- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi Askhikayemm99
-
Ya hu her zaman yapmadigi biseyse oladabilir.ihtimal sadece.hemen ilk defavyapilan bi sey icin dusman olmak anlamsiz cocugunjn babasina.hakikayen ne kadar ofke doluyuz millet olarak ne kadar uclarda yasiyoruz.yani alttan alan ya kendini hice sayiyor ya da hic ihtimas yok.gri de var hayatta.sakin olun biraz dengeli gidin.karsidaki dengesiz olabilir ama bu ilkse bi sakin...Çocuklar aç demiş konu sahibi çocukları vermeden.
Simit de mi alamadı. Dandik bir fastfood yemeye de mi götüremedi. Kredi kartları herkesin elinde borca da mı giremedi kendi çocukları için?
Ne konu sahibi ne de eski eş sorumlu gelmedi bana. Çocuklar üzerinden laf sokacaklarına birbirlerine başka şeyler düşünmeliler.
Evet haklısınız ama kanundan dolayı çocukları almasını engelliyemiYazık cocuklara ya . Hem aç karna hem de üşümüşler. Bide heveslenmislerdir gorusecekler diye .. Ben beklerdim ki kocama artık çocukları vermek istemiyorum nasıl yapsam cocuklarin boynunu bükük bıraktı nasıl cezasini keserim tarzında bir soru sorun siz adamin ettigi sacma sapan bi lafa takılmışsınız hayret.
Bırakın bu sacma adamla uğraşmayı.
Bir simit çay alıcak kadarda olması lazımYa belki parasi yoktu adamin.goturemedi bi yere uzuldu.sen ustune gitme diye de sacmaladi.bi akisina birakin hayati.
Ya hu belki o gun yoktu....her zaman yapmadigi bi seyse buyutmeyin.cocuklariniz icin biraz iyi niyetli olun.gercekten deneyin.Evet haklısınız ama kanundan dolayı çocukları almasını engelliyemi
Bir simit çay alıcak kadarda olması lazım
Çocuklarını aç bırakmanın zaten ilki olabilir sadece. Ilımlı olunacak bir konu değilYa hu her zaman yapmadigi biseyse oladabilir.ihtimal sadece.hemen ilk defavyapilan bi sey icin dusman olmak anlamsiz cocugunjn babasina.hakikayen ne kadar ofke doluyuz millet olarak ne kadar uclarda yasiyoruz.yani alttan alan ya kendini hice sayiyor ya da hic ihtimas yok.gri de var hayatta.sakin olun biraz dengeli gidin.karsidaki dengesiz olabilir ama bu ilkse bi sakin...
Hic buyuk konusmayin.ekmege muhtac,cociklarinizi doyuramaz duruma dusersiniz.kimse kimsenin sartlarini bilemez,ne getiri bilemez hayatÇocuklarını aç bırakmanın zaten ilki olabilir sadece. Ilımlı olunacak bir konu değil
Çocuklar aç demiş konu sahibi çocukları vermeden.
Simit de mi alamadı. Dandik bir fastfood yemeye de mi götüremedi. Kredi kartları herkesin elinde borca da mı giremedi kendi çocukları için?
Ne konu sahibi ne de eski eş sorumlu gelmedi bana. Çocuklar üzerinden laf sokacaklarına birbirlerine başka şeyler düşünmeliler.
Ne alaka çok saçma bir yorumBana şey gibi geldi ya. Sanki kız arkadası aramıs çocukları bırakıp yanına koşmus. Siz arayınca da onun yanında böyle bi cevap vermis kadının gönlünü eğlemiş. Yani sordugunuz bu değil ama bende böyle bi izlenim uyandırdı olay.
Ne alaka çok saçma bir yorum
Yahu ajitasyon yapmaya gerek yok.Hic buyuk konusmayin.ekmege muhtac,cociklarinizi doyuramaz duruma dusersiniz.kimse kimsenin sartlarini bilemez,ne getiri bilemez hayat
Yetişkin olmayan insanlar çocuk sahibi olunca böyle oluyorNe yazik ki katiliyorum
Cocuklar ac, sogukta usuyor
Konu sahibesi cocuklari bir dahaki sefere nasil gondermem, yasal prosedur nedir yerine nasil kapak yapam diye konu aciyor
Karsidaki adam ne kadar sorumsuzsa, konu sahibesi de o kadar yetiskin ve olgun degil. Elinde daha buyuk bir dert varken hala adama laf yapistirmak derdinde
Kesin bir bahanesi vardır sayın konu sahibi biz bilmeyizEski eşimi en iyi nasil stalk ederim?
Eski eşimle küçük oğlum 2 aylıkken ayrildik.
Uzun zaman sonra (2 sene) Oğlunu görmek isteyip bana ulaştı. Haftaya beraber yemek yicez.
Bana karşı sanırım hala birşeyler hissediyor ki sosyal medyada durumu hala evli.
Iş için çok yurtdışına çıkıp geri geliyor ve kadınlarla hemen iyi anlaşa biliyor. Benim korkum ise o gün beni kiskandirmak için bir kadınla gelir çok bozulurum hatta o ortamda duramam. Biz çok severek evlendik malesef bizi ayırdılar. (Fazla detay yok)
Böyle bir durumla karşı karşıya oğlumun yanında kalmak istemiyorum. Bir yandan 2 sene sonra onu yine göreceğim diye kalbim yerinden çıkcak gibi oluyor o yetmemiş gibi acaba öyle birsey yaparmi acaba diye de kafamda kurcalıyorum.
Hiç bir durumundan haberdar değilim ve bu beni biraz kasıyor açıkçası. Onunla ilgili bir kaç detaya ulaşırsam kendimi daha güvende hissedebilirim. Yeni sevgili gibi..
Ve öbür konuyada gelcek olursak, çok duygusal bir yapım var ve hemen gõzlerim doluyor bunu nasıl önlemlerim? Sonuçta oraya başım dik gitmek ve herzaman güçlü bir kadin oldumu ispat etmek istiyorum. Nasıl davranmalıyım?
Ohhhhh gerçekten rahatladım, sizlerin cevaplarını 4 gözle bekliyorum
ARKADASLAR evet haklısınız 2 senedir cocunu görmemiş şimdi mi geliyor gibisine. Inanın mantıklı bir açıklaması var. Yoksa ben buna zaten izin vermezdim. Fazla detaya girmek istemiyorum bu konu ile alakalı.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?