çok sinirliyim destek

evet doğru rahat olabilmeliyim bu evliliğim beni böyle yaptı görümcem çok kıskanç rahatsız ediyor artık oyüzden

evet doğru rahat olabilmeliyim bu evliliğim beni böyle yaptı görümcem çok kıskanç rahatsız ediyor artık oyüzden
Boşver
Eşin gitmek istiyorsa gidin, size gelmemeleri daha iyi bence
Ye iç kalk eşinle beraber
Sen yokken eşini doldurmalarına da fırsat vermemiş olursun hem

eşine annesini ve ailesini kötüledikce sen kaybedersin tıpkı benim gibi 5 yılı aşkın süredir evliyim e eşim artık yanımda durmuyor bişey söylemeden kavga çıkarıyor annesi yanlışsa bile o dogrudiyor Allah yardımcın olsun

ben sakin bi zamanda söylüyorum ki anlasın hatasını haklı görüyor bazen ama yine aynı işte

ben şöyle bakıyorum olaya benim de eşim ailesine aşırı düşkün ama Allahtan annesi babası iyi insanlar karışmazlar etmezler bende bayramlarda kendi aileme değil çünkü ailemi haftada bir görüyorum 20 dklık mesafedeler kütahyaya onların ailesine giderim 13 saatlik yol ama o ailesini görünce öyle mutlu oluyor ki ben o mutlu oldukça havalara uçuyorum bana hep annemi babamı mutlu ettin Allah senden razı olsun der..yani ben anlaşamasaydık da ailesiyle eşimi mutlu etmek adına yine yapardım çünkü şu halde bile ben sesimi çıkarmıyorum bir çok şeye..eşime çok düşkünüm ben alttan aldığımız sürece hem ailesini hem kendini çok mutluyuz..yani siz de biraz o şekilde yapsanız eşiniz daha fazlasını isteyip tepenize mi çıkar yoksa size mi düşkün olur ya da hiç öyle yapmayı denediniz mi bilmyorum tahammül edilemeyecek seviyedemi

aynı durumdayız. üzülerek söylüyorumki çocuktan sonra hayatınızın içine girip herşeye daha çok karışacaklar. hazırlıklı olun. eşinizede bi güven gelecek.

bak az ötende bir konu daha var bebeğe bakma bahanesiyle eve gelen kaynana karı kocayı boşatıyor ve boşanmaları şu an kesin...
böyle yapanları Allah bildiği gibi yapsın

bende yani kızdıkça bi yalamadığı kaldı ailesini.sanki bizi camide buldular

Bende oyleydim. Ama sabirla gozunu actim kocamin. Onun da gozu acildi artik.
Ama ailesini kotulemedim doldurmadim hic ailesine karsi. Kendinin gormesini sagladim sadece. Cunku kotuledikce senden uzaklasir. Sadece goUnu axabiliorsan ac. Acilmiorsa da dehleee

İnan herkez in başında böyle sorunlar var siz anlattıkça anlamıyo demi bekleyin ve bişey demeyin o zamanla herşeyin farkına varcaktr

konu sadece aileyse bunu aşabilirsiniz bence.
benim eşim de ailesinin hiçbir yanlışını görmez-göremez. alıngan olan yanlış anlayan hep benimdir.
bayram ziyaretindeki bana olan davranışları artık bardağı taşıran son damla oldu.
ve ailesiyle görüşmeme kararı aldım, eşime de söyledim. ne sen benim aileme gel, ne de ben sizinkilere gideyim.
artık sağlığımdan endişe duymaya başladım çünkü. o da kabul etti. rahatım mutluyum

siz yine şanslıymıssınız eşiniz aklı başında davranıyor sizi takdir ediyor

siz nasıl gözünü açtınız ben de başarabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…