- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.522
- 798
- Konu Sahibi veronika_nika
-
haklısın dibine kadar.Sefasını milletin sürdüğü evin cefasını sen neden çekeceksin .Sen onlara yardım et diye mi çalışıyorsun demi ama bi olu iki olur ayıp onların yaptığı daMerhaba kizlar, gecenlerde konu acmistim yurt disina tatile gitmek istedigimi esimin de tamam dedigini ama sanki gonulsuz tamam dedgigini. Bir de kp in borclariyla ilgili konu acmistim. Kp inin 60 binlira borcunu odeyen enayi dersem hatirlarsiniz belki.
Neyse bugun esimle konusuyoruz dedimki gidip pasaport islerini filan halledelim. Demesin mi hayir yurtdisina gitmeyecez. Ben de dedim ne demek gitmeyecez daha gecen sen bana tamam demedin mi diye. Diyorki o zaman öylesine tamam demis is ciddiye binince simdi diyorki hayir. Neden diyorum ne gerke var bilmemne epey bir konusuk ama çok sinirlendim. Sonra kalktim mutfaga gectim yemek hazirliyorum geldi yanima sırnaşıyor filan ben de sinirlendim dedimki "senin babanin keyfi icin ayda 500 lira veriyorum ama kendi keyfim icin veremiyorum" dondu kaldi sonra söylene söylene gitti iceri. Ne dedigini bile anlamadim
Şu an küsüz ve ben nefret ediyorum küs olmaktan. Ya kizlar haksizmiyim. 29 yasina gelmisim hayattaki en buyuk hayalim degisik ulkeler gezmek, calisiyorum param da var. Üstelik bir de babasinin borcunu ödüyorum yani hiç mi hakkim yok yurtdisinda bir tatile. En cok kizdigimda basta tamam demesi iş ciddiye binince yan çizmesi. Yok neymiş efendim yazin beni antalya da 5 yildizli otele goturecekmis. Ya ben 5 yildizli otel istemiyorumki 3 yildizli olsun ama iki ülke göreyim.
Gece de gitmeyecem yataga. Salonda yaticam çok sinirliyim çok
O da şunu dusunuyor simdi taviz vermeyerek istedigim tatile gidemeycegimi dusunuyor, ama yaniliyorYatak ayirmada, tv karsinda uyumus ayagi yapcok haklisin..
ben esimin kendi gereksiz borclarini oderken bile deli oluyorum degilmiki babasinin borcunu odicem delirirdim..
taviz verme..bencillige bak sen..
Kocanizin huyunu siz bilirsiniz ama isi inatlasmaya dokmeseniz..O da şunu dusunuyor simdi taviz vermeyerek istedigim tatile gidemeycegimi dusunuyor, ama yaniliyor
Merhaba kizlar, gecenlerde konu acmistim yurt disina tatile gitmek istedigimi esimin de tamam dedigini ama sanki gonulsuz tamam dedgigini. Bir de kp in borclariyla ilgili konu acmistim. Kp inin 60 binlira borcunu odeyen enayi dersem hatirlarsiniz belki.
Neyse bugun esimle konusuyoruz dedimki gidip pasaport islerini filan halledelim. Demesin mi hayir yurtdisina gitmeyecez. Ben de dedim ne demek gitmeyecez daha gecen sen bana tamam demedin mi diye. Diyorki o zaman öylesine tamam demis is ciddiye binince simdi diyorki hayir. Neden diyorum ne gerke var bilmemne epey bir konusuk ama çok sinirlendim. Sonra kalktim mutfaga gectim yemek hazirliyorum geldi yanima sırnaşıyor filan ben de sinirlendim dedimki "senin babanin keyfi icin ayda 500 lira veriyorum ama kendi keyfim icin veremiyorum" dondu kaldi sonra söylene söylene gitti iceri. Ne dedigini bile anlamadim
Şu an küsüz ve ben nefret ediyorum küs olmaktan. Ya kizlar haksizmiyim. 29 yasina gelmisim hayattaki en buyuk hayalim degisik ulkeler gezmek, calisiyorum param da var. Üstelik bir de babasinin borcunu ödüyorum yani hiç mi hakkim yok yurtdisinda bir tatile. En cok kizdigimda basta tamam demesi iş ciddiye binince yan çizmesi. Yok neymiş efendim yazin beni antalya da 5 yildizli otele goturecekmis. Ya ben 5 yildizli otel istemiyorumki 3 yildizli olsun ama iki ülke göreyim.
Gece de gitmeyecem yataga. Salonda yaticam çok sinirliyim çok
Öyle mi diyorsun off bilmiyorum ki ben mi goremiuorum bazi seyleri. Hayir cocugumda yokSen bu bencil adamla nasıl yaşıyorsun yahu?
Gerçekten yanlış anlamanı istemem ama nasıl bir hayatın var? Kayınpederin borcunu ödüyorsun, yaşadığın şehirde mutlu değilsin, tatile bile gidemiyorsun. Yanlış anlama lütfen ama nasıl ve neden katlanıyorsun? Küçük çocuğun falan mı var ya da gözün aşktan mı kör?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?