• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim

arkadaslar belki seni ilgilendirmiyor diyeceksiniz ama ben çok sinirlendim ya. Abimin düğünü vardı cumartesi günü. Herneyse tabi ben hiç bişey görmedim. Takı takılırken yengemin annesi gelmiş boğazından takı kurdelesini almaya çalışmış tabi o sıra halam abimin yanında iğneleri tutuyordu. Demiş sen ne yapıyorsun takı takıyorlar görmüyor Muş’un falan neyse kadın bırakmış oturmuş. Sonra tam takı bitmiş halam abimin boğazındaki kurdeleyi almış çantaya koymuş bi bakmış yengemin annesi yiyenini yollamış gelmiş aldırmış kurdeleyi. Çok sinirlendim ya. Aynı şeyi biz kına gecesinde yapsaydık ne olur du ayıp değil mi düğün ü onlar mı yapıyor sanki onlara ne takılardan falan

Ben kızımı düşündüğüm için aldım falan demiş. Yani düşünüyorum da demekki yengemin de haberi vardı hiç ses etmediğine göre ya nasıl insanlar bunlar bi de abim kuaföre yanında sadece üç kişi götüreceksin demiş Yengem bütün yengelerini kuzenlerini almış on kişi götürmüş kuaföre tabi abim de sinirlenmiş sen benim sözümün üzerine nasıl böyle bişey yaparsın diye yani ben bunları çözemedim yolunacak kaz arıyorlarmış gibi davranıyorlar ya
Evlilik arafelerinde çıkan takı kavgaları midemi çok bulandırıyor.
Kız ve erkek tarafını küçük düşürücü çok çirkin hareketler.
Şu takı olayları ortadan kaldırılsa da bi daha da kimse böyle rezillikler yaşamasa

:KK57:
Takıları gelininize vermişler sonuçta orada sorun yok. Ama kuaför işine ben de çok kızıyorum. Damat 10 kişinin saçını yaptırmak zorunda mı. Zaten evlenmek masraf demek gereksiz adetlerimiz var. Benim düğünümde de kuzenlerim saçlarını kestirip kaş bile aldırmışlardı tabii bunlar hep artı masraf oldu çok mahcup olmuştum eşime karşı.
:işsiz: Düğün günü damadın parasıyla kaş aldırmak saç kestirmek
Vaay be ne rahat insanlar var:kızgın:

Yıl olmuşş 2017 yani hala daha düğünde takı kavgası , yok o ne taktı, yok bu ne takacak, yok kız tarafının yok erkek tarafının..!!!
Sevgili görümce son sözüm düğün-nişan-kına farketmez takılar gelin ve damadındır !! (Sizin değil)
Gelin damad isterse verebilir, istemiyorsa yok babam masraf etti yok bilmem ne diyerek te alamaZsınız o abinle yengene kalmış

:KK57:
:işsiz: Düğün günü damadın parasıyla kaş aldırmak saç kestirmek
Vaay be ne rahat insanlar var:kızgın:
Valla 15 yıl oldu evleneli dün gibi aklımda . Eşim kuaför parasını ödeyecek söylenen fiyatın çok üstünde bir fiyat çıktı. O anda açıklama da yapamadım . Eşim fazla filan dedi annem duymuş birilerinden ayıp etmiş dedi eşim için. E dedim dayımın kızlarının yaptığı ayıp değil mi düğün günü saç kesimi, kaş alımı mı olur.Tatsız bir anı olarak kaldı bende.

Valla 15 yıl oldu evleneli dün gibi aklımda . Eşim kuaför parasını ödeyecek söylenen fiyatın çok üstünde bir fiyat çıktı. O anda açıklama da yapamadım . Eşim fazla filan dedi annem duymuş birilerinden ayıp etmiş dedi eşim için. E dedim dayımın kızlarının yaptığı ayıp değil mi düğün günü saç kesimi, kaş alımı mı olur.Tatsız bir anı olarak kaldı bende.
Bazı zihniyetler damadı para makinası olarak görüyor :sinirli:
Aç gözlülükten başka bişi değilllll
Damadın kuaför masrafına itirazı en tabii hakkı.
Adam sülalenin kızlarının saç baş masrafını ödemek zorunda mıııı,mecbur muuuu
Masrafı üstlenirse iyi damat, itiraz edince ayıp eden damat etiketide çok kolay yapıştırılıyor.
Üstelik bunu yapan da yaşını başını almış aile büyükleri.
İnsan hiç mi uyarmaz gençleri,karşı tarafa bizi mahçup etmeyin bi kaç kişi gelinle gidin yeter diye.
Grupça kuaföre mi gidilir Allah aşkına.
Damat olmuş diye cebinde,deste deste para ile mi dolaşıyor zannediyorlar:stop:
Aç gözlü insan kendi kalitesini her yerde belli ederrr :cool:

Öncelikle evet seni ilgilendirmiyor. Belki erkek tarafına gelin kız güvenmiyor. Güvenmek zorunda mı ? Bende görümceyim, kardeşimin takısını ben toparlayıp anneme verdim. Gelinimizin takısıyla teyzesi ilgilendi. Aklıma bile gelmedi bana ne yahu kazık kadar insanlar gecenin sonunda eşyaları teslim edildi. Bak bide bunun ben versiyonu var ama takılarımı bizden biri salonda tutup akşam bana verir seninkileri ailen alsın sana versin dedim. Takı sonrası gelin odası çekirdek erkek ailesi doldu. Üzerimdekilerden salon parası ödendi. Takı çantası kayınvalidede durdu. Ama dünyayı dar ettim 2 yıl oldu görümce evine gitmedim. Evime de desturla gelir. Kayınvalideyle falanda çok nadir görüşürüm. Kısacası herkes yerini bilmeli üzerinize vazife değil

Back
X