- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
az evvel eşim yanıma uğradı , işyerime..yuvayı kurtarma derdinde...bende yuva yıkmak istemiyorum ama seni ne kadar sevsemde içimden dönmek gelmiyor dedim..öyle olacağına annemlerde kalırım daha iyi dedim..sürekli annenler bizde kalıyor daha eve döneli 1 hafta oldu neredeyse her gün bizdelerdi..birde bekar kaynım var..benim çekineceğimi rahat edemeyeceğimi hiçmi düşünmüyor bu insanlar dedim..hem ne gerek varki 5 dk lık mesafede gelir çaylarını içer giderler bu nedemek oluyor..benim artık çocuklarım var ve bir düzen istiyorum kocamla çocuklarımla kalmak istiyorum zaten akşama kadar iş yerindeyim dedim..eğer böyle olmuyosa git annenle yaşa dedim..oda zaten yeterince üzgün fazlada üstüne gitmedim..tamam dedi bundan sonra seni mutlu ederim annemlerde kalmaz dedi..bende mutlu olmak istiyorum artık dedi..bende tamam dedim..yine güzel ayrıldık..bakıcı meselesine gelince 3 gün annen kalır yanlarında 3 gün benim annem kalır dedi..bende senin annen kalamaz . sonra senelerce sizin çocuklarınıza ben baktım der ben dedirtmem dedim..anneni iyice tanıdım o yalancının biri dedim..deme öyle dedi..
bende uzatmadım..
şimdi kızlar sizce en mantıklısı ne..?
bakıcıyla beraber annemler dönüşümlümü baksınlar yoksa ben işi bırakayım mı?
çok kararsız kaldım gerçekten karar veremiyorum..
ve artık eşime iyi davranıyım mı?
az evvel eşim yanıma uğradı , işyerime..yuvayı kurtarma derdinde...bende yuva yıkmak istemiyorum ama seni ne kadar sevsemde içimden dönmek gelmiyor dedim..öyle olacağına annemlerde kalırım daha iyi dedim..sürekli annenler bizde kalıyor daha eve döneli 1 hafta oldu neredeyse her gün bizdelerdi..birde bekar kaynım var..benim çekineceğimi rahat edemeyeceğimi hiçmi düşünmüyor bu insanlar dedim..hem ne gerek varki 5 dk lık mesafede gelir çaylarını içer giderler bu nedemek oluyor..benim artık çocuklarım var ve bir düzen istiyorum kocamla çocuklarımla kalmak istiyorum zaten akşama kadar iş yerindeyim dedim..eğer böyle olmuyosa git annenle yaşa dedim..oda zaten yeterince üzgün fazlada üstüne gitmedim..tamam dedi bundan sonra seni mutlu ederim annemlerde kalmaz dedi..bende mutlu olmak istiyorum artık dedi..bende tamam dedim..yine güzel ayrıldık..bakıcı meselesine gelince 3 gün annen kalır yanlarında 3 gün benim annem kalır dedi..bende senin annen kalamaz . sonra senelerce sizin çocuklarınıza ben baktım der ben dedirtmem dedim..anneni iyice tanıdım o yalancının biri dedim..deme öyle dedi..
bende uzatmadım..
bende uzatmadım..
kelebekk
Eşinle konuşman iyi olmuş en azından biraz için rahatlamıştır. umarım annesiyle konuşur ve bi daha gelmezler size.. Yani gelsinler deee bi görüp gitsinler...
hakketen senin kaynının sizde ne işi var zaten garip olan 2 dk lık yolda oturan bi insan ne diye gelir kalır bunu hala anlamış değilim.
ayh böyle anlayışsız insanlar var yaa delirmemek elde değil işte....
işini bırakma bence annen ve bakıcın varsa çok sorun olmaz diye düşünüyorum.. işi bırakırsan daha çok bunalırsın!!!
kızlar bebişlerim 40 günlük oldular.2.300 gr doğdular..ama şimdi çok şükür 5 kilo oldular..neyse küçük doğdukları için bir ay annemde kaldım..çok küçüklerdi annem baktı annem ilgilendi..bebişlerim biraz toparlanınca eve geldim..bir hafta önce..
eve geldim ama gelmez olsaydım..kayınvalidem tırstıgaliba çocuklar üstüme kalacak diye..her seferinde ben bakamam ben yapamam ben unuttum çocuk bakmayı filan diyor..laf çarpıyor..annemgeliyor hergün o ilgileniyor..bir kerede yardım edeyim şu kadına demiyor..geçiyor oturuyor..bir kere mama apmak ve çocukların altını değiştirmek zorunda kalmş hemen küçük kaynımı aramış şikayet etmiş..annem kulaklarıyla duymuş..çok bunaldım ne bu böyle bir mam yap bir alt değiştir ben hasta bir kadınım falan filan diye..annem duyunca şok olmuş...öyle üzldüm ve sinirlendimki açtım telefonu kaynanama ağzıma geleni söyledim..güya onunla aramızda hiç sorun olmamıştı..ama gördüm gerçek yüzünü...ben çocuklarımı sana güvenip doğurmadım diye başladım saydım işte ağzıma ne geliyorsa...eşime de anlattım bu durumu..eşimde yazık kadına bakamamıştır boşver filan diyince, senin annenede sanada diyip terkettim evi...çünkü söylenmesine şikayet etmesine gerek yok birde bana diyorki ben bakmaya değil sevmeye gelirim...annem bir ay baktı severek baktı ağzını açmadı..birde bu bir hafta içinde annem sabah bakmaya gelir akşam gider..bakıcıda var zaten..ama kaynanamın hiçbir aydası yok bende kalır yayılırlar..ozaman gelmeyeceksin..ya akıllı olsunlar yada akıllarını başlarına getirmeyi bilirim ben...üf kızlar sinirliyim anlatamamış olabilirim derdimi tam olarak...kusura bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?