- 13 Mayıs 2017
- 1.665
- 7.388
- 158
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Ben mesela hayali kardeş doğar diye düşünmüştüm ama o hikaye için sürekli takipte olması gerekiyordu :d pat alındı :d gerçi belli olmaz birkaç ay sonra aslında alınmamış bize yalan söylemişler de diyebilir :dSınırları çok dar yahu. Hayallerinde bile mutsuz
Vanessanın çarpık hayal dünyasından herşey beklenir.Ben mesela hayali kardeş doğar diye düşünmüştüm ama o hikaye için sürekli takipte olması gerekiyordu :d pat alındı :d gerçi belli olmaz birkaç ay sonra aslında alınmamış bize yalan söylemişler de diyebilir :d
Lütfen hayali ağda serüveni de vardı :dVanessanın çarpık hayal dünyasından herşey beklenir.
Hayali sevgili olarak seçtiği adam tipsiz, eğitimi vasat altı, ailesi vanessayı istemiyor falangerçi yakışıklı eğitimli falan olsa hiç inanmazdık, bunu bile yemedik
Sen üst üste üç prezervatif takma hikayesini biliyor musun?Lütfen hayali ağda serüveni de vardı :d
Sizin yorumunuz da kangren pipiydi sanırım hatta :dSen üst üste üç prezervatif takma hikayesini biliyor musun?
Ahahah hatırlamıyorum ama demişimdir.Sizin yorumunuz da kangren pipiydi sanırım hatta :d
Adamin kangren olmasına 2 fersah kala hastaneye yetiştirdikleri hikaye miydi o?Sen üst üste üç prezervatif takma hikayesini biliyor musun?
Agahah onu bilmiyorum ben, çok iyimişAdamin kangren olmasına 2 fersah kala hastaneye yetiştirdikleri hikaye miydi o?
Bu başka mi yoksa
Yanlış kişiyi aldırmışlardoğmadı annemle aldırdık
kurtuldum veletten
Onun için çok geç kalmışlar, doktorlar çare bulamamışYanlış kişiyi aldırmışlar
sevgilime hayatı zindan ediyorum
geçen yolda sen kızların kalçalarına bakıyorsun diye kavga çıkardım sürekli kompleks yapıyorum.
benden daha güzel kızları sevdin di mi aptal falan diyip hakaret ediyorum kendini affetttirmek için yapmadığı kalmıyor
fırat albayramın videolarını atıp adamlık öğren diyorum.
kendimden bıktım nasıl kurutlucam bu halden
Nasıl ya uşağın ailesi ünlüydü falan hani çok zenginlerdi, çocukta çok eğitimli bir şeydi... Ben orada kaldım ya tüh kaçırdımVanessanın çarpık hayal dünyasından herşey beklenir.
Hayali sevgili olarak seçtiği adam tipsiz, eğitimi vasat altı, ailesi vanessayı istemiyor falangerçi yakışıklı eğitimli falan olsa hiç inanmazdık, bunu bile yemedik
Keşke annen seni de aldırsaymış..doğmadı annemle aldırdık
kurtuldum veletten
Ohooo çok geride kalmışsın sen. Onun üstüne dişini fırçalamayan çocuk, yağlı gömleğini kokladığı fastfood restoran müdürü, bi d üniversite sınavında barajı geçememiş bu konudaki oğlan çocuğu geldi. Arada kaçırdığım var mı bilmiyorum.Nasıl ya uşağın ailesi ünlüydü falan hani çok zenginlerdi, çocukta çok eğitimli bir şeydi... Ben orada kaldım ya tüh kaçırdım
Gerçekmiş onaylanmışArkadaşlar şu mesaja bi bakım sizce hala bu kişi gerçek miamacının ne olduğu apaçık ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?