Çok sinirliyim

Eşiniz sınırlarınızı çok zorluyor sizin. Yaşadığınız şehirde kalmak konusunda taviz veriyorsunuz diye hatırlıyorum. En azından tatil planlarının ağırlıklı size göre şekillendirilmesi gerekiyor. Çalışıyorsanız pasaport vize filan başvurun bence. Kendinizi tek gidecekmiş gibi hazırlayıp hazırlıklara başlayın. Eşiniz kararlı olduğunuzu görünce dahil olur herhalde size eşek değil sonuçta.

Evet zaten kafaya koydum ben bu tatili ister gelsin ister gelmesin umrumda degil şu saatten sonra

İt gibi çalışıyorsun, tabiiri caizseee milletin ağız kokusunu tribini çekiyorsun. Kendin için bir şey yapmaya gelince vay anam vay babam. Şaka gibi valla kocan kusura bakma. Başından sonuna kadar haklısın tepkini koy.

O kadar çalışıyorsun, bir tatile gitmek istiyorsun çok mu şey istiyorsun yahu?

Yerinde olsam o çalıştığım işten çıkarım. Oturur evimde götümü büyütürüm.

Çok ama çok haklısın gerçekten.
Ya bu çocukları evlenince ayrı aile olduğunu kabul edemeyen ailelere gerçekten sinir oluyorum. Bunu anlayamayan eşlere ayrı bir sinir oluyorum.
Ne yapabilirsin bilmiyorum ama kesinlikle haklısınız.
İyi dileklerim sizle inşallah istediğiniz tatili yapabilirsiniz.

Veronika, bence tek gidecek gibi hazirlan. Gerekirse de tek git.

Italya'ya gidersen yakisikli polis memurlariyla foto cek, bana da gonder

Evet kizlar gerekirse tek basima gidicem ama o tatile gidilecek. İnşallah
Kendi de cok istiyosa gitsin antalya da tek basina tatil yapsin

Katiliyorum

Yalnis herifle evlenmissin

Canm ben seni kirmak istemedim gerekirse özur dilerim .kıskanmadım zaten benim sinandıgim daha zor seyler var.esinle dargın olma demek istedim .bunlar basit geldi benim sorunlarım içinde .k bakma canım yanlış anlaşıldı

Siz maaşınızdan mı ödüyorsunuz anlamadm ama bemce güzel birsey yapıyorsunuz. İnsanlar birbirine destek olmalı. Ama esinizin bu sebeple tatili kısıtlıo o kötü

Hepimizin zaman zaman zor seyleri oluyor, bu benim icinde ufak bir sorun bende neler yasadim. Sana cocuklugumu anlatsam oturup aglarsin ama iste insan o an ne yasiyorsa o dert oluyor. Özürdilemek erdemdir. Önemli degil.

Bravo gercekten tebrik ediyorum ve kk'nin tüm üyelerine tavsiye ediyorum bu tavrinizi

Cok haklisin.
Hen borc ödüyecem hemde kendi paramla tatil yapamayacam..
Bence sen bu tatili kesinlikle erteleme yoksa daha sonra cok sey ertelemek zorubda kalirsin..
Ne yap et gidin bence ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…