çok şükürr bende hamileyyimmmmmmmmmmmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynenn olabılır ondn banada özellıkle sıkısık ol dedı ayrıca alttan bakmakk tehlıkelıymış ya
Bnde öyle düşünüyodum özellkle doktora dedm tehlikeli diolar falan yok ole olsa bakarmıyım dedi 2 kere baktrdm cok sükür bsey olmadı

Bnde öyle düşünüyodum özellkle doktora dedm tehlikeli diolar falan yok ole olsa bakarmıyım dedi 2 kere baktrdm cok sükür bsey olmadı
hımmmm ıyımıs o zaman bnmö degerı yuksek buldu ondnn dedı heralde karından bakalım dıye sımdıde aklımda kaldı hanı ıl k kan testı yapanlar ıkı gun snra falanda tekrar yapıolarya katlanmısmı dıye bana o gerek kalmadı heralde srmayı unuttum ben

Düşük cıkınca genelde onu yaptırıyolar kimyasal için sanrm

Düşük cıkınca genelde onu yaptırıyolar kimyasal için sanrm
aynenn bende şok oldum zaten ılk degerı ben 12 gördüm şaşkınlıktann ordakı kıza cok düşük degılmı ya falan yaptım yokkk kızz dedı oa olurmu dedıı cok ıyı dedıı kagıda bırdaha baktım sonuc 1228,8 miş

Saskın Keseyi yada bebişi görürsen haber wer bn pazartesi gidecegm

kızlar acil yorum bekliyorum bu nedir.. idrarı yaptım saniyeler içinde çıktı kızlar adetime 2 gün var çok gögsüm ağrıyordu o yüzden bugün test yaptım..

Eklentiler

• 20160125071518.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar merhaba bende sizdenim artık 1 yıllık uğraşmalar sonucu yumurta rezervin az tüp bebek şart dendi ve tüp bebek merkezi araştırırkne günümün gerçtiğini farkettimm test yaptım çift çizgiyi görünce şaşırdım ciddiye bile almadım kanda baktık 382 2 gün sonra 819 çıktı :) yarın kese için gidicz sıkışık gel dedi ama görebilckmi pek sanmıyorumm

[QUOT5, post: 44833860, member: 715067"]kızlar acil yorum bekliyorum bu nedir.. idrarı yaptım saniyeler içinde çıktı kızlar adetime 2 gün var çok gögsüm ağrıyordu o yüzden bugün test yaptım..[/QUOTE]
Hamilesin canim gözün aydın ayyy bende gorecekmiyim bu ikinci cçizgiyi bugün ya bir buçuk senelik evliyim durum pof şimdilik :-(

canım benim eşim yeni varikoselden ameliyat oldu bende pco vardı hala inanamıyorum şaka gibi (

özel hastaneye gitsem gebelik için kan testi yaparlar mı ?

Canim 2gunluk kala çıkıyor önce kadın doğum uzmanı na gitsene yarın sabahtan başla çalışmalara haber ver

ay cnm ya bende o korkuyu yasıyorum dünden berı bnm hcg 1228,8 cıktı bende persembe gtcm bana da aynı sıkışık gel dedi inş keseyı görrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…