Çok stresliyim

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrb herkese hanımlar
2hafta sonra y.lisans tezimi sunucam sonrasında jüride ki üç hoca bana sorular sorcaklar. Çok fena strese girdim iştahım kesildi,uykularım kaçıyor çalışıyorum ama ya dordukları basit bir soruyu bilemezsem ne yaparım çok utanırım
Normal öğrenci olsam sıkıntı değil orda çalıştığım için beklenti yüksek..
Sizce nasıl rahatlamalıyım

Elif, artık ne konu açsan, kıskançlıgın konuşulacak sadece. Asıl derdini kimse önemsemeyecek. Yatıştırıcı birşeyler alın. iyi gelir.

Konuda size gelin bana laf sokun diye bişey yazıyo mu? Ne kadae ayıp ya!!!!

Canım sakinleşmeye kafanı dağıtmaya çalış, eminimki emeklerin boşa gitmicek. Stres seni dibe çeker stresi yenmek zorundasın. En önemli şey sakinliğini kaybetmemek. Başarılı olduğunda o an ki mutluluğunu hayal et bu seni daha çok motive edebilir

Bak geçen hafta dönem uzatacam diye strese girmiştin ne güzel şans vermişler sen elinden geleni yap Allahın izniyle olur biter.

Hayır neden başka konularıyla yargılıyorsunuz ki kadını.

Sakin olmaya çalışın kendinize güvenin başaracaksınız inşallah.
Ay. Evet yaa ben de sinir oluyorum
Belki tanımayan bilmeyen var hemen deşifre ediyorlar
Akbaba gbi başına üşüşüyorlar
Kız tezle ilgili konu acıyor konu kocasına giidyor ya
Ne gereksiz yorumlar

Olacak bitecek

Yalnız sakinleştirici meselesi sıkıntı geçen hafta gözümden operasyon geçirdim çok gergindim klinikte sakinleştirici verdiler yarım saat içinde elim ayağım kesildi gereksiz gülmeler rahatlık falan, dikkat et yani alırsan da hafif dozda ya da sadece bu tip amaçlar için olanlar vardır onlardan al ben bildiğin leyla olmuştum

Ben de girdim savunmaya yıllar önce.zaten danışmanın tamam demeden tamam olmuyor. Yani tamamdır. Sorular formaliteden. Biz bir de jüriye sonrasında çikolata ikram ederdik.

cnm bende.doktora yapıyorum. master tezimi 2 sene önce. sunmustum. evet heycanliydim ama o konuyu senden başka iyi bilen olmayacak öyle düşün.
bana sorduklarinda çatır çatır cevap vermistim. tez hocama bile ağzının payını vermistim☺☺
bilemezsen ki gayet.normal.aslında ozaman bu konu hakkında daha detaylı çalışmak gerekir gibi şeyler söyleyebilirsin

Elif, artık ne konu açsan, kıskançlıgın konuşulacak sadece. Asıl derdini kimse önemsemeyecek. Yatıştırıcı birşeyler alın. iyi gelir.
Önemsemeyenle bende muhattap olmam sadece kıskançlığımın konuşulcak olmasında da art niyet ararım

Hayır neden başka konularıyla yargılıyorsunuz ki kadını.

Sakin olmaya çalışın kendinize güvenin başaracaksınız inşallah.
İnşşallah

Konuda size gelin bana laf sokun diye bişey yazıyo mu? Ne kadae ayıp ya!!!!

Canım sakinleşmeye kafanı dağıtmaya çalış, eminimki emeklerin boşa gitmicek. Stres seni dibe çeker stresi yenmek zorundasın. En önemli şey sakinliğini kaybetmemek. Başarılı olduğunda o an ki mutluluğunu hayal et bu seni daha çok motive edebilir
Evet hayal etmek cidden işe yarıyor inş bu konuda da işe yarar

Bak geçen hafta dönem uzatacam diye strese girmiştin ne güzel şans vermişler sen elinden geleni yap Allahın izniyle olur biter.
Evet nasıl kötüydüm geçti çok şükür inş buda geçer
Yazık değil mi ?
Ayıp yaptığınız.

Elif bence yaparsın
Sonuçta o tezi sen yazdın
Biliyorsundur her şeyini :)
İnşallah
Biliyorumda detaya inerlerse cevap veremeyeceğim şeyler olabilir

Ay. Evet yaa ben de sinir oluyorum
Belki tanımayan bilmeyen var hemen deşifre ediyorlar
Akbaba gbi başına üşüşüyorlar
Kız tezle ilgili konu acıyor konu kocasına giidyor ya
Ne gereksiz yorumlar
Evet işte amaçları farklı onların

Olacak bitecek

Yalnız sakinleştirici meselesi sıkıntı geçen hafta gözümden operasyon geçirdim çok gergindim klinikte sakinleştirici verdiler yarım saat içinde elim ayağım kesildi gereksiz gülmeler rahatlık falan, dikkat et yani alırsan da hafif dozda ya da sadece bu tip amaçlar için olanlar vardır onlardan al ben bildiğin leyla olmuştum
Çok geçmiş olsun
Yok ilaç almam çok riskli:)
Ben de girdim savunmaya yıllar önce.zaten danışmanın tamam demeden tamam olmuyor. Yani tamamdır. Sorular formaliteden. Biz bir de jüriye sonrasında çikolata ikram ederdik.
Evet formaliteden ama işte bilemezsem mahcup olcam diye korkuyorum
cnm bende.doktora yapıyorum. master tezimi 2 sene önce. sunmustum. evet heycanliydim ama o konuyu senden başka iyi bilen olmayacak öyle düşün.
bana sorduklarinda çatır çatır cevap vermistim. tez hocama bile ağzının payını vermistim☺☺
bilemezsen ki gayet.normal.aslında ozaman bu konu hakkında daha detaylı çalışmak gerekir gibi şeyler söyleyebilirsin
Ne güzel inş bende senin gibi her soruyu cevaplarım:)
Daha detaylı çalışmam gerekir mi diyim yani bilemezsem tabi

Eger nasibinde varsa dağlar bile yol olur diye bir söz var:)
Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah
İnş sağolun

Back
X