Eki Görüntüle 2059899
Yani geline takilan takiya erkek tarafının dokunma hakki yoktur, dava etse surundurur.
2013 yilinda evlendim. 2014 yilinda bosandim.
Evlenirken eşime dedim ki, ben altin vs.hicbir sey istemiyorum. Satilik degilim. Yalniz şu var, benim ailemin taktigi altinlar bana , seninkinler sana ya da ailene verilsin. Beni hic baglamaz senin ne yapacagin.
Tamam dedi. Dugun gecesi oldu. Daha dugun bitmeden k.v beni dugun salonunun odasina goturdu uzerimde ne varsa alti igne ile. Hatta ben de kendisine cikarirken yardim ettim. Yuzune gulumsedim. Dugun bir bitseydi annecigim dedim.
Asla saygisizlik etmedim. Çerkes kiziydim , Çerkes e gelin olmustum. Susmak , vazifemdi.
Halam beni kenara cekti. Sadece babaannenin taktigi küpeleri al. Babaannen iyi degil hatira kalsin. Saygini muhafaza et. Bizi temsil ediyorsun dedi. Aç insanlarmis kimlere gelin gittin kuzum dedi.
O gece eve geldik. K.v ve k.p altinlari sayiyorlardi. Küpemi buldum. Cok sevindim. Babaanne min küpesi bu benim dedim. Cocukluk etmis olabilirim.. 23 yasindaydim. K.p kiyameti kopardi ben videoya bakacagim kimin taktigina yarin veririm ona gore sana dedi.
Vermiyorum dedim kikirdeyerek odadan ciktim.
Eşim yanima yatmadi. Hayatimda senin kadar saygisiz gormedim dedi.
Altinlari al da yuksek lisans ve univ.kredi borcunu öde dedim.
Ertesi sabah daha kahvalti etmeden kiyamet koptu. Balikesir in bir köyü. Pazar gunu. Taksi de bulamadim.
Duşa girdim sabah. Duşta eşim geldi, o anda k.p kufur ederek defolun gidin evden dedi.
Duşta aglayarak ve ben de hakaret ederek esime dedim ki 100 TL veriyorsun , ben Bursa ya gidiyorum. Altinlarin hepsi , mobilyalar, yurtdisindan akrabalarimin getirdigi hediyeler bile annenin olsun. Ben gidiyorum. Duştayken eşim tokatladi.
Senin yuzunden annemin tansiyonu cikiyor dedi. Esimin teyzesi kovdu evden. Biz de adet boyledir sesi. Kendi kizi evlendiginde hayirdir dedim butun altinlari kiziniz almis. Eski koye yeni adet mi geliyor dedim. Guldum yuzlerine.
Butun ailem toplandi. Babaannemin kupesine kadar herseyi k.v aldi. Hakkimi helal etmiyorum dedim.
Esim aldatti. Bebegimi kaybettim. 1 yil surmedi evliligim.
Sonra sizin bu bahsettiginiz kanundan bahsettim zamaninda onlara. Bakin bunlar hem dinen hem kanunen benimdi. Oysa ki ben sadece ailemin akrabalarimin taktiklarini istemistim dedim.
Erkek tarafi cok fena.