Cok sinirliyim.. eski kocaya kapak söz

Çağırıp senle konuşacağım kısmı gereksiz olmuş. Mesaj gönderin. Yüz yüze gelip tartışırsanız daha tatsız olaylar olabilir. Mahkemenin belirlediği süreler dışında vermeyin. Kapak söz felan bunlar çocukça şeyler bence. Ne söylemek istiyorsan direk yazabilirsin.

Adam çoçuklari aç ve sogukta birakiyor, ve halen adamin derdine düsmüssün. Sanirim halen ona karsi ilgin var. Ondan dolayi "kapak laf" ariyorsun. Tuhaf bir flörtlesme sekli bu.

Tek acidigim o çoçuklar. Anne baba onlardan daha çoçuk. Yani bu durumda insan buz gibi sogar o adamin sesini bile duymak istemez. Ben olsam, adamin çoçuklarini bir daha görmesini nasil engellerdim diye düsünürdüm.

Ama yok, kapak laf daha önemli bu durumda

Sollama beni sollarim seni ahahha ben bunu cekilisten cikacak aracimin arkasina yazidayim.

Ya belki parasi yoktu adamin.goturemedi bi yere uzuldu.sen ustune gitme diye de sacmaladi.bi akisina birakin hayati.

Ya çocuklara üzüldüm hevesleri kursaklarında kalmış. Uğraşmayın hala ergenliginde olan eski kocanızla. Adam olsa zaten boşanmazdınız.

Sizin söylediğiniz lafla babalığını sorgulayacağını mı sanıyorsunuz kusura bakmayın ama öyle bir sözle insanlar hatalarını görüp kabul etmiş olsalardı sizde bu durumda olmazdınız çocuklarınızı beraber gezdirir yedirir içirir böyle ergence şeylerle uğraşmazdınız.

Bir laf vardır: larla kavgaya girme. Onlar çamura batarken zevk alırlar,sen sadece kirlendiginle kalırsın. Ona göre : Öncelik çocuklar. Psikolojilerine veya sağlıklarına zararlı hareketlere devam ederse nah görür o çocukları. Ona göre uyarın gelecek sefer. Tabi şimdi disarda kaldığının farkında zoruna gidiyor beyefendinin. Oyunlara gelmeye gerek yok.

Ya belki parasi yoktu adamin.goturemedi bi yere uzuldu.sen ustune gitme diye de sacmaladi.bi akisina birakin hayati.
Çocuklar aç demiş konu sahibi çocukları vermeden.
Simit de mi alamadı. Dandik bir fastfood yemeye de mi götüremedi. Kredi kartları herkesin elinde borca da mı giremedi kendi çocukları için?

Ne konu sahibi ne de eski eş sorumlu gelmedi bana. Çocuklar üzerinden laf sokacaklarına birbirlerine başka şeyler düşünmeliler.

öyle atarlı giderli sözleri bilmem fakat size önereceğim tek şey eski eşinizin bir daha çocukları almasına müsaade etmemeniz olucaktır. hem açlar, hem de üşümüşler. nasıl bir baba bu, bu kadar duyarsızlık mı olur.

bence o giderli sözler falan hepsi boş.

Ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Böyle adamlara ne yapsan boş umursamazlar. Siz güçlü olun o pislik le muhatap olmaya değmez

Sizin eşinizle barışma umudunuz vardı diye hatırlıyorum?
Hatta yanında biriyle gelirse nasıl tepki vereceğim diyordunuz?
Adam sizin ilginizi anlamış ki yolları kapatıyor.
Muhatap olmayın.
Çocukları da her istediğinde vermeyin.

ahahaha cok guldum buna ya
geçme beni geçerim seni

"Senin ilkokul 1.sınıf çizgi çalışması yapmanla ilgilenmiyorum. Sen yine de devam et. Eğitime başlaman bile umut verici" yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…