- 14 Şubat 2018
- 801
- 575
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Merhaba kızlar3 gün önce erkek arkadaşımla bir tartışma yaşadık.Çok zor ve stresli bir dönem geçiyorum bunu biliyor ve basit bir konuda öyle üstüme geldi ki…Kendisi aşırı ısrarcı biridir.Örnek vereyim mesela buluştuk ve o gün çok yorgunum.Canım beni eve bırakmana gerek yok yürüyemeyecek durumdayım ben taksiyle geçeyim sen de evine yürü demiştim o yorgun halimle bile beni yürütmüştü hayır ben bırakacağım diyerek.
(Arabası yok yürüyerek evime bırakıyor beni)
Geçen seferki kavgamızda başka bir konu için aşırı ısrar ediyor.Hayır canım istemiyorum dedim ısrar ettikçe ediyor ve ben patladım.Uzun bir süre konuşmayalım dedim.Bir şey demedi.Bayram nedeniyle 10 gün ayrı kalacağız.Barışmak için mesaj attım aradım.Yok sen bana böyle dedin yok ben sana uyuyorum konuşmak istemiyorum..saçma sapan tripli konuştu.Ben de bir şey yazmadım daha.Ne yapmalıyım?
Bu tür bir durumda: Taksiye beraber binip, sizin evin orada inebilirsiniz aslında. Kendisi evine yürüyerek gitmeyi tercih ediyorsa; yine yürüyerek gidebilir sonrasında.Örnek vereyim mesela buluştuk ve o gün çok yorgunum.Canım beni eve bırakmana gerek yok yürüyemeyecek durumdayım ben taksiyle geçeyim sen de evine yürü demiştim o yorgun halimle bile beni yürütmüştü hayır ben bırakacağım diyerek.
Kabul etmiyor ki diretiyor illa yürüyeceğiz diyor..bu konuyu örnek verdim her konuda aşırı ısrarcıBu tür bir durumda: Taksiye beraber binip, sizin evin orada inebilirsiniz aslında. Kendisi evine yürüyerek gitmeyi tercih ediyorsa; yine yürüyerek gidebilir sonrasında.
Ay hic sevmem. Birakir binerim taksiye de isterse arkadan kosarak eşlik etsin. Kimsenin inadiyla kaprisiyle ugrasman omur torpusuKabul etmiyor ki diretiyor illa yürüyeceğiz diyor..bu konuyu örnek verdim her konuda aşırı ısrarcı
Maddi açıdan zor günler mi geçiriyor ? Sizi eve tek yollamak istememiş ancak taksiyle gitmekten de kaçınmış çünkü.Kabul etmiyor ki diretiyor illa yürüyeceğiz diyor..bu konuyu örnek verdim her konuda aşırı ısrarcı
Tam bir ömür törpüsü.çok yorucu.Merhaba kızlar3 gün önce erkek arkadaşımla bir tartışma yaşadık.Çok zor ve stresli bir dönem geçiyorum bunu biliyor ve basit bir konuda öyle üstüme geldi ki…Kendisi aşırı ısrarcı biridir.Örnek vereyim mesela buluştuk ve o gün çok yorgunum.Canım beni eve bırakmana gerek yok yürüyemeyecek durumdayım ben taksiyle geçeyim sen de evine yürü demiştim o yorgun halimle bile beni yürütmüştü hayır ben bırakacağım diyerek.
Geçen seferki kavgamızda başka bir konu için aşırı ısrar ediyor.Hayır canım istemiyorum dedim ısrar ettikçe ediyor ve ben patladım.Uzun bir süre konuşmayalım dedim.Bir şey demedi.Bayram nedeniyle 10 gün ayrı kalacağız.Barışmak için mesaj attım aradım.Yok sen bana böyle dedin yok ben sana uyuyorum konuşmak istemiyorum..saçma sapan tripli konuştu.Ben de bir şey yazmadım daha.Ne yapmalıyım?
Onu da diyemiyordur ki.uğraşmak daha zor geliyordur bu herifle.Çok yorgunsan neden bulusuyorsun ki mesela?
Canim yorgunum bugun bulusmasak olur mu demek cok mu zor?
Ayrica taksiye bineceksem illa yuruyelim diyorsa sen yuru ben taksiye biniyorum der gider binersin
Yorgunum dedigimde gel taksiye binelim demeyen adamla ugrasmam zaten benOnu da diyemiyordur ki.uğraşmak daha zor geliyordur bu herifle.
Prenses erkekten uzak durmak en iyisi tripli erkek mi olurMerhaba kızlar3 gün önce erkek arkadaşımla bir tartışma yaşadık.Çok zor ve stresli bir dönem geçiyorum bunu biliyor ve basit bir konuda öyle üstüme geldi ki…Kendisi aşırı ısrarcı biridir.Örnek vereyim mesela buluştuk ve o gün çok yorgunum.Canım beni eve bırakmana gerek yok yürüyemeyecek durumdayım ben taksiyle geçeyim sen de evine yürü demiştim o yorgun halimle bile beni yürütmüştü hayır ben bırakacağım diyerek.
Isrardan hiç hoşlanmam, hele de sinirliyken veya yorgunken. Boş ısrar yapıp dediğim olacak demek yerine, yeri geldiğinde hâlden anlamasını bilmesi gerekir. Barışmak için adım atmışsınız, bundan sonra bi şey yapmayın bence, o sizinle iletişime geçsin. Yüzyüze geldiğinizde de bu durumu ciddi bi şekilde konuşun. Hep benim dediğim olacak diyen biriyle devam edilemez bence.Merhaba kızlar3 gün önce erkek arkadaşımla bir tartışma yaşadık.Çok zor ve stresli bir dönem geçiyorum bunu biliyor ve basit bir konuda öyle üstüme geldi ki…Kendisi aşırı ısrarcı biridir.Örnek vereyim mesela buluştuk ve o gün çok yorgunum.Canım beni eve bırakmana gerek yok yürüyemeyecek durumdayım ben taksiyle geçeyim sen de evine yürü demiştim o yorgun halimle bile beni yürütmüştü hayır ben bırakacağım diyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?