Çok Toksik Bir İnsanım

Aaa çok şaşırdım şu an. Gerçekse ne kadar acınası bir karakter...
Onun yaşında önceliği okulu uzatmadan bitirmek olmalıydı. Bir dili iyi şekilde öğrenmeye çaba olmalıydı. Ailemin maddiyatı kısıtlı ama ben mühendis olacağım önüm açık. Bu yılları iyi değerlendirirsem hayatım kurtulur sonra kendime uygun karakterli bir erkek arkadaş bulurum demeliydi. Fazla kilolarından kurtulma yolları aramalıydı güzellik için değil sağlığı için. Ama hiçbirinde gözü yok. Dinlemiyor da büyük sözü büyük tecrübesi. Bizler daha ne yapalım?

Onun yaşında önceliği okulu uzatmadan bitirmek olmalıydı. Bir dili iyi şekilde öğrenmeye çaba olmalıydı. Ailemin maddiyatı kısıtlı ama ben mühendis olacağım önüm açık. Bu yılları iyi değerlendirirsem hayatım kurtulur sonra kendime uygun karakterli bir erkek arkadaş bulurum demeliydi. Fazla kilolarından kurtulma yolları aramalıydı güzellik için değil sağlığı için. Ama hiçbirinde gözü yok. Dinlemiyor da büyük sözü büyük tecrübesi. Bizler daha ne yapalım?

Bazı insanlar mutsuzluk ve umutsuzluk içinde yaşamayı severler. Değişimler sancılı olur çünkü. Konfor alanından çıkması gerekir kişinin. Bu da herkesin harcı değildir maalesef. Ki konu sahibi gibi kişiler için daha fazla emek ister değişim. Çünkü çok sivri bir karakter görüyoruz burada. Düzeltmesini isterim her şeyi, ancak çok zor görünüyor. Öncelikle düzeltmeye niyetli olmak lazım.

Fırat Albayram ilk defa duydum. Fırat duysa der ki ben neymişim be abi😄😄 Fırat Fırat gadan alam yoluna ölem😂😂😂

sevgilime hayatı zindan ediyorum
geçen yolda sen kızların kalçalarına bakıyorsun diye kavga çıkardım sürekli kompleks yapıyorum.
benden daha güzel kızları sevdin di mi aptal falan diyip hakaret ediyorum kendini affetttirmek için yapmadığı kalmıyor
fırat albayramın videolarını atıp adamlık öğren diyorum.
kendimden bıktım nasıl kurutlucam bu halden
Sizin için yapılacak pek bi şey yokta sevgilinize söyleyin yol yakınken kaçsın

Bigün biri seni kendine aşık eder şöyle bi sağlam ağzına eder o zaman kendine gelirsin. Merak etme daha zamanın gelmemiş demek ki.

ablacım senin anne olmandan bana ne tam olarak
her mesaja o zaman beni kışkırtıyor diye şikayet edelim
çocuğun alınması doğmasından kat be kat daha hayırlıydı eve giren aylık para 5 kişi için toplam 7k olacaktı.
sen mi düşünüyorsun bu dertleri acaba?
işinize gelmeyince anneyim ben hassasım vs
bana ne senin bebeğinden ve anneliğinden tam olarak

Koca kıçımı kaldırıp çalışayım demiyor da….. Neyse.

Back
X