son yorumları tam okumadım moralim de çok kötü hemen çıkmam gerekiyor ama yazmadan edemedim. söyledim kızlar ve düşündüğüm gibi hiç olumlu tepki almadım hir bir şey söylemedi sadece git artık bitti dedi bu kadaryarın girip detaylıca paylaşacağım olanları anlayışlı yorumlara ihtiyacım var
günaydın fura;
bence ayrılmanız iiy bir işe vesile olmuş;kadınalar günü daha bir anlam kazandı sizin için.
kendi değerinizi görür algıalrsınız umarım,böyle adamlara esir olmayacak kadar güzel bir hayatınız olduğunuz da..
tabii ki siz geziye gtimekten vazgeçip,adama yalvarıp özür dieyip bir daha olmayacak,senden habersiz bişi yapmıcam demediyseniz henüz.....
Yaa güzelim erkek arkadaşın da fırsat bekliyormuş gibi hemen bitti deyip kestirip atıyor
bence atılması gereken ilk adımı sen atma bu adam hep böyleyse çekilmez ilerisini de düşün o yüzden bekle kendini de fazla yıpratma
İlişki yaşamak demek tüm kararlarınızı, hayatınızı karşı tarafa teslim etmek değil ki. 1.5 sene öncesine dönün; hayatınızda bu insan yoktu ve siz kendi kararlarınızı kendiniz veriyordunuz. Siz kendinize saygı duymazsanız karşı taraf da duymaz. Siz bir sakınca görmediniz ki o listeye adınızı yazdırdınız. O zaman 3 günlük gezinizin tadını çıkarmaya bakın derim.
Kaç yaşındasınız? ve erkek arkadaşınızın herşeyine çok karışıyor musunuz? bakın böyle şeylerin önlemi baştan alınır,,ben çok güven vermiştim eşime sevgiliyken ilk zamanlar kısıtlama derdine girdi bak dedim ben seni seviyorum sana güveniyorum ve en başta kendi sevgimden çok eminim..... zaten ters olan birşeyi yapmam ama bana yapma etme gitme gibi emri vaki cümleler kurma bende sana kurmam tabi ters gelen birşey varsa söyle ama inada bindirme bende çabuk kırılan biriyim üzülürüm dedim............ ondan sonra ilk isteğim 1. yılımızda kuzenlerim ve kız arkadaşlarımla tatile gitmekti......... ailemden izin aldım onada çok istiyorum dedim izin almadım ama sorar gibi yaptım........ tek başına karar vermiş olmuş bitmiş gibi hissetmesin diye.......... karşına alıp konuş herşeyi açıkca........ olmuyorsa karar vermen gerekecek malesef ............... inşallah hayırlısı olsun hakkınızda
Yorumların hepsini okudum teşekkürler zaman ayırıp yorum yapanalr için...
Çok haklısınız evet... dun gayet sakin şekilde konuya girdim zorunlu bir iş gezisi olduğunu söyledim ( belki faydası olur diye anlar o zaman diye )
Dinledi hiç bir şey demeden sonra git ne yaparsan yap deyip telefonu kapattı . ardından mesaj attı artık bitti böyle yürümez olmaz atma artık mesaj gibi şeyler söyledi.
Ben tabi çok şaşırdım konuyu ayrılığa getireceğini düşünmemiştim çok üzüldüm pişman olacağın şeyler söyleme falan dedim o da çok kırıcı ve sert şeyler söyledi ama sinirinden öyle yaptığını ve pişman olacağını çok iyi biliyorum . Çok üzüldüm tüm gece ağladım annem de çok sinirlendi bırak iki gün sonra pişman olur ne düşünüyosun falan dedi zaten inanılmaz derecede başım ağırdı sabahta kalktım hiç mesaj atmamış aramamış bende atmadım.
Şimdi ne yapmalıyım geziye daha bir hafta var ve ben eminim ki gezi bitmeden asla aramaz mesaj atmaz pişman olsa bıle gezi olayı bitmeden adım atmaz ... o kadar sinirlerim bozuk ki işe de zor geldim
ben sana ne diyeyim daha, dün o kadar dil döktüm bir abla olarak sana tecrübelerimi anlattım.
bırak sakın yalvarma, geri dönersede kabul etme, vallahi okurken eski günlerimi yaşıyorum sinirimden.
hala bizden akıl istiyorsun kızdırdın beni, kendine bu eziyeti yapma lütfen.
Bunu bekliyordun stresinin nedeni bu değilmiydi.. senin bu kararından döndum demeni bekliyor. Bundan sonraki adımları ne olur bilmiyorum.
Seni seviyorsa senden vazgeçmeyecektir. Biraz bekle sakinlessin biraz. Sen geziye git . Alışmasi lazim. Üzüldüm canım..
sen vazgeçmeyip gittiğin zaman pişman olmayacak ki, demek ki sen kararından caymıyormuşsun, demek ki beni bu kadar sevip sayıyormuşsun (demek bana boyun eğmiyormuşsun) demeye getirecek. umarım o noktada sırf sevdiğin için üzerine bir de özür dileyip alttan almazsın... ipleri teslim ettikçe daha fazlasını isteyecek senden, saplantı boyutunda kıskançlık ve kontrol manyaklığı ileride evlenince sadece saygısızlığa öfke krizlerine ve nefrete dönüşür. ayrıl demiyorum, zaten ayrılamıyorsun ama bak o ayrılabiliyor. bu noktadan sonra bırak inceldiği yerden kopsun derim. ileride iyi ki alttan almamışım, o ilişkim ne kadar anormalmiş demenin yol ayrımındasın şu an. zaten kendini düzeltecek olsa o geziden önce seni arayıp "seni mutlu edecek bir şeyi zehir etmeye hakkım yok, git gönlünce eğlen" demesi lazım... ama büyük ihtimalle yapacağı "benim delirdiğimi bile bile gidiyor" diyip seni bencillikle suçlamak olacak. =/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?