Çok sinirliyim 😔😔😔

Şekeri azaltın sinirlilik yapıyormuş ve inançlıysanız bol bol zikir çekin insanın sabrını tahammül gücünü artırıyor cidden ve kendinizde güç bulacaksınız. Ben çok faydasını gördüm bu anlamda
Evet bunu da yapacagim insallah. Sakinlesmen ve sakin kalmak icin okuyabilecem zikirlere bakip okuyacagim. Seker konusunda tatliyi cok seviyorum ama azaltmayi denerim🙄

Tiroidime yakin zamanda baktirmistim pek bir sorun yok. Ama ilk soylediginiz dogru. Bebegim cok zor bir bebek dogdugundan beri ve ben lohusa depresyonu yasadim suandada istahsizligi ile mucadele icindeyim tek bunlar degil tabiki ama en cok zarar veren durum istahsizligi
Benim kızım 2buçuk yaşında iştahsız bişey yemez verdiğimi tükürür yediği şeyler sınırlıdır bağırır istediğini yapmak için az önce TV yi açmadım diye kıyameti kopardı istediği olmadı için elinden geleni yapıyor bazen çok daralıyorum bugün çok sinirliyim mesela ben de lohusa depresyonu yaşadım ara ara da nüksediyor çocuk yetiştirmesi hiç kolay değil komşum 6.ya hamile en küçüğü de yaşında ben beceriksizim sanırım bi tane çocuğa bakamıyorum sinirleniyorum

Benim kızım 2buçuk yaşında iştahsız bişey yemez verdiğimi tükürür yediği şeyler sınırlıdır bağırır istediğini yapmak için az önce TV yi açmadım diye kıyameti kopardı istediği olmadı için elinden geleni yapıyor bazen çok daralıyorum bugün çok sinirliyim mesela ben de lohusa depresyonu yaşadım ara ara da nüksediyor çocuk yetiştirmesi hiç kolay değil komşum 6.ya hamile en küçüğü de yaşında ben beceriksizim sanırım bi tane çocuğa bakamıyorum sinirleniyorum
Allah kolaylik versin. sizi çok iyi anliyorum. Bende rahat cocuk yetistirenlere hayranim.

Back
X