Çok ufak bir sıkıntı olabilir ama moralim bozuldu

Gider gider merak etmeyin :)

Sabun rendelemeyi unutmayın gerçekten inanılmaz etkili bir deneyin olmazsa kumaş boyası çok etkili bir çözüm olmuş arkadaşın dediği onu denersiniz
Kalıp sabunum yok ki. Duşta duş jeli, elde sıvı sabun kullanıyoruz. Ama alacağım ya bir ara çünkü illa lazım oluyor.

Kızlar bence fairy ye gerek kalmadı şimdi duruladım son leke çıkarma işlemi epey işe yaramış su gri olmuş. Dikişli kısımlarda hafif renk farkı var gibi ama o kadarcıktan birşey olmaz bence buna da şükür. Kuruyunca da gerçek rengine döner gibi geliyor şu an ıslak. Sanırım artık rahat nefes alabilirim?

Eklentiler

• IMG_20190603_031243.webp
    26 KB · Görüntüleme: 167
Bana bile dert oldu ufaklığın ayakkabısı.
Arkadaşların kumaş boyası önerisi yerinde,
boyarsınız pembeye.
Önemli olan bayramı geçirmek.
Bayramdan sonra Allah kerim.

Çok sevindik

Ben de kizimin camasirlarini yikarken nasil olduysa araya kopkoyu mavi renk bir tulum karismis. O kadar da dikkat ederdim. Gozumden kacmis o gun. Makine bitti camasirlari bi cikardim ki ne goreyim Beyaz desenliler olmus mavi desenli, toz pembeler, pudralar mor olmus , sarilar yesil Neye ugradigimi sasirdim, sinirimden agladim. Cunku cogunu kizimin boyu uzadi diye yeni almistim. Ilk yikanmasiydi cogunun. Mecbur oylece giydirdim cocuga 2 kez daha yikandiktan sonra baktim renkleri geri gelmis. Dunyalar benim oldu gorunce bence bi kez daha yikarsan duzelebilir yani bilemedim

Yeni alınan birşeye olunca kötü hissettiriyor gerçekten ya. Neyse ki düzelmiş ben de kenarları için ayakkabı kurumadan fairy denemeyi düşünüyorum ama geç oldu ayakkabı da epey ses yapıyor makinede. Kararsızım.

Ayakkabi attigin fotografta gayet iyi gorunuyordu. Bence riske girme. Giyilebilir yani o haliyle de gaet cici duruyor

Ayakkabi attigin fotografta gayet iyi gorunuyordu. Bence riske girme. Giyilebilir yani o haliyle de gaet cici duruyor
Yine de denedim yarım saatlik programda. 30 derece olduğu için zarar vereceğini düşünmüyorum. Formunu da geri kazanması için içine bolca poşet falan tıkacağım.

Yine de denedim yarım saatlik programda. 30 derece olduğu için zarar vereceğini düşünmüyorum. Formunu da geri kazanması için içine bolca poşet falan tıkacağım.
Mantikli yani bence ise yarar. Gazete falan da koyabilirsin burusturup. anne demek cozum bulmak demek iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…