Çok sinirliyim

Böyle insanlara sinir oluyorum yaa. Iyi niyetli oluşu enayilige çeviriyorlar.
Ondan sonra düşün dur niye evlendim diye.
Vazgeçtim tek başıma gidiyorum ben. Sana harcanacak para ile babanın borcunu ödersin de bence de..

O yalandan sonra bi Allah dedğne inan 5 yıldzlı hotelmiş miş miş. seni oyalamak içn söylemedği ne malum.
Yemek hazrlayana kadar Diğer odaya geçde ağla. Çok umutlanmıştm tek hayalmdi fln

Cahilligime verin ama kp borcu ne ? Kaç yıllık evlisiniz esiniz ailesine karşı hep böyle mi ona göre yorum yapmak lazim

sana diğer konuda da hak vermiştim yine hak veriyorum.. kusura bakmasın kocacın paşa paşa kabullenecek.. bayramda antalya da 5 yıldız otele 3 güne 1600 tl verdik ... iyi bi 5 yıldızlı otelde bir hafta kalsanız zaten 3000-5000 arası değişen rakamlar... bununla çok rahat yurtdışına gidersiniz

Allah sabir versin bacim. Birakin baskasinin borcunu biz araba aldik onun borcunu oduyoruz cok bunaldigimda ben bile esime kiziyorum. Daha uygununu alsaydin biktim borc odemekten diye.
Esinle otur sakince konuş ona destek oldugnu ama cok bunaldigini bunun senin hakkin oldugunu anlat ona

haklısın dibine kadar.Sefasını milletin sürdüğü evin cefasını sen neden çekeceksin .Sen onlara yardım et diye mi çalışıyorsun demi ama bi olu iki olur ayıp onların yaptığı da

Sonuna kadar katılıyorum boşanma ama eşinin bencilliğinin farkına varmasını sağla canım artık. Evet hazırlıklarını da yap ve saçmalamaya devam ederse eşin gerekirse tek git yurtdışına. Turla falan gidersen tek de çok eğlenceli olur hem.
Ben de çok istiyorum yurtdışı ama vize için ankaraya gitmek gerekiyormuş sırf vize almak için ankaraya gitme fikri vazgeçirdi beni. Eşim beni mi kandırıyor yoksa vize için ankaraya gitmek şart mı kızlar? İkimiz de memuruz ben 6/1 iyim. Eşimim benden yeni memur. Yeşil pasaport falan alamayız demi bu derece ile?

hak etmediği kp borcunu ödüyorsun niye ödüyorsun ki ödeme sende. eşin kabul etmiş bak evlliğin yıpratiliyor böle işler kp girmiş evliliğin arasinda. bide yurtdişina tatile de gitmiyor kefalet içinde mi yaşiycaksin allah sabirlar versin..

Memleketinde mutsuz olduğunu bile bile eşini yaşatan,
Babasının kumar borcunu eşine ödeten,
Kendine bir hayat alanı açmayarak taleplerini geri çeviren adamın eşi VERONİKA,

Eşinle aynı yatağa yatmamak meseleyi çözmez, al kocanı karşına daha bize yazmadığın ne varsa konuş eşinle....Böyle gitmeyeceğini anlat...
Senin için çaba göstermesini iste, tek taraflı olmaz de...

Artık mutlu bir konu aç, yazık değil mi sana.....

Siz isteseniz gidersiniz iyi bir maaş alıyorsunuz anladığım hayallerinizden vazgiçmeyiz.Gidin bencede hayatınız boyunca başkasının borcunu ödeyip yaşayamazsınız.

Kizlar hala küsüz. 2 gece salonda yattim ama bu gece dayanamadim yatakta yattim. Normalde kustugumuzde salonda yatarsam gelir kaldirirdi yada yatakta sarilirdi. Bunlari yapmadi bu da şu anlama geliyor, kendini yüzde yüz hakli goruyor. Off napicam ben. Simdide kalkmis kendi kendine kahvalti hazirliyor.

Yatak ayirmada, tv karsinda uyumus ayagi yap cok haklisin..

ben esimin kendi gereksiz borclarini oderken bile deli oluyorum degilmiki babasinin borcunu odicem delirirdim..

taviz verme..bencillige bak sen..

Yatak ayirmada, tv karsinda uyumus ayagi yap cok haklisin..

ben esimin kendi gereksiz borclarini oderken bile deli oluyorum degilmiki babasinin borcunu odicem delirirdim..

taviz verme..bencillige bak sen..
O da şunu dusunuyor simdi taviz vermeyerek istedigim tatile gidemeycegimi dusunuyor, ama yaniliyor

O da şunu dusunuyor simdi taviz vermeyerek istedigim tatile gidemeycegimi dusunuyor, ama yaniliyor
Kocanizin huyunu siz bilirsiniz ama isi inatlasmaya dokmeseniz..

Ben bakiyorumki is inatlasmaya dayandi bu sefer kadinsi manevralarim devreye giriyor, cilvedir, agzindan girip burnundan cikmadir, hakliligimi miy miy miyy dile getirmedir sonra yelkenler foraaaa

Ama napim inatlasinca ayni evin icinde iki yabanci hic guzel olmuyor..

Calisip kazaniyorsaniz tatil de hakkiniz. Ustelik babasinin sizi ilgilendirmeyen borcunu oduyorsaniz pekiala kazandiginiz parayla tatile de gidersiniz. Gelmezse tek gidin boylece babasinin borclarina olan tavrinizi da ortaya koymus olursunuz.

Sen bu bencil adamla nasıl yaşıyorsun yahu?
Gerçekten yanlış anlamanı istemem ama nasıl bir hayatın var? Kayınpederin borcunu ödüyorsun, yaşadığın şehirde mutlu değilsin, tatile bile gidemiyorsun. Yanlış anlama lütfen ama nasıl ve neden katlanıyorsun? Küçük çocuğun falan mı var ya da gözün aşktan mı kör?

Öyle mi diyorsun off bilmiyorum ki ben mi goremiuorum bazi seyleri. Hayir cocugumda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…