çok sinirliyim :/

Bırakın kardeşim gençleri rahat ya....offffff...

bu kız anneleride az değil yani???:20:

napın ne edin annenizi iç işlerinizden uzak tutun...

hep de kaynanalar değil kötü olan.bazı kız anneleri de çok karışıyorlar evliliklere.kendilerinde hak görüyorlar.anneniz eşinizle aranızı açsa ne yapar acaba? evini açarmı size.hem hiç bebeği olmayanlar da olmuyor mu? o kadar söylemenize rağmen üstünüze gelmesi garip.bana özellikle eşinizle aranızı açmaya çalışıyor gibi geldi...allah yardımcınız olsun.zor....

Son düzenleme:
Moral vereceğine sıkma kızım kendini diyeceğine yaptığı akıllı işi değil annenizin ama diyecek birşey yok. Benim ablamında tam 7 sene olmadı. Ama asla sormadık olmuyor mu diye bile? O bebek diye soran olduğu zaman istemiyoruz daha, korunuyoruz diyordu. Bize bile yıllarca öyle söyledi. Aynı şeyi k.validelerimiz yapsa çemkiririz. Bence güçsüz durma çek annene de restini. Durması gereken çizgiyi bilsin. Anne - kız da olsak hepimizin özel hayatımızı belirleyen çizgilerimiz var. O kadar da değil yani.Damattaysa ne yapacaksın? Boşatacak mısın kızını... Üzme kendini cnm. Bir iki sert çık. Dank etsin bazı şeyler yavaş yavaş...

hep de kaynanalar değil kötü olan.bazı kız anneleri de çok karışıyorlar evliliklere.kendilerinde hak görüyorlar.anneniz eşinizle aranızı açsa ne yapar acaba? Evini açarmı size.hem hiç bebeği olmayanlar da olmuyor mu? O kadar söylemenize rağmen üstünüze gelmesi garip.bana özellikle eşinizle aranızı açmaya çalışıyor gibi geldi...allah yardımcınız olsun.zor....

yok cnm ne evini açması açsa bile sürekli başıma kalkacak sevdiğimi aldım diye kendi bozuyor ama aramızı diyecekki senin kocan beş para etmezdi

[sıze=2]ayyy insallah erkek kardesiniz yoktur.
Vallahi varsa gelininizin halini dusunemiyorum.
Pardon ama annenize neymis esinizin ne kadar spermi oldugundan?
Esiniz ya da siz bu konuda sorunlu da olabilirsiniz ne var yani bunda?
Anneniz ama en azindan tedavi surecinde araya mesafe koyun.
Hic kafaniza da takmayin.
Allah hayirlisiyla kucaginiza bebek almayi nasip etsin.
[/sıze]​

amin cnm valla gelin konusunda bende anneme garanti veremiyorum gecen kardeşim perdeyi 5 dk sonra takarım deyince ya avradın dese hemen kalkar yapardın dimi diyor

moral vereceğine sıkma kızım kendini diyeceğine yaptığı akıllı işi değil annenizin ama diyecek birşey yok. Benim ablamında tam 7 sene olmadı. Ama asla sormadık olmuyor mu diye bile? O bebek diye soran olduğu zaman istemiyoruz daha, korunuyoruz diyordu. Bize bile yıllarca öyle söyledi. Aynı şeyi k.validelerimiz yapsa çemkiririz. Bence güçsüz durma çek annene de restini. Durması gereken çizgiyi bilsin. Anne - kız da olsak hepimizin özel hayatımızı belirleyen çizgilerimiz var. O kadar da değil yani.damattaysa ne yapacaksın? Boşatacak mısın kızını... üzme kendini cnm. Bir iki sert çık. Dank etsin bazı şeyler yavaş yavaş...

bir iki sert çıktım gitmiş akrabaya komşuya ben kızımın iyiliğini istiyom o bana kızıyor demiş bende annemle gidince baktım millet benle hiç konuşmuyor öyle bir anlatmışki insanlar benden korkmuş halbuki ben sadece normal konuştum nsıl anlattıysa millete artık..birde teyzemler bana kocayı buldun anayı attın falan deyip durdular

canım biz çocuk istemiyoruz desen sende kestirip at sorularını
maalesef böyle olabiliyor aileler
benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı
bu olayı ben eşim ve doktorum biliyordu kimseye demedik
soranlara daha erken biz çocuk istemiyoruz biraz kendimizle başbaşa kalalım felan diyorduk
şimdi oğlum var hala kimse bilmez ilk düşüğümü

bu tarz şeylerde herkese tavsiyem kendi ailenize bile bişey demeyin
sende böyle yapsaydın keşke düşünmüyoruz şuan çocuk için erken deseydin veya de yinede

Back
X