- 16 Kasım 2012
- 420
- 289
- 103
Bnde öyle düşünüyodum özellkle doktora dedm tehlikeli diolar falan yok ole olsa bakarmıyım dedi 2 kere baktrdm cok sükür bsey olmadıaynenn olabılır ondn banada özellıkle sıkısık ol dedı ayrıca alttan bakmakk tehlıkelıymış ya
hımmmm ıyımıs o zaman bnmö degerı yuksek buldu ondnn dedı heralde karından bakalım dıye sımdıde aklımda kaldı hanı ıl k kan testı yapanlar ıkı gun snra falanda tekrar yapıolarya katlanmısmı dıye bana o gerek kalmadı heralde srmayı unuttum benBnde öyle düşünüyodum özellkle doktora dedm tehlikeli diolar falan yok ole olsa bakarmıyım dedi 2 kere baktrdm cok sükür bsey olmadı
Düşük cıkınca genelde onu yaptırıyolar kimyasal için sanrmhımmmm ıyımıs o zaman bnmö degerı yuksek buldu ondnn dedı heralde karından bakalım dıye sımdıde aklımda kaldı hanı ıl k kan testı yapanlar ıkı gun snra falanda tekrar yapıolarya katlanmısmı dıye bana o gerek kalmadı heralde srmayı unuttum ben
aynenn bende şok oldum zaten ılk degerı ben 12 gördüm şaşkınlıktann ordakı kıza cok düşük degılmı ya falan yaptım yokkk kızz dedı oa olurmu dedıı cok ıyı dedıı kagıda bırdaha baktım sonuc 1228,8 mişDüşük cıkınca genelde onu yaptırıyolar kimyasal için sanrm
Saskınaynenn bende şok oldum zaten ılk degerı ben 12 gördüm şaşkınlıktann ordakı kıza cok düşük degılmı ya falan yaptım yokkk kızz dedı oa olurmu dedıı cok ıyı dedıı kagıda bırdaha baktım sonuc 1228,8 miş
tabıkı verrım merak etmee ınsallah görurrumm bu persembe gııdıyorum allahn ıznıyleSaskınKeseyi yada bebişi görürsen haber wer bn pazartesi gidecegm
Hayirli olsun canım silikte olsa çift cizgi:)kızlar acil yorum bekliyorum bu nedir.. idrarı yaptım saniyeler içinde çıktı kızlar adetime 2 gün var çok gögsüm ağrıyordu o yüzden bugün test yaptım..
Acilde yapılmaz laboratuvara özel çalışan hast yapar sanirim:)tabi şimdi yani acilde :)
tebrıkler cnm hamılesınkızlar acil yorum bekliyorum bu nedir.. idrarı yaptım saniyeler içinde çıktı kızlar adetime 2 gün var çok gögsüm ağrıyordu o yüzden bugün test yaptım..
ay cnm ya bende o korkuyu yasıyorum dünden berı bnm hcg 1228,8 cıktı bende persembe gtcm bana da aynı sıkışık gel dedi inş keseyı görrzKızlar merhaba bende sizdenim artık 1 yıllık uğraşmalar sonucu yumurta rezervin az tüp bebek şart dendi ve tüp bebek merkezi araştırırkne günümün gerçtiğini farkettimm test yaptım çift çizgiyi görünce şaşırdım ciddiye bile almadım kanda baktık 382 2 gün sonra 819 çıktı :) yarın kese için gidicz sıkışık gel dedi ama görebilckmi pek sanmıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?