ben de geçen yıl çok yoğun çalışıyordum ve acaib bunalmıştım.
evde örgü örerek stresimi attım.
canım çıkmış halde eve geliyordum ama o stresle başlıyordum örgüye.
çok rahatladım.
işin yorucu ve stresli.
akşamları kafanı dağıtacak şeyler yap.
hafta sonlarını güzel geçir.
tatil yaptın mı bu sene
müşterilerin sözlediklerini kişisel algılamamak, robot gibi yaklaşmak gerekiyor ama tabii bu her zaman mümkün olamıyor, duygusal değil mekanik bakmak lazım müşteri sorunlarına
Sorun iş yeriyle ilgili demekki canım, oraya karşı bir soğukluk olmuş sende, isteksizlik..İşini severek yapmıyorsun buda sende bir tahammülsüzlük olarak geri dönmüş. Çalışmayıda sevmeyebilirsin, bunu mecbur olarak yaptığını düşünüyor ise ,buda sende bir sinirli yapıyordur.
Son mesajını okumadan önce hamile olabilir misin diyecektim,o da malum sinir yapıyor insanda.
Bende en son böyle diye diye çıktım işyerimden hamileydim gelene sinir oluyorum gidene sinir oluyorum çalışana sinir oluyorum diye diye şimdi o şartlarla iş bulamıyorum.O maaşımın yarısı bile hayal benim için:gitme:
KEndini bu şekilde telkin et sen bence:teselli:
Dönem dönem hepimizde oluyor bu durumla birazda hassaslığının verdiği halde var tabi.Hakkında hayırlısı olsun canım:Saruboceq:
aynen öyle canım severek yapmıyorum işimi ama maaşı gününde alıyorum sigortam yatıyor başka iş böyle düzenli olmaz diye cesaret edemiyorum eşimde sabret zaten hamile kalırsan çalışmıycaksın diyo dayanıyorum ama şimdi taşınıcam evime daha yakın bi iş arıycam
markette kasada mı çalışıyorsun canım?
İnşallah canım, hamile kalırsın ve hiç çalışmak zorunda kalmazsın, bebeğini büyütürsun bu sürede, çok takmamaya gayret et, bu sıkıntıların geçici olduğunu unutma..
Canım bende öyleydim iş bunalımı.
aglayacak derecede sinir oluyordum herkes ayaklarım geri geri gidiyordu hep..
Fakat bu sürekli birşey değil geçici birşey..
Sinir sres yaptıkça hamileliğide engellersin canım.
Rahatlamaya calıs.
Haline şükret..
Bende coook eskilerden büyük bir markette sezonluk kasiyerlik yapmıstım yaz için lisedeyken 1-2 ay calısmıstım ama cok haklısın o insnların tavırları neydi öyle..
Rica etmekten yoksunlar.
Ver-yap-al
Bu ne demektir yani..
Zaten en sonunda dayanamadım birine rica etmeyi bilmiyormusunuz madem emir veriyorsunuz yapmıyorum güle güle demiştim delikafadulden
Cok sinirlenmiştim elimde degildi..
Aman diyim sen benim gibi patlama işinden olma canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?