arkadaşlar benim tüp bebek tedavisi gördüğümü annem dahi bilmiyor çünkü bilince sitrese giriyorum.biraz önce aradı bana sizin ne probleminiz var çoçuk olmuyor dedi.3 sendir anlatıyorum ya anne doktor sebebsiz kısırlık dedi diyorum yok ben annenim kocanda sorun var dimi diyor.çünkü senin kaynınında çoçuğu olmuyor anlarda sorun diyor ya anne benim zaten psikoljim bozuldu birde sen üstüme gelme doktor bize sebebsiz dedi işte ne öğrenmek istiyorsun sebebsiz dedi diye söylüyorum kadın hala inanmıyor kocanda sorun deyip duruyor en sonunda telefonu suratıma kapattı ben böyle yaparak onun kalbini kırıyormuşum ne dediysem artık sadece kocamda sorun yok dedi doktor diyorum kalbi kırılıyor valla benim üzüntüm bana yetiyor.kocamada annemin böyle düşündüğünü söylemiyorum ama annem ona ima ediyor ya hiç benin düşünmüyor ya kocam benden soğursa bu yüzden diye.valla bir ara annemin lafları yüzünden nerdeyse kocamkla aram açılıyordu.iyilik mi yapıyor bana şimdi ya .çoçuk olcak ama biz mutsuz olcaz bu annemle babam bir olup kocamı şuçluyor ve ben dayanamıyorum kocama da üzülüyorum adam kısır değilken kısır damgası yiyor.