Çok Toksik Bir İnsanım

Louder kışkırtıcı mesajlar direkt size hitaben yazılırsa başka, üye kendiyle alakalı bir durumu yazarsa başka.

Genel bir değerlendirme yapmam gerekirse, annesinin bebeği aldırması konuyla alakalı değildi, üye bu ayrıntıyı kendiliğinden vermemiş, doğmamış bebekle alakalı soru sorulunca cevaplamış, şimdi yine kızılacak bir şey yazacağım ama bebekle alakalı soru sormak neden kışkırtma sayılmıyor sizler için?

BDV ana sayfada konu başlıkları altında konuyu kimin açtığı yazıyor, baktınız sinir olduğunuz biri okumadan pas geçebilirsiniz.

Bir diğer konu Vanessa hayalindekileri mi yazıyor biz bunun tespitini yapamayız, her üye gibi bunları yaşıyorum anlattıklarımın hepsi gerçek dediği zaman, aksini somut delillerle ispat edene kadar üye beyanını doğru kabul etmek zorundayız.

Sizler anlatılana inanırsınız inanmazsınız orası sizlerin değerlendirmesine kalmış lakin dediğim gibi herkesin konusuna yorum yazma zorunluluğu yok, hatta kişisel kanaatimi yazayım ben olsam üslubundan hoşlanmadığım kişilere yorum yazmam, 1 ay evvelde bir konusunda yazmışım, konuları en çok trend olanlar sinir olduğunuz hoşlanmadığınız üyeler çünkü hepiniz gidip en çok yorumu onlara yapıyorsunuz.

Yüzü çok bilindik bir oyuncuymuş yav. Karısını da yeni gördüm, tipinden huzur akıyor, adam tabi tapar.
Kadının espri düzeyi “-sana Cem’in selamı var -hangi Cem? -sivilCEM” düzeyinde. Instagramda videolara denk geliyorum ben de. Geçende bir video vardı adam bıyık bırakmış ve kötü duruyor herkes de kes şu bıyığını demiş. Adam “bana sadece karım derse keserim, ben ona sordum, o da yakıştı deyince konu kapandı, başka kimsenin düşüncesi beni bağlamaz” diyordu. Bu konuda takdir etsem de bu tarz sosyal medyada mıç mıç sevimli “samimi” çiftler bana aşırı itici geliyor, asla da samimi bulmuyorum.

Konu dışına çıkılıp üyenin eski konularına değinilmesinden ben de hoşlanmıyorum, hatta çoğu konuda bunu belirtiyorum ama ona eski konusunun hatırlatılması ne kadar hataysa onun verdiği cevabın çirkinliği de öyle maalesef. Sonra o çirkinliğe karşılık başka üyeler yanlış şeyler yazınca ortalık karışıyor ne yazık ki. Konuları popüler hale getirme konusunda da inanılmaz haklısın abla. Keşke beklenen ilgiyi göremeseler. Cevabın için çok teşekkür ederim

aynen teyzecim
biz tazeciğiz çok şükür doğurganız, cildimiz pasparlak daha ne olsun

Tam olarak kaç kişisiniz ? Doğurgan olup olmadığınızı nereden biliyorsunuz ?

Hayatta garantisi olmayan konular üzerine; bu kadar iddialı konuşmamak gerekiyor, diye düşünüyorum.

"Forumda güldüm , eğlendim" diye düşünüyorsanız; hayat yolculuğunuzda bu yazdıklarınızla sınanırsanız da tadını çıkarmaya bakın.

Üyeler bir konu açıp , sonuca dair hiçbir bilgi vermeden üzerine birkaç konu daha açıyorlar.

Burası bir forum ve konu açma kısıtlaması yok ; konu açımına dair farklı kurallar var , haklısınız.

İnsanlar , diğer konunun sonucunu merak edip üyeye sormuşlar. Art niyet veya alay etme mevcutsa , soran üyenin mesajına da gerekli müdahale yapılsın.

Cevabını, sadece konu sahibinin bildiği bir soruyu sormanın yanlış olmadığını düşünüyorum.

Madem bir rahatsızlığının olduğunun farkındasın neden tedavi olmuyorsun. Sen de, ailen de, sevgilin de çok tuhaf bir hayatın içindesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…