Çok sinirliyim 😔😔😔

Aybarsin Annesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
351
373
103
34
Yeteeeer diye bağırasım var. Son zamanlarda aşırı sinirliyim ofkemi kontrol edemiyorum. Sesimi cok yükseltiyorum. Nedenlerim cok ama yinede bu sekilde olmak huzurumuzu bozup beni cok yipratiyor😔 Tavsiyeye ihtiyacim var

Muhtemelen üzerinize çok yük bindi ve siz bu yükü kaldıramıyorsunuz. İçten içe de kendinize kızdığınız için sürekli sinir harbi yaşıyorsunuz. Başka bir ihtimal de belki tiroid bezlerinizde sıkıntı olabilir. O da sinirlilik yapar çünkü. Ben olsam sizin yerinizde öncelikle fizyolojik birşey mi var diye düşünerek kan tahlili yaptırırdım . Eğer fizyolojik bir sıkıntı yoksa da psikiyatriye gitmeniz gerekir keskin sirke küpüne zarar .

Bağırmaktan sesim kısılıp, bademciklerim şişiyor😔

Yalnız şunu farkettim, dışarıda aktivite yaptığım, arkadaşlarımla görüştüğüm veyahut öylesine gezindiğim günler daha mutlu ve enerjik oluyorum, dolayısıyla toleransım da artıyor.

Muhtemelen üzerinize çok yük bindi ve siz bu yükü kaldıramıyorsunuz. İçten içe de kendinize kızdığınız için sürekli sinir harbi yaşıyorsunuz. Başka bir ihtimal de belki tiroid bezlerinizde sıkıntı olabilir. O da sinirlilik yapar çünkü. Ben olsam sizin yerinizde öncelikle fizyolojik birşey mi var diye düşünerek kan tahlili yaptırırdım . Eğer fizyolojik bir sıkıntı yoksa da psikiyatriye gitmeniz gerekir keskin sirke küpüne zarar .
Tiroidime yakin zamanda baktirmistim pek bir sorun yok. Ama ilk soylediginiz dogru. Bebegim cok zor bir bebek dogdugundan beri ve ben lohusa depresyonu yasadim suandada istahsizligi ile mucadele icindeyim tek bunlar degil tabiki ama en cok zarar veren durum istahsizligi

Bağırmaktan sesim kısılıp, bademciklerim şişiyor😔

Yalnız şunu farkettim, dışarıda aktivite yaptığım, arkadaşlarımla görüştüğüm veyahut öylesine gezindiğim günler daha mutlu ve enerjik oluyorum, dolayısıyla toleransım da artıyor.
En onemliside esim bu durumdan cok rahatsiz sesim duyuluyor diye ama inanin bir bakiyorum bagirivermisim.

Kendime o kadar az zamanim kalıyor ki cok cok az onuda ev islerini yetiştirmekte kullaniyorum gecen biraz kitap okuyum dedim saat 00.00 di az birsey okurken gozlerim kapandi
kendinize zaman ayırmak zorundasınız
bu bir lüx değil gerekliliktir
zaman ayıırmasanız kendinize birgün mecbiri ayırmak zorunda kalırsınız
bu ne olur hastane olur doktor olur
yada iş yapamamaz hale gelirsiniz

Doktora görünebilrsiniz aslında.. bütün yükü üzerinize almak zorunda değilsiniz.. hele çocuğunuza da sinirlenmeye başladıysanız (bu gayet normal makine robot değilsiniz) doktora muhakkak muhakkak gidin.

En onemliside esim bu durumdan cok rahatsiz sesim duyuluyor diye ama inanin bir bakiyorum bagirivermisim.
Bilirim bilirim:)
Zor bebeği de iyi bilirim.
Ama çocuk durmasa da peşinden koşmaktan helak olsanız da çıkın, kalabalığa karışın.
Dışarı çıkarken giyinmek, saçı taramak, birkaç malzeme sürmek bile iyi ediyor insanı.
Soğuk çay, kahve içmek de zevkli.
En azından birileri getiriyor😂

kendinize zaman ayırmak zorundasınız
bu bir lüx değil gerekliliktir
zaman ayıırmasanız kendinize birgün mecbiri ayırmak zorunda kalırsınız
bu ne olur hastane olur doktor olur
yada iş yapamamaz hale gelirsiniz
Cok haklısınız ben hayatim boyunca kendimi ikinci plana attim hele bebegim olunca tamamiyle kendimle ilgilenmez oldum.

Yeteeeer diye bağırasım var. Son zamanlarda aşırı sinirliyim ofkemi kontrol edemiyorum. Sesimi cok yükseltiyorum. Nedenlerim cok ama yinede bu sekilde olmak huzurumuzu bozup beni cok yipratiyor😔 Tavsiyeye ihtiyacim var
kk ninbtrmizliknyarismasina katil acayip sters atiyorsun;)

Doktora görünebilrsiniz aslında.. bütün yükü üzerinize almak zorunda değilsiniz.. hele çocuğunuza da sinirlenmeye başladıysanız (bu gayet normal makine robot değilsiniz) doktora muhakkak muhakkak gidin.
[/QUOTE
Bende cok dusunuyorum fakat bulundugum yerde psikiyatr yok merkeze gitmem lazim da biraz zor

Bilirim bilirim:)
Zor bebeği de iyi bilirim.
Ama çocuk durmasa da peşinden koşmaktan helak olsanız da çıkın, kalabalığa karışın.
Dışarı çıkarken giyinmek, saçı taramak, birkaç malzeme sürmek bile iyi ediyor insanı.
Soğuk çay, kahve içmek de zevkli.
En azından birileri getiriyor😂
Havalar iyiyken biraz yapiyordum onu biz ankaradayiz ya cok soguk. Ve birde kafa dengim yok malesef. Komsulara karistim ama dusunce yapimiz ve kisiligimiz cok farkli

İmkanları zorlayın.. siniriniz olmasa hayat kaliteniz bariz şekilde artacak belkide. Dahası annesiniz siz otomatk olarak çocuğunuzu düşünüyorsunuz belki bu sinir kaygı durumu ortadan kalksa çocuğunuzla geçirdiğiniz kaliteli zaman da artacak.

Back
X