kusura bakmayin ama anneniz oldukça anlayissizmis ..hakikaten esinize karsi sizi ne durumlara dusurdugunden habersiz, madem boyle siz açikça soyleyeceksiniz annenizin soylediklerinden dolayi esinizle aranizin açildigini .. bakalim ozamanda yapmaya , soylemeye devam edebilecek mi?... ayrica stressin gebe kalamamaya neden oldugunu , ancak boyle devam ederse son derece stresslendiginizden dolayi hiç gebe kalamayacaginizida soyleyin , yapacak bisey yok agzinizi açacaksiniz biraz kirmamaya ozen gostererek ..
Sorun kocam da desen ne diyecek peki annen?Boşan mı diyecek?Sorun sende de olabilirdi kocanda da.Kaynanan sana böyle yapsa annen ne yapardı acaba?Evlilik yalnızca çocuk değil.Alllah vergisi bi şey spnuçta.Sen anneni bu konuda hiç takma ve de konuşturma bence.
sorun kocamda dersem tedavi ettirecekmiş beni falan öyle dyip ağzımdan laf almaya çaılıyor ama gerçekten tanı sebebsiz ksırlık bana inanmadı onunla birlikte doktora gittim doktorda sebebsiz ama inşallah olacak dedi .sonra sperm testinde % 15 harakatsiz sperm var onu okudu diyorki bana bak kocanın spermleri hareketsiz ondan olmuyor anne dedim bak orda%60 hareketli yazıyor onu görmüyonda onumu görüyon
Bence anneni bu konunun içine fazla sokma.Afedersin ama onana eşinin sperminden osundan busundan.Kendi annemi düşünüyorum herhalde eşimin spermiogramına bakmaya çekinirdi.Ben eşim varikoselliyken hamile kaldım.Allahtan ümit kesilmez inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın da annen susar.
sorun bende de..sussun o zaman.
Cok sacma ya, ne kadar bencilce annenizin tavri.
Bi kere onlara ne, olur yada olmaz.
Ben 6 yillik evliyim, daha bu sene cocuga karar verdik fakat sperm yetersizligini ogrendik. ve suan 38 haftalik hamileyim. Ama tup bebek tedavisiyle oldu, sperm azligi nedeniyle.
Ama kesinlikle bu 6 yil icinde kimse sizin cocugunuz olmuyo demedi diyemedi firsat vermedim.
Cocuk dusunmuyomusunuz diye cok soran oldu ima eden oldu ama hep daha dusunmuyoruz erken filan dedik.
Zaten ilk 5 yil cocuk dusunmuyoduk. 5 yil sonunda ogrendik sperm sorununu.
Onlarsize sordugunda dusunmuyoruz suan erken, yada daha genciz biraz evliligin hayatin tadini cikarmayi istiyoruz deseydiniz keske, kimse daha sormazdi sanirim.
Ama annenizin yaptigi hic hos degil. Bence bu tedavi surecinde kesinlikle gorusmeyin annenizle, moral cok onemli.
Sakin annenizin yaninda aglamayin yada yakinmayin, o bunu kullanicaktir size karsi.
Allah gonlune gore versin, herseyin caresi var artik, sen yeterki moralini yuksek tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?