çok sinirliyim...

cipssever

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
96
63
3
Hayat artık çok zor gelmeye başladı. Kısaca anlatmak istiyorum, okuyan herkese teşekkür ederim.

.

.

.

.
belki az da olsa rahatlamak istedim, içimi açmak istedim , buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim . Hepinize mutlu ve sağlıklı günler diliyorum.

Son düzenleme:
Kafandan intihar düşüncesini çıkar çözüm bu değil şimdi hayatına geleceğine odaklanman zamanı. Elinde bi fırsatın var bunu değerlendir sınavına gir ve iyi kötü ne olursa tercih yap git 1 sene daha bekleme. Kendi düzenini hayatını kur. İmkanın varsa bi destek almanı öneririm yaşadıkların ağır şeyler ama şunu bil bi çok kişi normal hayat yaşamıyor hepimiz geçmişte sıkıntılara aile baskısına maruz kaldık. Bol bol dua oku.

Sağlık bakanlığının twitter hesabı var, bir twitter hesabı açıp oraya tweet atın, telefon numaranızı verirseniz sizi arayıp geri dönüş sağlarlar. Geçmiş olsun.

çok üzücü şeyler yaşamışsın, başta seninle birlikte annene de üzüldüm ama sana davranışlarını okudukça babandan farklı olmadığını gördüm. umarım ailenden bağımsız, kendi ayakların üzerinde duracağın güzel bi hayatın olur. şu an maddi durumun nasıl bilmiyorum ama online terapileri araştırabilirsin. bu şekilde hem içini döküp hem istediğin iç ferahlığını sağlarsın.

çok çok üzüldüm yaşadıklarına.. psikiyatra gitme sansn varsa git lütfen bu yasadıklarının etkileri uzun yıllar kalmasın üzerinde ne kdr erken adım atarsan bu konuda o kdr karlı cıkarsın bu hayattan

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Lütfen eğitiminize devam edin. Kolunuzda altın bir bilezik olsun. Kimse sana sahip çıkmamış ancak olgun bir yaştasın. Sen kendine sahip çıkacaksın. Bunlar intihar sebebi değil güçlenme sebebin olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…