çok sinirliyim destek

nefret ediyorum sinirleirm çok bozuk hayatım bi anda kabusa döndü eşimle nerden evlendim
az biraz sakin.. iyice kendini doldurma.. hamilesin bebeğide strese sokma..
neden bu kadar nefretin bi anlat bakalım rahatlarsın için boşalır.. sağlıklı düşünür belki çözüm bulursun

bilemiyorum ama çok düşkün bazen anlamkta güçlük çekiyrom diyorum bende mi anormallik var yoksa onda mı bilemiyorum ödü kopuyor ailesini kırcak diye

bilemiyorum ama çok düşkün bazen anlamkta güçlük çekiyrom diyorum bende mi anormallik var yoksa onda mı bilemiyorum ödü kopuyor ailesini kırcak diye
benim eşimde çoook düşkündür.. ailesine..artık takmıyorum ya .. düşünmüyorum.. haklı belkide.. bende kendi aileme çok düşkünüm.. ama biliyorum ki taktıkça takıyor insan.. daha çok göze batıyor..

iyiyiz artık ara sıra maddi sorun dışında bişey yok akraba evliliği değil düşkün olmasından ziyade haksızlıkları görmüyor

iyiyiz artık ara sıra maddi sorun dışında bişey yok akraba evliliği değil düşkün olmasından ziyade haksızlıkları görmüyor
Nedir bu haksızlıklar merak ettim.,
Sizin yaşam alanınıza doğrudan bir müdehaleleri mi var inanın anlamadım neden adama ısrarla birşey gösterme çabanızı.

en basit bayram ziyareti mesela onlar gelip gitmez her seferinde biz gideriz adam yerine koysunda bi de onlar gelsin kardeşleri için diyorum meslela biz gitmezsek eşim bozulur ben gitmiyorum diye ama ben onlar neden gelimyor dediğimde onlar utansın diyor

Gelip gitmemelerini dert etmeyin yahu.
Anlaşamadığınız insanlar gelmesin zaten,daha güzel.
Kayınvalidenize gidin,kardeşleri eşinizden küçükse onlara gitmeyeceğinizi,sizin büyük olduğunuzu kesin bir dille söyleyin ve uzatmayın,kendi istiyorsa gitsin.
Anladığım kadarıyla siz durup durup bu konularla alakalı tartışma çıkarttıkça eşiniz sizin onlara tavırlı olduğunuzu düşünüp ,onları size saydırmaya çalışıyor.
Bu şekilde mutlu olamazsınız,kendinize,bebeğinize odaklanıp gelmemelerini de lütuf olarak görün,hayata başka pencerereden bakın ,kesin sınırlarınızı belirleyin,haklı olduğunuzu kabul ettirmeye uğraşmayın,bakın o zaman hayat çok daha kolay olacak.

Eşin bozulmuyosa snei ilgilendirmemeli
Onun kardeşleri, ister alınır ister alınmaz
Ailesini akrabalarını kötüleye kötüleye dırdırcı eş konumunda olmanız daha mı iyi

nasıl yapcam bana birz yardımcı olun çok gerginim huzursuzum evet bana saydırmaya çalışıyor hiçbişey düşünemiyorum mutsuzum

Eşin bozulmuyosa snei ilgilendirmemeli
Onun kardeşleri, ister alınır ister alınmaz
Ailesini akrabalarını kötüleye kötüleye dırdırcı eş konumunda olmanız daha mı iyi
her defasında salak yerine koyuluyoruz ama onlar gelmiyor biz sayıp gidiyoruz

her defasında salak yerine koyuluyoruz ama onlar gelmiyor biz sayıp gidiyoruz
Niye böyle düşünüyosun
Git gez gel, salak olmazsın ki
Ya da hoşlanmadığın içinse sen gitme eşin gitsin ama onlar böyle onlar şöyle diye kötüleme, ne de olsa kardeşleri dokunur yani

Niye böyle düşünüyosun
Git gez gel, salak olmazsın ki
Ya da hoşlanmadığın içinse sen gitme eşin gitsin ama onlar böyle onlar şöyle diye kötüleme, ne de olsa kardeşleri dokunur yani
haklısın evet ama ben gitmeyince de bizim aramızda sorun oluyor

nasıl yapcam bana birz yardımcı olun çok gerginim huzursuzum evet bana saydırmaya çalışıyor hiçbişey düşünemiyorum mutsuzum
Öncelikle durduk yerde eşinizin ailesinin tavırlarını eleştirmeyin.
Eşiniz size bayramda hadi kardeşime gidelim mi dedi ''kaç bayramdır bize gelmediler,ben gitmiyorum'' deyin ve kapatın konuyu,işinize bakın.Onun gitmesine,gelmesine karışmayın.Siz uzattıkça o ailesini savunmaya geçecektir.Keskin çizgilerden kastım bu.''yapıyorum'' veya ''yapmıyorum'' bitti...
İkinci olarak onları hayatınızda yok sayın,kimse sizinle ilgilenmek veya görüşmek zorunda değil.Kendinize güzel meşgaleler bulun.Sanırım hamilesiniz,en basitinden internetten keçeden yapılan süs eşyalarının yapımını öğrenip bebeğinize hazırlıklar yapmaya başlayın.O kadar boşalır ki kafanız,siz bile inanamazsınız.

haklısın evet ama ben gitmeyince de bizim aramızda sorun oluyor
Sende dıdının dıdısına bayrama gitmezsek ayıp olur de eşini götür
Sonra o da gelmek istemez
Birbirinize saygı duymayı , yapışık ikiz olmadığınızı anlarsınız belki
Herkes her yere birlikte gitmek zorunda değil
Görümcenle filan kişisel sorunların mı var neden bu kadar oraya gitmek sana göre sorun, diğer taraftan da onlar niye gelmiyor diyorsun sevmiyosan gelmemeleri daha iyi değil mi
Biraz rahat olmayı öğrensen belki bu kadar göze batmaz herşey

tşk ederim arkadaşım şimdi bile benimle ilgilenmeniz o kadar hoşuma gitti ki ....geçen gitmedim mesela ailesi bile doldurmuş eşimi gitmedik diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…