- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
evet onu kast etmişEvlenince akraba olunuyor ya onu kastetti galiba
Nasıl davranıyorlar ne yapıyorlar ki canım?eşimden bıktım ailesiyle ilgili bana ve kendisine yapılanları görmüyor bıktım artık nefret ediyorum ağızlarına tükürse oh diyecek yeter ya bıktım hayatımdan bu insanlarla akraba olmaktan bıktım
eşimden bıktım ailesiyle ilgili bana ve kendisine yapılanları görmüyor bıktım artık nefret ediyorum ağızlarına tükürse oh diyecek yeter ya bıktım hayatımdan bu insanlarla akraba olmaktan bıktım
Cok zor bir durum anlayabiliyorum..Kelin ilaci olsa basina surermis sana yardimci olamamak beni cok uzdu insallah herseyin hayirlisi olur hakkinda.eşimden bıktım ailesiyle ilgili bana ve kendisine yapılanları görmüyor bıktım artık nefret ediyorum ağızlarına tükürse oh diyecek yeter ya bıktım hayatımdan bu insanlarla akraba olmaktan bıktım
ne gibi bir güven gelecek
sadece senin başında değil merak etme.benimki de hiç görmüyor ailesinin yanlışını.hep ben yanlış anlıyorum, alıngan bir insanım veya hastayım en olmadı yalancıyım.cinsel hayatımıza kadar karıştılar, ben postayı koydum bu seferde evinize gelip gitmeyiz deyip trip atmışlar.eşimin öyle bir söyleyişi varki bunu al belanı bul, senin gibi bir lanetin evine gelip gitmezler artık der gibi bir ses tonu kullanıyor.ona kalırda ben onlar ne derse desin sessizce sabretmeliyim.iyi niyetli bunlar demeliyim.babası gecenin bir yarısı içmek için eve adam getirdi onda bile ben abartıyorum oldu olayı.düşün artık.
umarım öyle bişey yapmaz eşim hepten gıcık olurum ozamnnasılsa artık çocukta oldu diye düşünüp eski alttan alan tavırları yalan olacak.benimki öyle oldu da. üzerime titreyen adama bi rahatlık geldi. aile kzusuymuşta haberim yokmuş. bi aile sende mi var diye cırladığım çok zaman oldu.
valla nasıl dayanıyorum bende bilmiyorum.eşimden hepten soğudum birkaç gündür.onlar ne yapsa haklı ve iyi niyetli ben hep fesat ve alınganım ona göre.ne olur sanki alttan alıversen deyip duruyor.en abartılı şeyleri bile yaptıklarında eşimin gözünde hep bir açıklaması var.nereye gidecek durum inan bilmiyorum.17 aylık bebeğim var 6 aylıkta hamileyim o halimde babası evimdeki düzen için demediğini bırakmadı ama genede o yaşlı ve iyiliğimi istiyor.adam oğluna akıl veriyor, benim karım böyle keskin olmayan bıçak getirecek sofraya kafasında kırarım diyor.ama babası şaka yapıyor sen düşün.bizdede benzer şeyler oldu. şimdi evine gelmiyor kına yak modunda söylemleri. bu haksızlık karşısında nasıl dayanıyorsunuz. ben çok sinirleniyorumda
Ha ayrıca en son senin gibi lanetin evine gelmeyecekler artık kına yak tarzında konuştuğunda eşim, hiç istifimi bozmadan, gelmesinler tabiki, harika oldu dedim.sesinden anladım bu sefer o sinirden çıldırdıbizdede benzer şeyler oldu. şimdi evine gelmiyor kına yak modunda söylemleri. bu haksızlık karşısında nasıl dayanıyorsunuz. ben çok sinirleniyorumda
valla nasıl dayanıyorum bende bilmiyorum.eşimden hepten soğudum birkaç gündür.onlar ne yapsa haklı ve iyi niyetli ben hep fesat ve alınganım ona göre.ne olur sanki alttan alıversen deyip duruyor.en abartılı şeyleri bile yaptıklarında eşimin gözünde hep bir açıklaması var.nereye gidecek durum inan bilmiyorum.17 aylık bebeğim var 6 aylıkta hamileyim o halimde babası evimdeki düzen için demediğini bırakmadı ama genede o yaşlı ve iyiliğimi istiyor.adam oğluna akıl veriyor, benim karım böyle keskin olmayan bıçak getirecek sofraya kafasında kırarım diyor.ama babası şaka yapıyor sen düşün.
NEDENSE HİÇ ŞAŞIRMADIMbak az ötende bir konu daha var bebeğe bakma bahanesiyle eve gelen kaynana karı kocayı boşatıyor ve boşanmaları şu an kesin...
Oha şoklardayım yeminleNEDENSE HİÇ ŞAŞIRMADIM
benim kv de ben doğumdan eve gelince hadi bitti boşanın artık ben kızımı vermem deyip duruyordu.(torununu kendi doğurduğunu onun annesi olduğunu iddia ediyordu ) ben doğuma girerken o çocuğun velayetini almak avukat avukat dolaşmış ki planlı bir doğum da değildi acil gittik ama
hep şaka yaparlar zaten çok şakacı ççk komik çook espiriili insanlardır da gelinler anlamaz iştesadece senin başında değil merak etme.benimki de hiç görmüyor ailesinin yanlışını.hep ben yanlış anlıyorum, alıngan bir insanım veya hastayım en olmadı yalancıyım.cinsel hayatımıza kadar karıştılar, ben postayı koydum bu seferde evinize gelip gitmeyiz deyip trip atmışlar.eşimin öyle bir söyleyişi varki bunu al belanı bul, senin gibi bir lanetin evine gelip gitmezler artık der gibi bir ses tonu kullanıyor.ona kalırda ben onlar ne derse desin sessizce sabretmeliyim.iyi niyetli bunlar demeliyim.babası gecenin bir yarısı içmek için eve adam getirdi onda bile ben abartıyorum oldu olayı.düşün artık.
Valla ben tedbiri aldım annemi şimdiden getirdimyaşaması çok kötü ama
benim annem ve teyzem de vardı teyzem küstü gitti annem ağlaya ağlaya gitti...Valla ben tedbiri aldım annemi şimdiden getirdim
benim annem ve teyzem de vardı teyzem küstü gitti annem ağlaya ağlaya gitti...
mikrop kapacak kızım yaklaşmayın öpmeyin bakmayın vss...
hayır kurtulmadım ...hala hayatta ve ayakta eskisi gibi ama ben eskisi gibi değilim, maymun gözünü açtı diyelimsonra oldu de kurtuldunuz galiba 'aaaaaa kadina bak ruh hastasi falan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?