı olacaktır emin olun.
Lohusalık çok zor. Birde sizi düşünüp üzülmesin.
Pişik varsa çinko krem kullanın. Birebir.
dingindeniz .!.:Ben şu kadar çocuk büyüttüm ben bilirim havası çok sinir bozucu hassasiyetini anlıyorum. Çocuğum yok ama etrafımdaki bebeklere reçel pasta yedirilip kola içirildiğini görünce çıldırıyorum. Aşırı hassasım bir gün çocuğum olursa sırf bu yüzden anneme kv. filan emanet edemem kural koyamıyorsun çünkü, sürekli kavga ederim heralde. Siz nasıl büyüdünüz demeye getiriyorlar hemen alınırlar. Biz doğal şartlarda büyüdük kimyasal şeylerle büyümedik. Artık her şey katkılı seçici olmak gerekir. Ayrıca annelik içgüdüseldir bir iki denemede emzirir de sütü de gelir. ben utanırım heralde ilk emzirirken görümcem gözünü dikip bakarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?