- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.883
- 798
- Konu Sahibi Mutluluk61
canım sen görümcesin karışma, sanane, seni ne ilgilendirir, gelini kıskanıyorsun kesin, ALLAH senin gibi görümceyi düşman başına bile vermesin, Evli değilsen kesin evlenemediğin için gelini kıskanıyorsun, evliysen ben niye böyle yapmadım diye kıskanıyorsun,KISACA GELİNİ KISKANIYORSUNNNNN (benim diğer konumdan edindiğim tecrübe ile sana gelecek cevapların hepsini yazdım) Gelinlerle ilgili konu açmayın burda bence çünkü buradakilerin hepsi ya görümceden ya KV ya KP'den yana çok çekmiş (bence hak etmişlerdir ama neyse)
Bu konuya istinaden yazayim.
Nisanimda taki beklemiyordum, erkek tarafi cogunlukla sen bizim kizimizsin dedi ve takilari ustume igneledi. Erkek tarafi bittiginde gorumcem igneligi kardesime verdi ve yanimiza dahi gelmediler. Takilari bir yakinimiza emanet ettik, annem kosturdugu icin annemde degildi.
Annem tek kurusuna dokunmadi ve ertesi gun gidip bilezik aldik.
Dugunde biz balayi donusu aldik. o surecte erkek tarafinda kaldi. Annem kabul etmedi Dugun ve gecesi ellemedik saymadik ilgilenmedik.
Donuste bize teslim ettiler.
Gorumcemi de kayinvalidemide cok seviyorum cunku sevilecek insanlar cunku iyi niyetliler cunku beni ilk tanidiklari gunden beri hayatimi kolaylastirdilar guzel kalpliler guzel bakiyolar.
Bende burayi okudukca basimin uzerinde gezdiresim geliyor.
Esimin halasini ayri severim ama dugunumde pesimize takilip gelseydi cok itici bir goruntu olurdu ve aklima takilirdi. Hala teyze kuzen bu ise karismamali.
yok anlasildi simdiden boyle seylere karisan gorumce ilerde nelere karismaz.sen cok fena bi gorumce olcan belli