çok tahammülsüzüm

masal_naz

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
1.086
14
358
İstanbul
arkadaşlar konu doğru yerdemi bilmiyorum
benimde bu sorunum var kimseye tahammül edemiyorum sanal ortamda bir sorun yok eşimlede bir sorun olmuyor mesela gelen müşterilere karşı böylerim devamlı gelen giden oluyor herkesin söylediği sinirlerimi bozuyor çok sinirleniyorum olmadık yere ama iş yeri kapısından çıkınca normal hale geliyorum ne yapmam lazım kendime çok kızıyorumklava:

ben de geçen yıl çok yoğun çalışıyordum ve acaib bunalmıştım.
evde örgü örerek stresimi attım.
canım çıkmış halde eve geliyordum ama o stresle başlıyordum örgüye.
çok rahatladım.

işin yorucu ve stresli.
akşamları kafanı dağıtacak şeyler yap.
hafta sonlarını güzel geçir.

canım görsen evde kuzu gibiyim sinir stres yok ama çalıştığım yeerde insanlardan nefret ediyorum resmen eb ufak bişeyin pazarlığını yapmaya çalışıyorlar herşeye sinir oluyorum örgü bana göre değil aslında tatile çok ihtiyacım var ama gidemem ki:çok üzgünüm:

tatil yaptın mı bu sene

müşterilerin sözlediklerini kişisel algılamamak, robot gibi yaklaşmak gerekiyor ama tabii bu her zaman mümkün olamıyor, duygusal değil mekanik bakmak lazım müşteri sorunlarına

Sorun iş yeriyle ilgili demekki canım, oraya karşı bir soğukluk olmuş sende, isteksizlik..İşini severek yapmıyorsun buda sende bir tahammülsüzlük olarak geri dönmüş. Çalışmayıda sevmeyebilirsin, bunu mecbur olarak yaptığını düşünüyor ise ,buda sende bir sinirli yapıyordur.

tatil yaptın mı bu sene

müşterilerin sözlediklerini kişisel algılamamak, robot gibi yaklaşmak gerekiyor ama tabii bu her zaman mümkün olamıyor, duygusal değil mekanik bakmak lazım müşteri sorunlarına

bu sene tatil yapmadım canım doğrusu hiçbişey yapmadım bu sene 7 ay önce kürtaj oldum onda yıkılmıştım işe başladım hemen ama mecburiyetten sevmediğim bi iş yapıyorum şuan evime yakın diye marketteyim ama nefret ediyorum işimden iş arıyorum ama enelde heryer sigorta yapmıyor diyede başlamıyorum

aynen öyle canım severek yapmıyorum işimi ama maaşı gününde alıyorum sigortam yatıyor başka iş böyle düzenli olmaz diye cesaret edemiyorum eşimde sabret zaten hamile kalırsan çalışmıycaksın diyo dayanıyorum ama şimdi taşınıcam evime daha yakın bi iş arıycam

Son mesajını okumadan önce hamile olabilir misin diyecektim,o da malum sinir yapıyor insanda.
Bende en son böyle diye diye çıktım işyerimden hamileydim gelene sinir oluyorum gidene sinir oluyorum çalışana sinir oluyorum diye diye şimdi o şartlarla iş bulamıyorum.O maaşımın yarısı bile hayal benim için:gitme:
KEndini bu şekilde telkin et sen bence:teselli:
Dönem dönem hepimizde oluyor bu durumla birazda hassaslığının verdiği halde var tabi.Hakkında hayırlısı olsun canım:Saruboceq:

yok canım hamile değilim tedavi görüyorum onunda sıkıntısı var tabi bende işte bu şartları bulamamaktan korkuyorum hamile kalana kadar çalışmam lazım çünkü ama okadar suratsızımki hiç çekilmiyorum iş yerinde bu kapıdan çıktığımda herşey değişiyor sende aynı benim gibi olmuşsun anlıyorsundur beni

mesela bana emir verilmesinden nefrett ederim genelde buraya gelen müşteriler bana emir verir gibi sigara verseene şu parayı bozsana diyince o kasayı başına geçiresim geliyor

İnşallah canım, hamile kalırsın ve hiç çalışmak zorunda kalmazsın, bebeğini büyütürsun bu sürede, çok takmamaya gayret et, bu sıkıntıların geçici olduğunu unutma..

mesela şimdi adam içeri elinde sigarayla girmiş rahat rahat duruyor çıkarmısınız yasak diyorum çıkıcam şimdi diyor tartıştım adamla

Canım bende öyleydim iş bunalımı.
aglayacak derecede sinir oluyordum herkes ayaklarım geri geri gidiyordu hep..
Fakat bu sürekli birşey değil geçici birşey..
Sinir sres yaptıkça hamileliğide engellersin canım.
Rahatlamaya calıs.
Haline şükret..

demek tek sorun bende değilmiş evet canım dr stres yapmıycaksın dedi :1rolleyes:

Bende coook eskilerden büyük bir markette sezonluk kasiyerlik yapmıstım yaz için lisedeyken 1-2 ay calısmıstım ama cok haklısın o insnların tavırları neydi öyle..
Rica etmekten yoksunlar.
Ver-yap-al
Bu ne demektir yani..
Zaten en sonunda dayanamadım birine rica etmeyi bilmiyormusunuz madem emir veriyorsunuz yapmıyorum güle güle demiştim delikafadulden
Cok sinirlenmiştim elimde degildi..

Aman diyim sen benim gibi patlama işinden olma canım..

:roflol::roflol: çok iyi yapmışsın az kaldı evet emir veriyorlar ona çok sinir oluyorum hatta dün sabah bi müşteri geldi 2 tane şundan ver 3 tane şundan ver dedi bende belli ettim sinir olduğumu dediki sinirlenip fişi ver bağırdı al dedim bende sinirlenerek artismisin sabah sabah dedi düzgün konuşun dedim bişeyler daha söylendi hatırlamıyorum dedim benimle böyle konuşamazsınız müşteriyseniz müşteriliğinizi bilin :roflolhh canıma değsin

Boşver canım görmemeye çalış dicem ama insanın elinde olmuyor dua et bol bol.
Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…