çok sinirliyim lütfen yardim

yazmıyım yazmıyım dedım ama dayanamadım...
aile tam bı dallas

Ne olmuş evlenmeden beraber olduysa? Derdi size mi düştü?
Konunuz isim ile alakalı ama maşallah siz herkesin Dalla a dönen ilişkilerini açıklayıp duruyorsunuz
İnsanlar evlenmeden de istediklerini yaşarlar. Güven kağıda atılan imza yada parmağa takılan yüzük değildir.
Ablanızda çok normal olsa zaten o aileye geri dönmezdi sanırım

ablan ne düşünüyor peki bu konuda. yani bütün dert tasa size düşmüş gibi.
ayrıca bir bayana hiç yakışmıyor kullandıgınız kelımeler daha usturuplu yazabilirsiniz.

mahkemeye basvurun ıkıncı ısım olarak eklenıyor.

Ooo kocanın ailesi tam neyse canım şemsiye olayı biyere giren şemsiye açılmaz derler isim konmuş keşke beraber gitseydi ablan nüfus a ben esimle gittim

valla kusura bakma ama ablan 2 kez aldatılmaya rağmen hala konuşup çocuk yapıyorsa çocuğun ismi içinde yakında barışır...

Ablanız hayatından vazgeçecek kadar mutsuz ki intihara dahi kalkışmız. Ama daha sonra eniştenizle barışmışlar. İsim konusu bence ablanın yaşadıklarının yanında deve de kulak kalır. Yine barışacaktır merak etmeyin sizde boş yere tasalanıp stres yapmayın bu isim konusu. Barışacaklarını düşünüyorum çünkü ablanız eğer gerçekten sağlıklı düşünebilseydi intihara kalkışmazdı hadi yaptı bir hata kalkıştı diyelim ölmeyi istediği o eve geri dönmezdi.

soruyorum size or...p bir görümcenin ismini küçücük bir meleğin o ismi taşıması çok mu normal. o ismi değiştirmekle başlıycakmış sonra o evden ayrılacak mışş
önce ayrılıp kurtulsun da isim değiştirmek kolay mahkeme kararıyla değişiyor. 18 yaşına geldiğinde mahkeme olmadan kendisi dilekçe verip değiştirebilir bunlar kolay işler önemli olan bir kadının ruh sağlığı ve piskolojisi

Bu tarz bi kocadan çocuk yaparsa her şeye okey diycek yapıcak bişi yok..

Arkadaşlar neden ikinciyi çocuğu yapmış diyorsunuz da, ha bir, ha iki ne fark eder evlilik baştan sona hatalarla dolu baksanıza kaçsın kurtarsın kendini. ayrıca görümcenin, kaynın, kayın babanın yaşam tarzı kimi ne ilgilendirir ablanın yaptığı tek hata aldatan kocasını affetmek... cezasını o anda kesecekti bu kadar basit

Ablan aldatmadan sonra affedip bir de çocuk yapabilmiş bende olay burada koptu.
O kadar kendini değersizleştirirse insanların gözünde bu olanlar çok normaldir başka bir şey beklenemezdi.

Bu kadar ahlaksızlığın içinde dert edecek çocuğun ismi mi kalmış sadece.
Ablanız bu seviyesizliklere ve aldatılmaya rağmen bir bebek daha yaptıysa diyecek birşey bulamadım

o adama neden affeti allah askina ne yani ? bide cocuk yapmis neyse onu bunu bosver olan o cocuklara oluyir yazik

İsim değiştirme davaları sulh hukuk mahkemelerinde göeülüyor kısa sürede halledilebilecek bişey. Ama en son bi yerde okumuştum nufüs müdürlüğüne silekçe verilerek değiştirilebiliyor artık diye. Yani zor bişey değil

Çoook merak ettim, kv ismini

Ay saka mi yapiyorsun herkes herkesi aldatmis bu ailede

Ablan boyle bir adamla hala evli kaliyorsa , Ustune ustun birde cocuk yapiyorsa .

Ismide onlar koyar, ne yapabilirsinki .

Benim karnımda tasidigim cocuga kimse benim istemedigim ismi koyamaz.Sizin durumlar cidden karisik

Ablanız kızdığıyla kalır, yapacak bir şey yok. Mecburiyetten döndüğü kocası güvenilmeyecek bir insan olduğunu ispatlamak için daha ne yapacaktı acaba, oysaki ailecek o kadar da uğraşmışlar. Ama ablanız anlamamış. İsim hayırlı olsun, bahtı benzemesin annesine.

aşkı-ı mennu ya dönmüş tatlım bu çok karışık ablan iyi dayanıyor bence

ya ben anlamıyorum bu kadınları..ailelerine anlaşamıyorlar..koca aldatmış 2 kere affediyor ve her aldatmadan sonra.. 2. çocuğa devam..ablanız çocuk doğurmaya devam edecek mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…