çok sinirliyim lütfen yardim

Konunun alti beni dağıttı. Bu ne yaaaa gorumce +kayın anlamadım? ??

Herseyi geçtim enisten 2 defa ablani aldattı +ablan intihar etmeye kalktı +bosanmaya KADAR geldiler şimdi baristilar ÇOK MUTLULAR???Biri bana bunu aciklasin???Kp le gorumce, kayina deymiyorum bile..

Kusura bakmayın da siz millet icin boyle yok aldatıyor yok şerefsiz yok o... diyemezsiniz, ablanız madem o kadar mükemmel, sesini cıkarsaymıs, bu senaryoda ablanız da her seyi kabullenen ezik kız oluyor galiba.

Ailecek tren yapmislar bu ne rezillik ya.
Mahkeme yoluyla isim degistirebilirsiniyz buarada.

Töbeeeeeee beynim yandı. ...

Ailecek ne yaptıkları sizi ilgilendirmez. Insanlari mi taslaticaksiniz bize burda amacınız bagciyi dövmek mi üzüm yemek mi ? Bunlari dediniz diye insanlara saldiricaz dimi. Isim konusuna gelene kadar ablanın ne sorunları var milletin arkasından atıp tutucaginiza cesaret toplayinda o sorunları çözün isim bebeklikte kolay değiştiriliyor.

yazdıkların ablamın yaşadığı şeylere benziyor, sonuç olarak ablam boşandı çok huzurlu.

Ablaniz degil de siz missiniz gibi geldi bana sizinde hamilelik takvimi yaziyor ne zaman dogum yaptiniz

Konunuzla ilgili tum gerekli yorumlar yapilmis zaten akil alirsaniz ne ala

birincisi bu olaylar benim başıma gelmedi ablamın hayatında yaşananlar ben çok üzgün olduğum için ablama çok yardımcı olmak istedim boşan yeni bir hayat kur çocuklrınla mutlu olursun çıkarırsın onları hayatından dedim ama boşanmak istemiyor bunu nasıl görmezden geliyor anlamış deyilim oradan kurtulmasını istiyorum ama o boşanmak istemiyorr sadece kendine deyil yeğenlerime o masum çocuklara yazık ediyorr

Burada asıl sorun isim falan değil. Ablanızın ne gibi insanların içine ailem diye karıştığıdır. İğrenç valla, çocuk falan yetiştirilmez böyle varlıkların içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…