Cok sinirliyim.. eski kocaya kapak söz

niye laf yarışına girme ihtiyacı duyoyorsunuz anlamadım bir daha ki sefer çocukların karnını doyur ... hasta olmasınlar fazla sogukta tutma bıttı gıttı sızın bagınız çocuklar bu üstün gelme çabası ne... neyi çiziyorsa çizsin çokta onemlı bırı degıl...

Ya hu her zaman yapmadigi biseyse oladabilir.ihtimal sadece.hemen ilk defavyapilan bi sey icin dusman olmak anlamsiz cocugunjn babasina.hakikayen ne kadar ofke doluyuz millet olarak ne kadar uclarda yasiyoruz.yani alttan alan ya kendini hice sayiyor ya da hic ihtimas yok.gri de var hayatta.sakin olun biraz dengeli gidin.karsidaki dengesiz olabilir ama bu ilkse bi sakin...

Ayrica sikayet esin cocuklariyla gorusemesin diuenlere de hayret.babami hic gormemekyense sokakta parkta sogukta onunla olmayi tercih ederdim.kisisel hirslariniza kurban etmeyin su masumlari yeter....konusun guzelce bi dinleyin,iletisim kurun....anne babalik bitmez.

Evet haklısınız ama kanundan dolayı çocukları almasını engelliyemi
Ya belki parasi yoktu adamin.goturemedi bi yere uzuldu.sen ustune gitme diye de sacmaladi.bi akisina birakin hayati.
Bir simit çay alıcak kadarda olması lazım

Çocuklarını aç bırakmanın zaten ilki olabilir sadece. Ilımlı olunacak bir konu değil

Ne yazik ki katiliyorum
Cocuklar ac, sogukta usuyor
Konu sahibesi cocuklari bir dahaki sefere nasil gondermem, yasal prosedur nedir yerine nasil kapak yapam diye konu aciyor
Karsidaki adam ne kadar sorumsuzsa, konu sahibesi de o kadar yetiskin ve olgun degil. Elinde daha buyuk bir dert varken hala adama laf yapistirmak derdinde

Bana şey gibi geldi ya. Sanki kız arkadası aramıs çocukları bırakıp yanına koşmus. Siz arayınca da onun yanında böyle bi cevap vermis kadının gönlünü eğlemiş. Yani sordugunuz bu değil ama bende böyle bi izlenim uyandırdı olay.

Niye tınlıyorsunuz ki totosunu kaldırıcaksınız boş yere madem sinir etmek istiyorsunuz o an yapmalıydınız şu an egosunu okşarsınız sadece. Ben olsam o an madem kafadan üşütüksün kafana çiçek tak da millet de anlasın

Hic buyuk konusmayin.ekmege muhtac,cociklarinizi doyuramaz duruma dusersiniz.kimse kimsenin sartlarini bilemez,ne getiri bilemez hayat
Yahu ajitasyon yapmaya gerek yok.
Çocuk bu ne kadar yemek yiyebilir.
Adamın ki safi düşüncesizlik. Parasız insan çocuğu için neler yapıp bulup buluşturur da yedirir. Ya da gururundan daha mı önemli param yok çocuklar aç kalmasın başka zaman yediririm der.
Yetişkin olmayan insanlar çocuk sahibi olunca böyle oluyor

Çocukları kaçta alıp kaçta teslim etti? Bu süre içinde hiç mi bir şey yememişler yoksa gelmeden önce mi acıkmışlar? Parkta ne kadar süre durmuşlar?

Çulsuz gariban paran yoktuysa ben vereydim cocukları dogru düzgün bir yere goturseydin.Ayrica altini üstunu cizerim diye internetten alınmış laflar yerine keşke kapasiten olsaydida kendi sözlerini kullansaydin zavalli yaz engelle

Kesin bir bahanesi vardır sayın konu sahibi biz bilmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…