- Konu Sahibi VanessaRinki
-
şu 2000 sonrası doğanlar hemcinsleriyle sevişsin diyen üyeye dönmüş tarzı.
Yazdığın hiçbirşeyin doğru olmadığı okadar belliki hayal dünyanda yaşıyorsun yazıkdoğmadı annemle aldırdık
kurtuldum veletten
Adam içerik üretmek için baya araştırma yapan da biri umarım bir gün kendi adını aratıp burayı keşfetmez. Yeni içeriği oluruz yoksaFırat Albayram kim ki..?
Ben ilk defa duydum..Adam içerik üretmek için baya araştırma yapan da biri umarım bir gün kendi adını aratıp burayı keşfetmez. Yeni içeriği oluruz yoksa
Kesınlıkle katiliyorum.Gerçek dünyaya dönerek kurtulabilirsin mesela.
Hayatında bir erkek olmadığını, bu yaşadıklarının tamamının hayal dünyandan ibaret olduğunu kabul edersen kocaman bir adım atmış olursun iyileşme yolunda.
Instagram kullanmiyor musunBen ilk defa duydum..
Ne yalan söyleyeyim.
Ay bunu da mi dediler :)
Instagram kullanmiyor musun
Arızalı arızalının halinden anlıyorKizlar cok ustune gitmemismisiniz hepiniz bir olup. bazilarinizda teyze demesine alinip yorum yapmis bu kadar takilmayin
Neden hakaret ediyorsunuz? Sen de ugrasmayi seviyorsun.Arızalı arızalının halinden anlıyorarkadaş olsanıza siz
Hakaret etmiyorum, durum tespiti yapıyorum. İkiniz de buraların gediklilerindensiniz. Arkadaş olun işte ne güzel, anlarsınız birbirinizi.Neden hakaret ediyorsunuz? Sen de ugrasmayi seviyorsun.
İstediğini söyleyen istemediğini işitir. Ergen diye herkes alttan almak zorunda değil. Biz annesi babası değiliz ki alttan alalım. Kendini ne dediğini yerini bilmeli.Kizlar cok ustune gitmemismisiniz hepiniz bir olup. bazilarinizda teyze demesine alinip yorum yapmis bu kadar takilmayin
her konuda toksiklik yaptığı için 3 ay ban yiyen ablanın tespitleri lolHakaret etmiyorum, durum tespiti yapıyorum. İkiniz de buraların gediklilerindensiniz. Arkadaş olun işte ne güzel, anlarsınız birbirinizi.
Darısı başına toksikliğinin geç de olsa farkına varan kardeşim. Biz de biraz nefes alırız.her konuda toksiklik yaptığı için 3 ay ban yiyen ablanın tespitleri lol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?