Çok Toksik Bir İnsanım

aynen teyzecim
biz tazeciğiz çok şükür doğurganız, cildimiz pasparlak daha ne olsun
Millet 20li yaşlarını incecik, sağlıklı ve taş olarak yaşıyor. Sen obezsin, genç olsan ne olacak ki? Kimsenin sana bakıp "oo, çıtır" dediğini sanmıyorum.

(Anlattıklarını gerçek varsayarak yazdım bunları. Şişman değilsen de zaten troll'lük yapan, işsizin tekisin, aynı yere çıkıyor.)

aynen teyzecim

Yalnız teyze dediğin kadınlar seni cebinde sallar canım ya. Ayrıca VKİ’si 30 un üstünde oman birinin cildinin de güzel olup parlayacağını hiç sanmam kıps?

Ay bide teyze olsam tamam dicem. sanki baston emojisi koydum:) teyze oluyoruz hemen gözlerinde, onlar genç malûm
Troll arkadaş zeka yaşını düşünüp yorum yazdığından biz her türlü teyze oluyoruz 20 yaşında olsak bile teyze kalıyoruz yanında

Destek al derim çünkü senin problemin sevgilinle değil bence kendini sevmemenle alakalı bence yada senin böyle davranmaya neden olacak bir olay yaşadım bu aldatılma olur erkekler konusunda kötü tecrübeler yaşamış sındır ondan olur veya ailenden birinin başına böyle bişey gelmiştir sana da aktarım olmuştur sorunun kaynağını bul yoksa hayat hiç çekilmez emin ol

doğmadı annemle aldırdık
kurtuldum veletten
Vanessa her şeyi ama her şeyi geçiyorum, özel hayatın, eğitimin , aile ilişkilerin, her neyse. Ama bu kadarı , çok zalimce. Çok fazla. İnsan şöyle bir cümleyi kurabilmek için gerçekten kötü kalpli olmalı ya. Bizim bile hiçbir alakamızın olmamasına rağmen içimiz acıdı, sen nasıl kendi kanından olan biriyle ilgili böyle bir cümleyi bu kadar pervasızca kurabildin?

Sana yeri geldi ben de çok kızdım, zaman zaman sana takıldım, yeri geldi dostça tavsiyelerde bulundum. Ama hiçbir zaman kötü birisi olduğunu düşünmemiştim. Hiçbir konunda. Ama şu an gördüm ki sen kötü birisin Vanessa. Kalbinde merhamet yok. Bencilsin. Hayatının yoluna girmesini istiyorsan öncelikle kendinden başkalarını da umursamaya çalışmaktan başlamalısın.

Fırat albayram kim bilmeyenlere; internette eşi ile youtube’a video çekiyorlar ve genelde çok sevimli bir çift olarak biliniyorlar, sürekli fırat albayram eşine yürüyor bir şekilde bu da örneklerden biri :

Bencil yazacaktım ki yazmışsın kuşum. Çok bencil bir insan yazık, empati yeteneğinden de yoksun. Ne köy olur kendisinden ne kasaba.

Sen Ceyda kasabali oldun da ben Fırat mi olmadım demedi mi? Ceyda ozguveni yüksek kişiliği oturmuş 36 yaşında bir kadın sen toy aklı bir karış havada kimliği oturmamış şu halinle firati nasıl bulacaksın lütfen kişisel gelişimin için herseyi yap oku çok oku bu şekilde hayatına yazık edeceksin

Kız ciddi ciddi merak ettim, gerçekten tamamen hayali konular olduğunu mu düşünüyorsunuz hiçbir gerçekliği yok mu size göre, yoksa eleştiri mi bunlar

aynen teyzecim
Üzerinize geliniyor diye üzülüyordum da doğmamış çocuğa “kurtuldum veletten” demeniz ve bu yorumunuzla fazlasını bile hak ediyormuşsunuz.
Ne terbiyesiz insansınız. Parlaklık kilodandır aynı kompleksleriniz gibi. İnsanların yaşıyla dalga geçmek de en az şimdi size yaptığım bu beden üzerinden yapılan eleştiri gibi çirkin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…