Çok Toksik Bir İnsanım

İnş konu sahibinin de gözü gönlü açılmıştır çünkü Fırat bilmemkim diyor, çok takıldım ben
Herkesin ünlüsü kendine yakışıklı ve romantik o ayrı.

Çünkü bu üye kk kadınlarına fake konular açıyor. Ben iyice emin oldum. İsteyince gayet Zeki. Kafa basıyor. Ama konulara bakınca kabus insan modu var
onu bilemem de.bunca zaman ki yazım tarzıyla bu konuda yazdığı yazım tarzı bambaşka.kimseye atarlanmazdı hazırcevap değildi ama değişmiş.hayırlısı bakalım.

İnş konu sahibinin de gözü gönlü açılmıştır çünkü Fırat bilmemkim diyor, çok takıldım ben
Herkesin ünlüsü kendine yakışıklı ve romantik o ayrı.

Fırat Albayram zaten über yakışıklı bir adam değil ki. Yani bir Kıvanç, Birkan Sokullu vs. değil ama çok sempatik. Aslında ikisi de oyuncu eşiyle ama Youtube içerikleri üretiyorlar üç senedir ve bu sene parladılar. Fırat da eşini (Ceyda Kasabalı) çok güzel seviyor, çok aşık çok belli.

Insanın kendini bilmesi de güzel.
Bide kendini görmeyip başkalarını eleştirenler var.kendi yaşadıkları rezil hayatları mükemmel gösterip öfkesini hem cinslerine yönlendirenler .en ufak bir elestiride hem sanal dünyada hem de reel hayatta birilerine şikayet edip o insanlara zarar vermeye çalışıyorlar .bize birşey olmaz ama bunu anlamadılar daha.kendince çaba veriyorlar yazık üzülüyorum hallerine.
Neler gördük bu hayatta
O yüzden seni tebrik ediyorum.
En azından kendi yaptıklarının yanlış olduğunu biliyorsun.

Ruh 21 gram mış bilir misin . öldürdüğün kardeşinin ağırlığı hep üstünde olacak asla mutlu olamayacaksin ..artık sen 21 gram daha agirsin nihahaha

Kendinizi bilmeniz güzel ama ne yazık ki en ufak bir değişme ,düzelme emaresi göstermiyorsunuz.
Bahsettiginiz kişi kim bilmiyorum çok şükür ama erkek arkadaşınızın yerinde olsam şunun gibi ol dediginizde,sende şunun gibi ol (ünlü,güzel bir kadın ismi gelecek buraya)derdim.
Siz çok mu güzel,nitelikli bir kadınsınız ki karşınızdakine böyle davranabiliyor,birine benzetmeye çalışıyorsunuz.

venasa adama saldiri ne oldu...
ceydanin soğuk espirilerine bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…