- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Önceden ortaya bombayı atar çekirdeğini çitlerdi banlar havada uçuşurdu ne zaman ki Kazen fake üye değil dedi bu kız böyleyazım tarzı değişti aniden.eski vanessa asla atarlanmazdı.şaşkınım.
Önceden ortaya bombayı atar çekirdeğini çitlerdi banlar havada uçuşurdu ne zaman ki Kazen fake üye değil dedi bu kız böyle
İnş konu sahibinin de gözü gönlü açılmıştır çünkü Fırat bilmemkim diyor, çok takıldım benDimi hem yakışıklı hem de göze sokmayan bir romantik. Hangi kumraldı unuttum, @yenGEnC foti attıydı. Adam latindi ten rengi koyu geldi bize. Kumral anlayışımız farklıymış meğer. Ben de Jensen Ackles atmıştım.
Bi itiraf gelir mi artık?yok ben amaçsızım
kanatlı hayvan yetiştiriciliği okuyorum harran ünide
oradan da stanford a M.s.c yapmaya gidicem
Amme hizmeti için tişikkirlerBahsi geçen sözde kumrala buradan ulaşabilirsiniz.
Çünkü bu üye kk kadınlarına fake konular açıyor. Ben iyice emin oldum. İsteyince gayet Zeki. Kafa basıyor. Ama konulara bakınca kabus insan modu varyazım tarzı değişti aniden.eski vanessa asla atarlanmazdı.şaşkınım.
onu bilemem de.bunca zaman ki yazım tarzıyla bu konuda yazdığı yazım tarzı bambaşka.kimseye atarlanmazdı hazırcevap değildi ama değişmiş.hayırlısı bakalım.Çünkü bu üye kk kadınlarına fake konular açıyor. Ben iyice emin oldum. İsteyince gayet Zeki. Kafa basıyor. Ama konulara bakınca kabus insan modu var
İnş konu sahibinin de gözü gönlü açılmıştır çünkü Fırat bilmemkim diyor, çok takıldım ben
Herkesin ünlüsü kendine yakışıklı ve romantik o ayrı.
onu bilemem de.bunca zaman ki yazım tarzıyla bu konuda yazdığı yazım tarzı bambaşka.kimseye atarlanmazdı hazırcevap değildi ama değişmiş.hayırlısı bakalım.
Akla hayale sığmayacak konular açar milleti banlatır kenarda çekirdeğini çitlerNasil bir üye ki? Ben epeydir forumda yoktum neler dönmüş
leyligül olmak istiyoNeden Fırat Albayram?
ceydanin soğuk espirilerine bayılıyorumFırat Albayram zaten über yakışıklı bir adam değil ki. Yani bir Kıvanç, Birkan Sokullu vs. değil ama çok sempatik. Aslında ikisi de oyuncu eşiyle ama Youtube içerikleri üretiyorlar üç senedir ve bu sene parladılar. Fırat da eşini (Ceyda Kasabalı) çok güzel seviyor, çok aşık çok belli.
venasa adama saldiri ne oldu...
ceydanin soğuk espirilerine bayılıyorum
Canım, bu bilgi için kaynakçan nedir? Musculus gluteus maximus’ un mu ki acaba? Öyle bir şey yok çünküB12 yaşla azalıyor abla
sen alsan daha iyi gibi
Canım, bu bilgi için kaynakçan nedir? Musculus gluteus maximus’ un mu ki acaba? Öyle bir şey yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?