Çok stresliyim lütfen bir bakınnn :(

iyi de ben izin almadım ki zaten adımı yazdırdım olan olmuş ben sadece anlattım ona o da aşırı tepki verdi ve çok moralim bozuk
haftasonu ne yapacağım hiç bilmiyorum mesela evde daha kötü oluyorum yanlız kaldığım için
evet doğru ama ben bu kadar kıyamazken ne bileyim aynı şeyi ondanda bekliyorum ..

kızlarr facebookta iğneleyici sözler paylaşmış deli olacağım sanki suçluyum neden böyle ki

Kadınların erkekler tarafından ezilmesinin tek sebebi kadınlar! sen bu herife "yaptığından utanmalısın." demek yerine. "suç bende mi öff pöff" diyerek suçlu biriymiş gibi davranıyorsun. fikir istedin ve hepimiz sana aynı fikri verdik fakat sen hala mağdur kızı oynuyorsun.

kızlarr facebookta iğneleyici sözler paylaşmış deli olacağım sanki suçluyum neden böyle ki

KAç yaşında arkadaşın? Çocuk gibi ne gerek var sözler paylaşmış.

Anlattıklarından hiç de sağlıklı bir ilişkiniz var gibi durmuyor. Çok seviyorsun anlıyorum ama bu kişiyle ileride evlenirsen hayat boyu kısıtlanacağın tek başına kararlarını veremeyeceğin belli. Şimdiden bu durumdan rahatsızsın evlenince daha da abartacağı garanti. Kimse kolay kolay değişmez, sen ona boyun eğdikçe değişmeyi düşünmez bile. Hayat çok kısa canım..

suç bende mi demedım sanki ben suçluymuşum gibi davranıyor dedim mağdur kız ne alaka ayrıca sadece şu an kimseye anlatamadığım için paylaşmak istiyorum .
ben tabikide suçlu değilim hatalı olan o ben bunun farkındayım sadece çok moralim bozuk daralıyorum

Bak ablacım,böyle diyorum çünkü eminim yaşca senden büyüğüm(BÜYÜK aLLAH) biraz dinlersen senden yolda büyüklerinin sözünü inan bana bu kadar sıkıntı yapmazssın kendine,anlyorum onu kaybetmek istemediğin için tüm bu hislerin ama biraz sakin ol panik yapma derim ,hadi şimdi farklı bir şeylerle uğraş ve moralini düzeltmeye çalış...

hemen ayrılmalısın ondan normal bir erkek değil dicem ama sen onu bu haliyle benimsemişsin yapacak bir şey yok..anlamadıgım madem bu kadar kıskanç seni çalıştırmasın hemen nikahına alsın eve oturtsun pencerelere de panjur yapın kapıyı da üstüne kitlesin...

allah bilir kendi bol bol geziyordur tozuyordur...senden he rseyi kısar ama kendi yapar gibi geldi..lütfen sarsıl gözden geçir bu durumu annen de biliyormuş kadıncagız sana ayrıl demedi mi hiç ilerde zor bir evlilik olur..ilerlerse yani..

desteğin için teşekkür ederim bende erkek arkadaşımda 22 yaşındayız..
evet o yüzden üzülüyorum bende onu o kadar seviyorum ki aynı benim gibi hassasiyet göstermesi gerekiyor çok abarttı hala bir mesaj hiç bir şey yok evde daha da çok moralim bozuluyor ,
ne yapıyor ne ediyor neden hala aramıyor özlemedi mi hep bunları düşünüyorum

kendine çok fazla gezip tozup benim yapmamı istemediği şeyleri yapmaz ama çok fazla tepki verdi..
annem kıskanç olduğunu falan bazı şeyleri biliyor tabi o da çok kızıyor bu kadarı çok fazla diyor burdaki yorumların aynısını annem de söylüyor
bilemiyorum şu an moralman pekte iyi sayılmam kafam çok karışık çok üzgünüm ...

offf bu erkekler ne kadar rahatlar değil mii rahatça sevdiğini aramadan sormadan durabiliyor nasıl içi elveriyor özlemiyor mu nasıl tutuyor kendini (
off çok bunaldım bu durumdan

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar hala bir mesaj bile yok çok canım sıkkın ne yapacağım bu gece bilmiyorum düşünmekten kafayı yicemm (

Bir tavsiyem var bir daha bir hafta önceden soyleme. Fazladan bir hafta gerilmemis olursun.
Artik uzulme. Erkek arkadaşın net. Sende net olmalısın. Keyfine bak.

Bir tavsiyem var bir daha bir hafta önceden soyleme. Fazladan bir hafta gerilmemis olursun.
Artik uzulme. Erkek arkadaşın net. Sende net olmalısın. Keyfine bak.

Aynen keşke bir iki gün önceden söyleseydim ama bu sefer de son dakika golü gibi olacaktı
ne bileyim pişman da oldum daha bir hafta var
net derken nasıl yani .. ben onun gibi değilim işte keyfime bakamıyorum kii ...

Net yani kararlı. Gitmemi istemiyor. Sende kararlı ol.

evett ama bende kararlıyım pişman olacak... gideceğim zaten geldikten sonra elbet pişmanlık duyacak,
anlayacak hata yaptığını beni boş yere ne kadar kırdığını (

Bu gezide evli bayan var mi onları söyleseydin örnek verseydin

Bu gezide evli bayan var mi onları söyleseydin örnek verseydin

olmaz mı evli olanlar çocukları olanlar hatta küçük bebeğini bile bırakıp gelenler var söyledim tabiki ,
insanlar evini eşini çocuğunu bırakıp geliyor diye ama nafile

allah yardım etsin sana erkek arkadasın zor biriymiş ama çok kötü yapar demişsin de ne hakkı var çok kötü yapmaya sen onun sevdiği kadınsın . eğer cok gitmek istiyosan söylemeden git ya da geziden vazgec. bu arada yasınız kaç üniversitede mi erkek arkadasın?

Malesef canım söyledim artık ve ayrılığa getirdi durumu yorumlarda da görebilirsin...
22 yaşındayız evet üniversite de ben çalışıyorum
evet bazı konularda oldukça zor biri özellikle bu tarz konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…