- 10 Nisan 2014
- 43.392
- 115.660
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Onun yaşında önceliği okulu uzatmadan bitirmek olmalıydı. Bir dili iyi şekilde öğrenmeye çaba olmalıydı. Ailemin maddiyatı kısıtlı ama ben mühendis olacağım önüm açık. Bu yılları iyi değerlendirirsem hayatım kurtulur sonra kendime uygun karakterli bir erkek arkadaş bulurum demeliydi. Fazla kilolarından kurtulma yolları aramalıydı güzellik için değil sağlığı için. Ama hiçbirinde gözü yok. Dinlemiyor da büyük sözü büyük tecrübesi. Bizler daha ne yapalım?Aaa çok şaşırdım şu an. Gerçekse ne kadar acınası bir karakter...
Onun yaşında önceliği okulu uzatmadan bitirmek olmalıydı. Bir dili iyi şekilde öğrenmeye çaba olmalıydı. Ailemin maddiyatı kısıtlı ama ben mühendis olacağım önüm açık. Bu yılları iyi değerlendirirsem hayatım kurtulur sonra kendime uygun karakterli bir erkek arkadaş bulurum demeliydi. Fazla kilolarından kurtulma yolları aramalıydı güzellik için değil sağlığı için. Ama hiçbirinde gözü yok. Dinlemiyor da büyük sözü büyük tecrübesi. Bizler daha ne yapalım?
Ay ben buna şok... Baktığım fotolarla hırsız yavuzun alakası yok amaFirat Albayram kim diye baktim.Leyla ile mecnundaki hirsiz yavuzmus
Ay ben buna şok... Baktığım fotolarla hırsız yavuzun alakası yok ama
maddi durumumdan ben sizi sorumlu tutmadım ama siz mesajma anneyim vs.diye zırlıyorsunuz
tekrar ediyorum burası benim konum irite oluyorsan okuma bana ne
Ay ben buna şok... Baktığım fotolarla hırsız yavuzun alakası yok ama
Firat Albayram kim diye baktim.Leyla ile mecnundaki hirsiz yavuzmus
Yeminle deli dediklerimiz bundan daha akıllıBu "ağzıma ver" diye yalvardığı halde sevgilisi vermiyormuş bir de. Sevgilisi bile sevişmek istemiyor yani düşün
Sizin için yapılacak pek bi şey yokta sevgilinize söyleyin yol yakınken kaçsınsevgilime hayatı zindan ediyorum
geçen yolda sen kızların kalçalarına bakıyorsun diye kavga çıkardım sürekli kompleks yapıyorum.
benden daha güzel kızları sevdin di mi aptal falan diyip hakaret ediyorum kendini affetttirmek için yapmadığı kalmıyor
fırat albayramın videolarını atıp adamlık öğren diyorum.
kendimden bıktım nasıl kurutlucam bu halden
Di mi ya alakası yokYavuz, Osman Sonant yav.
Hangi kumral!Geçen güzel geyik yaptık kumral erkek üzerinden
Lakin yukarida eleman istemiyorum nokta diyor. Ha ben senin ve konularinin gercek olduguna asla inanmadim ama ekran goruntusu hazirladiysan daha inandirici ol bari pffff
ablacım senin anne olmandan bana ne tam olarak
her mesaja o zaman beni kışkırtıyor diye şikayet edelim
çocuğun alınması doğmasından kat be kat daha hayırlıydı eve giren aylık para 5 kişi için toplam 7k olacaktı.
sen mi düşünüyorsun bu dertleri acaba?
işinize gelmeyince anneyim ben hassasım vs
bana ne senin bebeğinden ve anneliğinden tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?