Bak tatlım ,şöyle bir durum var bir yere gitmen gerektiğini bildirmek nezaket -görgü kuralıdır ancak;bu insan henüz senin eşin bile değilken bu kadar baskı neyin işareti sence? gitmen gereken yeri bildirirsin dediğim gibi bu bir hanımefendiye yakışandır ancak izin almak ne bileyim
kızlarr facebookta iğneleyici sözler paylaşmış deli olacağım sanki suçluyum neden böyle ki
Kadınların erkekler tarafından ezilmesinin tek sebebi kadınlar! sen bu herife "yaptığından utanmalısın." demek yerine. "suç bende mi öff pöff" diyerek suçlu biriymiş gibi davranıyorsun. fikir istedin ve hepimiz sana aynı fikri verdik fakat sen hala mağdur kızı oynuyorsun.
suç bende mi demedım sanki ben suçluymuşum gibi davranıyor dedim mağdur kız ne alaka ayrıca sadece şu an kimseye anlatamadığım için paylaşmak istiyorum .
ben tabikide suçlu değilim hatalı olan o ben bunun farkındayım sadece çok moralim bozuk daralıyorum
Bak ablacım,böyle diyorum çünkü eminim yaşca senden büyüğüm(BÜYÜK aLLAH) biraz dinlersen senden yolda büyüklerinin sözünü inan bana bu kadar sıkıntı yapmazssın kendine,anlyorum onu kaybetmek istemediğin için tüm bu hislerin ama biraz sakin ol panik yapma derim ,hadi şimdi farklı bir şeylerle uğraş ve moralini düzeltmeye çalış...
hemen ayrılmalısın ondan normal bir erkek değil dicem ama sen onu bu haliyle benimsemişsin yapacak bir şey yok..anlamadıgım madem bu kadar kıskanç seni çalıştırmasın hemen nikahına alsın eve oturtsun pencerelere de panjur yapın kapıyı da üstüne kitlesin...
allah bilir kendi bol bol geziyordur tozuyordur...senden he rseyi kısar ama kendi yapar gibi geldi..lütfen sarsıl gözden geçir bu durumu annen de biliyormuş kadıncagız sana ayrıl demedi mi hiç ilerde zor bir evlilik olur..ilerlerse yani..
Bir tavsiyem var bir daha bir hafta önceden soyleme. Fazladan bir hafta gerilmemis olursun.
Artik uzulme. Erkek arkadaşın net. Sende net olmalısın. Keyfine bak.
Net yani kararlı. Gitmemi istemiyor. Sende kararlı ol.
Bu gezide evli bayan var mi onları söyleseydin örnek verseydin
Merhabalar İş yerim kadınlar günü nedeniyle bir tur gezisi düzenliyor 3 günlük bir gezi iş yerindeki tüm bayanlar gidiyor ve o gün iş yerinde hiç bayan kalmayacak toplamda 50 kişi civarı olacağız hepsi de kadın hiç erkek olmayacak bende çok gitmek istiyorum . Ve karar vermek için zaman olmadığından dün hemen adımı listeye yazdırmak zorunda kaldım.
Ama sorun şu ki 1.5 yıldır görüştüğüm erkek arkadaşım asla böyle bir şeyi anlayışla karşılamaz ve çok ama çok kötü yaparkararı vermem çok acele olduğu için onunla bu konuyu konuşamadan adımı yazdırdım daha haberı yok bile dünden beri o kadar stresliyim ki tüm geziyi burnumdan getireceğine eminim ve bir türlü söylemeye cesaret edemiyorum annem ilişkimizi biliyor ve olsun ne kadar kızsa da unutulur giider bu fırsatı kaçırma diyor.
Nasıl söyleyeceğim bilmiyorum çok çabuk sinirlenen ve tavrı siniri kolay kolay geçmeyen biridirve benim yakında ki bi akrabama arkadaşıma bile gitmemi çok kıskanır tepki gösterir saatlerce tavır yapar ne yapacağım nasıl söyleyeceğim bana bir akıl verin arkadaşlarım zorunlu olduğunu söylersin zaten okul dolayısılyla başka bir şehirde olduğu için nerden bilecek diyor ama yalan söylemem kesinlikle . bugun artık soylemem lazım az zaman kaldı o kadar stresliyim ki hiç heyecanlanamıyorum bile gezi için yardımcı olun kızlarrr
allah yardım etsin sana erkek arkadasın zor biriymiş ama çok kötü yapar demişsin de ne hakkı var çok kötü yapmaya sen onun sevdiği kadınsın . eğer cok gitmek istiyosan söylemeden git ya da geziden vazgec. bu arada yasınız kaç üniversitede mi erkek arkadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?