çok sinirliyim lütfen yardim

evet eminiz görmüşler ve hala evliler keendilerine çok normal geliyor zaten evlenmeden önce eşi olacak adamla birlikte olmuş
neeeee, görmüşler derken??? ve normal geliyor, hadi kendilerine normal geliyor da eşlerine de mi normal geliyor?
yok artık bu kadarına da pes yani

Bu ne ya Dallas gibi, kimin eli kimin cebinde belli değil.
ayyyy gerçekten ya bu ne böyle aşk-ı memnuyu da geçti artık
görümce eşinin kardeşiyle birlikte oluyor bunlar biliniyor ama herşey normalmiş gibi hayatlarına ve evliliklerine devam ediyorlar yok ya yok artık

o kayında evli görümcede evli hayatlarına devam ediyorlar görmüşler derken diğer görümce görmüş ablam tartışmanın üzerine gelmiş diğer görümce kocam bana dediki bacının evine gitme gidersen seni boşarım dedi bu or..p nasıl eve alırsınız anne hala nasıl normal davranırsınız bizi hekeze rezil etti kovun gitsin demiş kaynınla yattın neyi savunuyorsun sen demiş demiş te demiş işte

offf ne iğrenc tabirler bunlar ya

Hiç birşey yapamayacak. O cesaret olsa öyle bir aileye ikinci cocuğu yapmazdı.

Ne görmüşler inan anlamadım sen yattılar demiştin, buna nasıl eminsiniz bunu anlamadım

madem bu kadar seyı bılıyodu ablan ayrılsaydı ozaman sımdı aglamanın dovunmenın manası yok ablan aldatılmış,kocasının yemediği nane kalmamış bunu düşünmüyor da bebegının ısmı neden ıstediği isim olmamış onu mu düşünüyor enterasansınız yani pes !

bir de şu kelimeyi daha fazla kullanmayın lütfen tamam anladık sinirlisiniz ama inanın hiç hoş durmuyor ya

Çok büyütmüşsünüz çok..

Seneler önce, erkek arkadaşım ve görümcem doğduğunda, kp' derin ailesi ısrarla yok şu isim olsun yok bu isim olsun diye ısrar etmişler..

Ve napıp ne edip o ismi yazdırmışlar ..

Seneler geçmiş , dilekçe verdiler..
İsimlerinin yanına , eklettirdiler yeni isimlerini.Şimdi iki isim kullanıyorlar..

Yani bu zamanda her şeyin bir çözümü varken , olayları büyütmek bana mantıksız geliyor bana..

Ablanız ve dahi siz iki gün kızıp üçüncü gün bir şey olmamış gibi devam edeceksiniz.
Eşi ve ailesi de böyle düşünüyor muhtemelen.
Zira şimdiye dek hep böyle olmuş.
( Bu arada görümcenin ve kaynın hayatları neden burada ifşa edildi bir anlam veremedim.)

bebeğin ismi görümcenin ismi olmuş, öyle bi kadının ismi nasıl küçücük bebeğe verilir derdinde konu sahibi ve sanırım ablası

Bence arada sizde kaynamadan çekilin kenarı,zira görünen o ki ablanizin az çok birşeylerden haberi vardı mutlaka,bu gidişle ablan üçüncüyü doğurur onada öbür gorumcenin adı bile verilir...bu ne yahu beynim error verdi..

bebeğin ismi görümcenin ismi olmuş, öyle bi kadının ismi nasıl küçücük bebeğe verilir derdinde konu sahibi ve sanırım ablası
:)) ha başkasının ismi olsa normal yani.
Burada kızılacak şey kimin ismi olduğu değil yapılan emrivaki olmalı.
Onunla baş edecek güç de ablada yok belli ki.

cem yılmaz boşuna "hani marjinal bizdik" demiyo bildiğin tren yapmış eniştenin sülale bütün o olayları düşünmeden sadece isim hakkında yorum yapacak olursam ablanın yerinde olsam enişten doğduğuna pişman olurdu. mahkeme kararı ile değişiyo isim bildiğim koyması kolay da değiştirmesi zor. ama ben olsam uğraşırdım hatta inadına annemin adını falan koyardım o arsızlığa inat!

Selam canım eşim kendi soyadını mahkeme kararıyla değiştirdi ama isim hakkında üzgünüm bişey bilmiyorum allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…