Çok Toksik Bir İnsanım

Sınırları çok dar yahu. Hayallerinde bile mutsuz
Ben mesela hayali kardeş doğar diye düşünmüştüm ama o hikaye için sürekli takipte olması gerekiyordu :d pat alındı :d gerçi belli olmaz birkaç ay sonra aslında alınmamış bize yalan söylemişler de diyebilir :d

Siz adama bunları yaparken o hala kendini affettirmeye mi çalışıyor? Ben galiba nerde yanlış yaptığımı şimdi anladım, bu erkekler kendine dünyayı dar eden kadınlara bağımlılar.

Vanessanın çarpık hayal dünyasından herşey beklenir.

Hayali sevgili olarak seçtiği adam tipsiz, eğitimi vasat altı, ailesi vanessayı istemiyor falan gerçi yakışıklı eğitimli falan olsa hiç inanmazdık, bunu bile yemedik

Saçlarınla ilgili sorunların mı var vanessa? Böyle yapmaya devam edersen adam kısa süre içinde kaçar senden haberin olsun.

Lütfen hayali ağda serüveni de vardı :d

Seni, zorunluyu, umutsuzu biri daha vardı galiba ama hatırlamıyorum kknın dört atlısı olarak bir araya gelmeye davet ediyorum. Anca siz birbirinizi teselli edersiniz. Kafa yapınız, düşünce sisteminiz, hayalgücünüz, hayata bakışınız benzer. Birbirinizi çok güzel teselli edersiniz.

Fırat Albayram kim, ilişki tavsiyesi veren yeni bir sözde uzman mı çıktı , diye düşünüp google a baktım. Adam oyuncuymuş.

Sözde ilişki uzmanı tavsiyeleri bitti , bu da yeni moda mı ? Adamın neyini erkek arkadaşınıza örnek gösterdiğinizi anlamadım.

Nasıl ya uşağın ailesi ünlüydü falan hani çok zenginlerdi, çocukta çok eğitimli bir şeydi... Ben orada kaldım ya tüh kaçırdım

Nasıl ya uşağın ailesi ünlüydü falan hani çok zenginlerdi, çocukta çok eğitimli bir şeydi... Ben orada kaldım ya tüh kaçırdım
Ohooo çok geride kalmışsın sen. Onun üstüne dişini fırçalamayan çocuk, yağlı gömleğini kokladığı fastfood restoran müdürü, bi d üniversite sınavında barajı geçememiş bu konudaki oğlan çocuğu geldi. Arada kaçırdığım var mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…