evet doğru rahat olabilmeliyim bu evliliğim beni böyle yaptı görümcem çok kıskanç rahatsız ediyor artık oyüzdenSende dıdının dıdısına bayrama gitmezsek ayıp olur de eşini götür
Sonra o da gelmek istemez
Birbirinize saygı duymayı , yapışık ikiz olmadığınızı anlarsınız belki
Herkes her yere birlikte gitmek zorunda değil
Görümcenle filan kişisel sorunların mı var neden bu kadar oraya gitmek sana göre sorun, diğer taraftan da onlar niye gelmiyor diyorsun sevmiyosan gelmemeleri daha iyi değil mi
Biraz rahat olmayı öğrensen belki bu kadar göze batmaz herşey
Boşverevet doğru rahat olabilmeliyim bu evliliğim beni böyle yaptı görümcem çok kıskanç rahatsız ediyor artık oyüzden
doğru diyosun gelmesinler ben de dedğin gibi rahat olmaya çlışcamBoşver
Eşin gitmek istiyorsa gidin, size gelmemeleri daha iyi bence
Ye iç kalk eşinle beraber
Sen yokken eşini doldurmalarına da fırsat vermemiş olursun hem
İç çayını at bacak bacak üstünedoğru diyosun gelmesinler ben de dedğin gibi rahat olmaya çlışcam
zaten eşim bana ilgili bende rahat oldukça iyice kuduruyoerİç çayını at bacak bacak üstüne
Hazırlasınlar size bişeyler, daha güzel işte
zaten eşim bana ilgili bende rahat oldukça iyice kuduruyoer
eşimden bıktım ailesiyle ilgili bana ve kendisine yapılanları görmüyor bıktım artık nefret ediyorum ağızlarına tükürse oh diyecek yeter ya bıktım hayatımdan bu insanlarla akraba olmaktan bıktım
böyle yapanları Allah bildiği gibi yapsınbak az ötende bir konu daha var bebeğe bakma bahanesiyle eve gelen kaynana karı kocayı boşatıyor ve boşanmaları şu an kesin...
bende yani kızdıkça bi yalamadığı kaldı ailesini.sanki bizi camide buldulareşine annesini ve ailesini kötüledikce sen kaybedersin tıpkı benim gibi 5 yılı aşkın süredir evliyim e eşim artık yanımda durmuyor bişey söylemeden kavga çıkarıyor annesi yanlışsa bile o dogrudiyor Allah yardımcın olsun
eşimden bıktım ailesiyle ilgili bana ve kendisine yapılanları görmüyor bıktım artık nefret ediyorum ağızlarına tükürse oh diyecek yeter ya bıktım hayatımdan bu insanlarla akraba olmaktan bıktım
İnan herkez in başında böyle sorunlar var siz anlattıkça anlamıyo demi bekleyin ve bişey demeyin o zamanla herşeyin farkına varcaktreşimden bıktım ailesiyle ilgili bana ve kendisine yapılanları görmüyor bıktım artık nefret ediyorum ağızlarına tükürse oh diyecek yeter ya bıktım hayatımdan bu insanlarla akraba olmaktan bıktım
siz yine şanslıymıssınız eşiniz aklı başında davranıyor sizi takdir ediyorben şöyle bakıyorum olaya benim de eşim ailesine aşırı düşkün ama Allahtan annesi babası iyi insanlar karışmazlar etmezler bende bayramlarda kendi aileme değil çünkü ailemi haftada bir görüyorum 20 dklık mesafedeler kütahyaya onların ailesine giderim 13 saatlik yol ama o ailesini görünce öyle mutlu oluyor ki ben o mutlu oldukça havalara uçuyorum bana hep annemi babamı mutlu ettin Allah senden razı olsun der..yani ben anlaşamasaydık da ailesiyle eşimi mutlu etmek adına yine yapardım çünkü şu halde bile ben sesimi çıkarmıyorum bir çok şeye..eşime çok düşkünüm ben alttan aldığımız sürece hem ailesini hem kendini çok mutluyuz..yani siz de biraz o şekilde yapsanız eşiniz daha fazlasını isteyip tepenize mi çıkar yoksa size mi düşkün olur ya da hiç öyle yapmayı denediniz mi bilmyorum tahammül edilemeyecek seviyedemi
ne gibi bir güven gelecekaynı durumdayız. üzülerek söylüyorumki çocuktan sonra hayatınızın içine girip herşeye daha çok karışacaklar. hazırlıklı olun. eşinizede bi güven gelecek.
umarım farkına varırİnan herkez in başında böyle sorunlar var siz anlattıkça anlamıyo demi bekleyin ve bişey demeyin o zamanla herşeyin farkına varcaktr
siz nasıl gözünü açtınız ben de başarabilsemBende oyleydim. Ama sabirla gozunu actim kocamin. Onun da gozu acildi artik.
Ama ailesini kotulemedim doldurmadim hic ailesine karsi. Kendinin gormesini sagladim sadece. Cunku kotuledikce senden uzaklasir. Sadece goUnu axabiliorsan ac. Acilmiorsa da dehleee
Evlenince akraba olunuyor ya onu kastetti galibaakraba olmak derken akraba evliliği mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?