Cok sinirliyim.. eski kocaya kapak söz

Askhikayemm99

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
103
55
13
35
Kızlar öyle bir kapak söz arıyorum ki eski kocaya tam otutdurmalık..

Çocuklarımı iki gün önce almasına izin verdim, gel al gezdir yedir içir, yemek yemediler beraber yersiniz diye dedim. He tamam ya dedi aldı cocukları gitdi

Çocukları apartmanın önünde bırakıp hade benim işim cıktı siz çıkın dediğini duydum camdan.
Çocuklarım buz gibi olmuşlar bu soğukta onları parka götürmüş üstelik aç karnına.

Telefondan ulaştım hemen gel seninle konuşmam gereken bir konu var dedim.. bana dediği: ne konuşacağım ya seninle ben.. eskiden altını cizdiklerimin şimdi üstünü çiziyorum hatta karalıyorum dedi yüzüme kapattı..
Onun şokuyla arkadaşımı aradım.. bu resmen sana kapak atmış dedi.

Şimdi çocukluk yapmayın felan diceksiniz biliyorum ama bana öyle bir kapak sözü lazım ki, onun babalığını sorgulasın, beyefendi görsün kapak nemiş, önerinizi bekliyorum
Çok sinirliyim

Öncelikle ben arkadaşın tavrını beğenmedim. Neyse konumuz bu değil.

Adama gelince de malesef bazı babalar böyle andaval olabiliyor. Liseli halinden çıkamamış bir beyfendi ile boşanmışsınız anlaşılan bu nedenle ona verilecek en güzel cevap asalettir diye düşünüyorum. Karşılıklı cirkinlesmeye hiç gerek yok ortada çocuklarınız var.

Sakinliğinizi koruyun ve ona istediği şekilde karşılık vermeyerek asıl cevabı verin. Nacizane onerim budur.

Ben ona karşı hep asaletli bir şekilde durdukça bu kendini aşıyor, bende onun gibi çirkefleşip vermek istiyorum cevabını.. yerini bilsin. Canım çok sınır etdi beni bende ona karşı öyle olmak istiyorum bir kerede olsa

+Babam derdi ki:
"Yarini, yarenini iyi seç kızım, itle yatan bitle kalkar. Gerekirse yalnızlıktan korkma; sadece kendine tıngırdat yaşamın telini...

Dostun postu eskimez de ederinden fazla değer verdiğin,
yüzünün astarını çabuk yırtar...'

+ Her yiğidin harcı değildir baba olmak…

Her yürek, her beden taşıyamaz o vasfı…Tıpkı aşk gibi, yüreğin yoksa aşkı taşıyamazsın…Babalıkta bir çeşit aşk ! Çocuklarına aşık olmak, onlar için yaşamak, hayatını onlara feda etmek ! Beklide bir sürü şey vardır da aklıma gelemeyecek kadar çok derin bir varlık babalık…Çocukların bir yerlere gelsin diye hırpalanmak, gecesini gündüzüne katmadan çalışmak…Evet, baba hakkı ödenmez fakat eğer bir “ BABA” ise ödenmez…Kitabı yoktur babalığın,okuyup öğrenemezsin…Doğuştan da olmaz, böyle bir karakter yok…Peki nedir bu baba olmak ? Nasıl bir şey ki, herkes yapamıyor, taşıyamıyor ? “Baba var, sadece ismi baba…Bir gölgeden ibaret…Baba var otoriteyi ve saygıyı görmeyi her şeyden fazla seviyor…Güce tapıyor…Baba var; oğluyla beraber yürüyor hayatın patikalarında; değişmeyi, dönüşmeyi biliyor, su gibi akışkan, yüreği arz kadar geniş…

Siz bilirsiniz.

Yazık cocuklara ya . Hem aç karna hem de üşümüşler. Bide heveslenmislerdir gorusecekler diye .. Ben beklerdim ki kocama artık çocukları vermek istemiyorum nasıl yapsam cocuklarin boynunu bükük bıraktı nasıl cezasini keserim tarzında bir soru sorun siz adamin ettigi sacma sapan bi lafa takılmışsınız hayret.
Bırakın bu sacma adamla uğraşmayı.

2009 Facebook döneminde mi kaldınız ne gerek var böyle liseli işi laf sokmalara? Çoluklu çocuklu insanlar olmuşsunuz artık. Sizin söyleyeceğiniz bir lafla da o adam babalığını falan sorgulamaz. Babalık öğrenilerek yapılacak bir şey değil; o duygu içten gelmeli.

Bir daha çocukları almak için aradığında ki bu tavrına göre haftalar sürebilir, o zaman konuşun. Akilli ve mantıklı bir kadın, çocuklarının ruh sağlığını düşünen bir anne olarak hareket eder ve konuşursanız eğer, bu onun için yeterli cevap olur zaten. On numara bi adam olsa şimdi evli olurdunuz değil mi!?

Onu boşverin, böyle insanlara istersen pankart aç yine anlamaz seni. Çocuklarınıza üzüldüm, siz bence çocuklarınızın kırgınlığını geçirmek için enerjinizi kullanın. Yarın onları güzel bir yemeğe götürün, sonra bir parka yada sevdikleri bir yer varsa oraya falan olabilir. Çocuklarınızı mutlu etmeye çalışın, eski kocanız çocuklar için ararsa ilerde o zaman dersiniz geçen seferki gibi olacaksa hiç alıp morallerini bozma diye.

çocukları mahkemenin belirlediği gün ve saat dışında vermeyin.
Seninle bir şey konuşacağım, yerine, direkt konuya girmeliydiniz. Hatta mesaj atsaydınız, durumu belirten, hesap sorsaydınız, elinizde yazılı kanıt olsaydı.
Bence çocuklasmaya gerek yok, şimdi düşünüp düşünüp dediginiz şey sizi komik duruma düşürecek.

bence yapcağın tek kapak ne ara nede ararsa telefonunu aç çocukları al götür gezdir muhabbetine girme görürsen yüzüne bile bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…