Temmuzda 2 yaşında olacak.Kaç yaşında kızınız?
Şu an elimde yok sabaha kadar beklerse birşey olur mu?renkler karışmasın diye konulan mendiller var onlarla yıkasanız tamamen eski haline döner
O malzemeler yok şu an elimde. Sabaha kadar makinede ıslak beklerse ayakkabı iyice bozulur diye korkuyorum. Çıkartsam kurusa bu defa kuruyunca daha zormuş.Netden bi araştırın isterseniz
Birisi suya basıp elma sirkesi ve karbonat dökmüş eski haline gelmiş
Keten demişsiniz; beğendiğiniz bir renk kumaş boyasıyla boyasanız?
Bir de üst uste yikamak ayakkabıya daha fazla zarar vermez mi?
Kıyamam. Üzmeyin kendinizi çaresi var neticede. Şöyle simli pembe bir boyaya kızınız da hayır demez bence :)keşke hiç yıkamasaydım bundan iyiydi.
Simli pembe kumaş boyası var mı ki? Varsa yarın hemen alırımm.Kıyamam. Üzmeyin kendinizi çaresi var neticede. Şöyle simli pembe bir boyaya kızınız da hayır demez bence :)
Simli zor ama her renk kumaş boyası var. Üzülme, hslledilmeyecek şey değil. Tecrübe olmuş diye düşünSimli pembe kumaş boyası var mı ki? Varsa yarın hemen alırımm.
Üstelik biraz çekmiş gibidir görünüyor ama açılır herhalde.Simli zor ama her renk kumaş boyası var. Üzülme, hslledilmeyecek şey değil. Tecrübe olmuş diye düşün
Üstelik biraz çekmiş gibidir görünüyor ama açılır herhalde.gitti bence ayakkabı ya.
Şükürler olsun ki fairy kullanıyorum ama 2 defa makineye attım zaten ve çekmiş gibi geliyor bana. Daha fazla deforme olmasın? Bir de hangi programda yıkamalıyım kaç derece de?Fairy bulaşık makinesi tabletini sanirim usanmadan söylemeye devam edicem:)
Umarım elinizde mevcuttur.
Ayakkabıyla beraber makineye atin tableti muhtemelen çıkacaktır.
Benim bi keresinde beyazların içine lacivert bi atlet karışmıştı.Şükürler olsun ki fairy kullanıyorum ama 2 defa makineye attım zaten ve çekmiş gibi geliyor bana. Daha fazla deforme olmasın? Bir de hangi programda yıkamalıyım kaç derece de?
Çok içime dert oldu başka ayakkabısı da yok. Şu fairy de son kez deneyeyim en son sıcak suda beyazlatıcıya koydum rengi en azından koyu pembe oldu. Sadece kenar dikişli yerleri biraz morumsu. Fairy de denersem belki tamamen düzelir. Battı balık yan gider.Benim bi keresinde beyazların içine lacivert bi atlet karışmıştı.
40 derecede yıkadım ben morumsu olan atletler bembeyaz çıkmıştı.
Ama ayakkabının kurumuş olmaması önemli.
Insallah çıkar yaa haberdar edin lütfen.
Benim çamaşırlar deforme olmamıştı inşallah sizinki de olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?