Çok stresliyim lütfen bir bakınnn :(

Bunun için mi bitti dedi?

Gidenin arkasından kapıyı kapasaydınız da ev soğumasaydı bari

Kusura bakmayın ama valla okurken sinirden güldüm. Arkadaşlarınızla buluşamayıp, iki gün keyif yapamadıktan sonra siz niye çalışıyorsunuz ki?
Babanız gitme dese yeri göğü inletirdiniz çalışıyorum bunaldım diye, elin adamı deyince hoşumuza gidiyor galiba.
Eminim o da siz gibi, sizin lafınızla bi'yere kımıldamıyor, kımıldarsa siz bitti diyorsunuzdur - hiç sanmam
Hiç üzülmeyin bence evlenseniz resmen pişman eder böyle karakterde bi'adam.

günaydın fura;
bence ayrılmanız iiy bir işe vesile olmuş;kadınalar günü daha bir anlam kazandı sizin için.
kendi değerinizi görür algıalrsınız umarım,böyle adamlara esir olmayacak kadar güzel bir hayatınız olduğunuz da..
tabii ki siz geziye gtimekten vazgeçip,adama yalvarıp özür dieyip bir daha olmayacak,senden habersiz bişi yapmıcam demediyseniz henüz.....

Yorumların hepsini okudum teşekkürler zaman ayırıp yorum yapanalr için...
Çok haklısınız evet... dun gayet sakin şekilde konuya girdim zorunlu bir iş gezisi olduğunu söyledim ( belki faydası olur diye anlar o zaman diye )
Dinledi hiç bir şey demeden sonra git ne yaparsan yap deyip telefonu kapattı . ardından mesaj attı artık bitti böyle yürümez olmaz atma artık mesaj gibi şeyler söyledi.
Ben tabi çok şaşırdım konuyu ayrılığa getireceğini düşünmemiştim çok üzüldüm pişman olacağın şeyler söyleme falan dedim o da çok kırıcı ve sert şeyler söyledi ama sinirinden öyle yaptığını ve pişman olacağını çok iyi biliyorum . Çok üzüldüm tüm gece ağladım annem de çok sinirlendi bırak iki gün sonra pişman olur ne düşünüyosun falan dedi zaten inanılmaz derecede başım ağırdı sabahta kalktım hiç mesaj atmamış aramamış bende atmadım.
Şimdi ne yapmalıyım geziye daha bir hafta var ve ben eminim ki gezi bitmeden asla aramaz mesaj atmaz pişman olsa bıle gezi olayı bitmeden adım atmaz ... o kadar sinirlerim bozuk ki işe de zor geldim

Hayır öyle bir şey demedim geziye gitmemek için çok geç artık çünkü . sadece pişman olacağını bildiğim için ve neden böyle yapıyor bu kadar severken diye düşünmekten çok üzüldüm . Sanırım başka bir şehirde otelde 2 gün kalmayı hazmedemedi sinirlendi bilemiyorum

Yaa güzelim erkek arkadaşın da fırsat bekliyormuş gibi hemen bitti deyip kestirip atıyor

bence atılması gereken ilk adımı sen atma bu adam hep böyleyse çekilmez ilerisini de düşün o yüzden bekle kendini de fazla yıpratma

evet bende bu kadar basitmiş gibi davranmasına çok sinirleniyorum hemen bitti gitti bu kadar basitti sanki .
Bekleyeceğim evet ama bu sefer de benim ayrılmak için fırsat beklediğimi arayı düzletmek için bir şey yapmadığımı keyfime baktığım ı sanacak . bende en ufak bir şeyde çok alınan kırılan biriyim ve bunu da biliyor

evet bende öyle düşünüyorum ama zaten nasıl bu raddeye geldi bilemiyorum bir de çok çabuk sinirleyip o sinirle heşeyi düşünmeden etmeden söyleyen yapan biri facebookta falan ilişkiyi resimleri gizlemiş görünmüyo iyice şaşırdım

hiç üzülme canım,her şerde bir hayır vardır..İnan öyle biriyle evlilik çok zor olurdu..Sevgilin gibiler kk da 'eşim aileme göndermiyor' tarzı konular açılmasına sebep olan zavallı adamcıklar!! hayırlı başın varmış bence,bitmiş..

Kaç yaşındasınız? ve erkek arkadaşınızın herşeyine çok karışıyor musunuz? bakın böyle şeylerin önlemi baştan alınır,,ben çok güven vermiştim eşime sevgiliyken ilk zamanlar kısıtlama derdine girdi bak dedim ben seni seviyorum sana güveniyorum ve en başta kendi sevgimden çok eminim..... zaten ters olan birşeyi yapmam ama bana yapma etme gitme gibi emri vaki cümleler kurma bende sana kurmam tabi ters gelen birşey varsa söyle ama inada bindirme bende çabuk kırılan biriyim üzülürüm dedim............ ondan sonra ilk isteğim 1. yılımızda kuzenlerim ve kız arkadaşlarımla tatile gitmekti......... ailemden izin aldım onada çok istiyorum dedim izin almadım ama sorar gibi yaptım........ tek başına karar vermiş olmuş bitmiş gibi hissetmesin diye.......... karşına alıp konuş herşeyi açıkca........ olmuyorsa karar vermen gerekecek malesef ............... inşallah hayırlısı olsun hakkınızda

Öncelikle teşekkürler... ben 22 yaşındayım . çok fazla değil gerektiği gibi karışıyorum ben bazen kıskançlıklarım olsa da asla onun gibi bir tepki vermem o boyuta getırmem her zaman anlayışlı davranır ve destek olurum.. sizin gibi konuşsaydım çok iyi yapmışsınız evet keşke bende baştan bunu yapıp konuşsaydım önlemini alsaydım ama baştan akıl edemedik mi bilemiyorum ama baştan yapmayınca şimdi öyle yapsan da değiştin soğudun falan diye suçlu oluyorsun malesef..
Konuştuk tabii yüzyüze de ama yanımda olmayınca yine aynı bende hep danışırım zaten ama bu sefer çok ileriye getirdi konuyu ayrılığa getirdi çok üzgünüm inşallah kısa zamanda pişman olur

Son düzenleyen: Moderatör:

ben sana ne diyeyim daha, dün o kadar dil döktüm bir abla olarak sana tecrübelerimi anlattım.
bırak sakın yalvarma, geri dönersede kabul etme, vallahi okurken eski günlerimi yaşıyorum sinirimden.
hala bizden akıl istiyorsun kızdırdın beni, kendine bu eziyeti yapma lütfen.

Söylediklerine hak veriyorum ama yapamam işte onu çok seviyorum .... yalvarmıyorum onun pişman olmasını bekliyorum ben bunları hakedecek bir şey yapmadım evet
ama mesela benim şu an içim içimi yiyorken o da ne halde acaba diye düşünüyorum sırf sinirinden öfkesinden gururundan mesaj atmıyor evet haklısın ama ben pişman olmasını ve bu tavırları bırakmasını düzelmesini istiyorum

Bunu bekliyordun stresinin nedeni bu değilmiydi.. senin bu kararından döndum demeni bekliyor. Bundan sonraki adımları ne olur bilmiyorum.
Seni seviyorsa senden vazgeçmeyecektir. Biraz bekle sakinlessin biraz. Sen geziye git . Alışmasi lazim. Üzüldüm canım..

Son düzenleme:
Bir insanı çok sevmek=köle olmak mdır yani? sevebilirsin ama bu korku neden şimdiden bu kadar dizginleri ele verirsen işin çok zor be güzelim:) hayat senin hayatın unutma derim ben

O senin sadece erkek arkadaşın.
Annen ve babandan izin alırsın anlarım da
erkek arkadaşının sana ve kararlarına tepkisini
anlayamam. Vermeyin sakın bu hakkı onlara.
Siz kendinize sahip çıkmışsınız bu yaşa kadar.
Bundan sonra da çıkarsınız. Sakın aldanmayın
sana değil çevreye güvenmiyorum laflarına.

Bir daha elde edemeyeceksiniz belki bu fırsatı??
Kız kıza eğlenmenin kime ne zararı olabilir ki???

Hem size ve seçimlerinize saygı duymayıp, rıza
göstermiyorsa, size ve seçimlerinize güvenmiyor
demektir...

Kusura bakmayın, ilişkinizle ilgili yorum yapmak istemedim.
Haddime değil ama hepimiz geçtik aynı yollardan. Tecrübe
paylaşımı bu sadece...

sen vazgeçmeyip gittiğin zaman pişman olmayacak ki, demek ki sen kararından caymıyormuşsun, demek ki beni bu kadar sevip sayıyormuşsun (demek bana boyun eğmiyormuşsun) demeye getirecek. umarım o noktada sırf sevdiğin için üzerine bir de özür dileyip alttan almazsın... ipleri teslim ettikçe daha fazlasını isteyecek senden, saplantı boyutunda kıskançlık ve kontrol manyaklığı ileride evlenince sadece saygısızlığa öfke krizlerine ve nefrete dönüşür. ayrıl demiyorum, zaten ayrılamıyorsun ama bak o ayrılabiliyor. bu noktadan sonra bırak inceldiği yerden kopsun derim. ileride iyi ki alttan almamışım, o ilişkim ne kadar anormalmiş demenin yol ayrımındasın şu an. zaten kendini düzeltecek olsa o geziden önce seni arayıp "seni mutlu edecek bir şeyi zehir etmeye hakkım yok, git gönlünce eğlen" demesi lazım... ama büyük ihtimalle yapacağı "benim delirdiğimi bile bile gidiyor" diyip seni bencillikle suçlamak olacak. =/

Böyle konuyu ayrılığa getirmesini pek beklemiyordum ne bileyim çok ani ve abartı bir tepki verdi... kararımdan dönmem öyle bir şansım da yok zaten ve gitmeyi istiyorum
geziden döndükten sonra elbet pişman olacaktır... ama geziye daha bir hafta var o yüzden bu kadar çok sürdürmesini istemiyorum..
Bakalım ne zaman sakinleşecek .. sağol canım bende çok üzgünüm ...

Şu yazdıklarınızın aynısını yapacağına söyleyeceğine eminim.... ama ben gitmek zorunda olduğumu belirttim baştan yani ne olursa olsun gitmem gerektiğini biliyor
keşke söylediğiniz gibi düşünse ama zannetmem . zehir olacaktır bana o gezi biliyorum ...
Bilmiyorum belki o da bu olaylardan sonra abarttığını ve böyle yapmaması gerektiğini analr ders alır kafam çok karışık ... teşekkürler

Bu saat oldu hiç bir mesaj yok hiç bir şey yok off içim sıkıldı artık ne kadar şansızım böyle

Bak tatlım ,şöyle bir durum var bir yere gitmen gerektiğini bildirmek nezaket -görgü kuralıdır ancak;bu insan henüz senin eşin bile değilken bu kadar baskı neyin işareti sence? gitmen gereken yeri bildirirsin dediğim gibi bu bir hanımefendiye yakışandır ancak izin almak ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…