Çok stresliyim

Elifcim dua et Allah a bırak guzel seyler düşün . Karşındakıler de insan onlarda aciz onlarda hata yapıyor dıye düşün rahat ol . Hemen de kadını eskı konulardan yargılıyorlar ya . Burası dert yeri insan moral verır be

mrb herkese hanımlar
2hafta sonra y.lisans tezimi sunucam sonrasında jüride ki üç hoca bana sorular sorcaklar. Çok fena strese girdim iştahım kesildi,uykularım kaçıyor çalışıyorum ama ya dordukları basit bir soruyu bilemezsem ne yaparım çok utanırım
Normal öğrenci olsam sıkıntı değil orda çalıştığım için beklenti yüksek..
Sizce nasıl rahatlamalıyım

Strese gerek yok. O tezi sen yazdıysan kendinden eminsen zaten ne sorarlarsa halledersin.

mrb herkese hanımlar
2hafta sonra y.lisans tezimi sunucam sonrasında jüride ki üç hoca bana sorular sorcaklar. Çok fena strese girdim iştahım kesildi,uykularım kaçıyor çalışıyorum ama ya dordukları basit bir soruyu bilemezsem ne yaparım çok utanırım
Normal öğrenci olsam sıkıntı değil orda çalıştığım için beklenti yüksek..
Sizce nasıl rahatlamalıyım
yerinde olsam tezi öncesinde bölümden arkadaşlardan birine anlatırım soru sormasını isterim
genelde insanların aklına ilk benzer sorular gelir
bikaç kişi olsa daha iyi olur

Elif cook kolay gelsin illa ki zorlayacaklardir ama sen orada calistigın icin konulara hocalarin tavirlarina daha hakimsin. Kim ne derse desin 1-0 ondesin. Çözülür inşallah.. tevekkül et hallolur.

Elifcim dua et Allah a bırak guzel seyler düşün . Karşındakıler de insan onlarda aciz onlarda hata yapıyor dıye düşün rahat ol . Hemen de kadını eskı konulardan yargılıyorlar ya . Burası dert yeri insan moral verır be
Evet olumlu düşünmeye çalışıyorum inş güzel olur

yerinde olsam tezi öncesinde bölümden arkadaşlardan birine anlatırım soru sormasını isterim
genelde insanların aklına ilk benzer sorular gelir
bikaç kişi olsa daha iyi olur
Çok iyi fikir gerçekten kesinlikle alıştrma yapmam lazım
Elif cook kolay gelsin illa ki zorlayacaklardir ama sen orada calistigın icin konulara hocalarin tavirlarina daha hakimsin. Kim ne derse desin 1-0 ondesin. Çözülür inşallah.. tevekkül et hallolur.
Tşk ederim
Evet orası öyle ama başka bir üni.den hoca gelcek bide, bilmiyorum o ne sorar

Evet olumlu düşünmeye çalışıyorum inş güzel olur

Çok iyi fikir gerçekten kesinlikle alıştrma yapmam lazım

Tşk ederim
Evet orası öyle ama başka bir üni.den hoca gelcek bide, bilmiyorum o ne sorar

Senin hocalarin arkanda olduktan sonra zorlasa da cok bir sey farketmez. Derslere giriyorsundur bilirsin hmgi ogrencinin alt yaoisi var caba gostermis. Onlar yillarini vermisler anlarlar illa ki..

Biraz daha cesaretlendirilmeye ihtiyacım var galiba:(
Ya aslında bu kadar sorun etmezdim ama son zamana bıraktım tezi, işlemleri...ve hocalarda bunun farkında. Belki de şu anda gözlerinde sorumsuz ihmalkar biriyim bunu illa ki telafi ederim ama şu an çok utanıyorum bide karşılarına çıkıp hatasız bir tez yazmışım gibi savunucam

Back
X