- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
- Konu Sahibi veronika_nika
-
Öyle bir sey yaparsa yuzugu cikarip eline vericem. Benim aklimada su geldi, biz yurtdisina filan gidersek babasi derki bunlarda para var, gelir oglundan yinepara ister diye mi gitmiyor acaba. Ama oylede hayat gecmezki onlar ne der diye ben hic mi para harcamayacamHaklısın ne desen.
Bu kp borç zırvasından bıkman normal. O parayı tasarruf edeyim babama yedireyim diye düşündü herhalde.
O dedigim lafa kustu işteCanım bu da kusme sebebi olamaz
Aynen oyle yaa beni heveslendirdi simdi de saçmaliyorSonuna kadar haklisin diyecek baska söz yok. Bu arada bu erkeklerin hepsi mi ayni kardeş ya benim eşim önce tamam der iş ciddiye binince yan çizer. Çene kapatacaklar ya akillari sira
Canım bu da kusme sebebi olamaz
Niye? Dert degil mi? KP borcu ödemesi normal ama tatil yapmak istemesi, heleki kendi parasiyla ama yapamamasi dert degil mi?...Ahh ah insanların ne derdi var
Ahh ah nerde kiymet bilenSonuna kadar haklisin kayinpederin borcunu odeme olayi osin icindeyken emin ol hep haklisin yatip kalkip senin gibi karisi olduguna sukretsin akilli olsun
Ne diyosun ya. Calisiyorum diyorum iyi okumadin galiba. Para var diyorum. Antalyada 5 yildizli otele gitmek istiyor diyorum. Para olmadan oraya nasil gidecek. Dogru duzgun okumadan sacma sapan yorum yapmaBelki adamın parası yok seni tatile götürecek işte .ben sirnakta yaşıyorum iki aydır evden dışarı çıkamıyorum çatışma var burada .ama eşime karşı çok anlayış liym .
Senin gibi sinirli biri hiç çekilmez kocana bağıra dur .yoruma açık sonuçta istedigimi yazarim byyyNe diyosun ya. Calisiyorum diyorum iyi okumadin galiba. Para var diyorum. Antalyada 5 yildizli otele gitmek istiyor diyorum. Para olmadan oraya nasil gidecek. Dogru duzgun okumadan sacma sapan yorum yapma
Ne diyosun ya. Calisiyorum diyorum iyi okumadin galiba. Para var diyorum. Antalyada 5 yildizli otele gitmek istiyor diyorum. Para olmadan oraya nasil gidecek. Dogru duzgun okumadan sacma sapan yorum yapma
Aynen oyle yaa beni heveslendirdi simdi de saçmaliyor
Kıyamam sen kıskandın mı. Kıskanma çalış seninde olurSenin gibi sinirli biri hiç çekilmez kocana bağıra dur .yoruma açık sonuçta istedigimi yazarim byyy
Aynen öyleEzberleme cevap veriyor... Ayyy benim sinirimi aldi seninde alsin... Gülümsedim vallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?