• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok tuhaf hissediyorum...

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.213
333
Ankara
Cuma sabahi onun icin hediye bakarken ayrilmak aklimin ucundan bile gecmezken aksam terk ettim onu. Bir anlik sinirle bitti dedim. Tamam dedi bir sey demedi. Daha once de tartistigimiz olmustu ama cocuk gibi aglamisti beni birakma sensiz yapamam diye. Simdi ayriligi oylece kabul etmesi zoruma gitti demek ki beni sevmemis diyorum. Bilmiyorum belki de bikti artik benden. Sinirle numarasini falan sildim su an ona ulasabilecegim hicbir yol yok. Facebook hesabini da dondurmustu zaten. Eger o mesaj atmazsa aramazsa bir daha gorusemeyecegiz yani. Cok komik oldu bu ayrilik hic beklemedigim bir anda nasil terk edebildim onu bilmiyorum. Acikcasi pisman degilim. Uzgun oldugum da soylenemez. Nasil bu kadar kolay vazgecebildim ondan aklim almiyor. Annemi karsima almistim onun icin. Inanmistim sevdigimize. Simdi goruyorum ki ne ben ona hak ettigi degeri vermisim ne de o beni gercekten sevmis.

Her ilişki ömür boyu sürecek diye bir şey yok ki..
Karşılıklı tükenmişsiniz işte.
Hayırlı olsun inşallah.

İyi de sen ondan vazgeçebilmişsin onunda tamam demesine takılmaman lazım
Demek ki iki tarafta bitirmeye hazırmış
Bunları düşünüp kendini doldurma

Siz sevmiyormuşsunuz demek ki.
O da her seferinde yalvaracak değil ya, bu sefer kopmamış peşinizden.

Pişman ve üzgün olmadığınıza göre sorun yok.

Bakalım 2 hafta sonrada aynı duygularda olacakmışınız :)

Şimdi olay taze anlamadınız belki. Nasıl bir sinir vuku bulda sildiniz?

Back
X