- 14 Şubat 2020
- 43
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi Kaderbizedegulse
-
:)Düşüne düşüne deli olacağım dönemlerden geçiyorum. Bir insanın istediği hiç bir şey mi olmaz diyorum. Allah affetsin neden sadece biz böyleyiz herkes mutlu diye sürekli söylenir oldum. İnancı olan bir insanım çok da dua ederim ama olmayınca nasip değilmiş hayırlsıı buymuş deyip geçemiyorum o an. Ben dahil çevremdekiler de çok üzülüyor çünkü. Üzülen sadece ben olsam bu kadar takmazdım. 28 yaşındayım. 6 yıldır çalışıyorum. Ayrı yaşıyorum ailemden. Onlara da yardımcı olmak zorundayım cünkü babam çalışmıyor ve emekli de değil. 6 yılda kendine ne yaptın deseniz elimde 20 binden başka bir birikmisliğim yok. Cünkü sunun ihtiyacı vardı bunun ihtiyacı var diye diye bu günlere geldim. Hayatımda biri var tam işler yoluna girecek evleneceğiz dedik, kesin diye baktığımız iş konusu olmadı ve biz dağıldık. Her gün dua ediyorum, gece uykumdan uyanarak dua eder şekilde buluyorum kendimi. Evlenmek yuva kurmak istedim oNda da bir engelle karşılaştık hep. Bütün arkadaşlarım evli, böyle olunca da çevreden bir baskı oluyor. Sanki bir eksikliğim varmış gibi hissettiriyorlar insana. Evli olanları görünce ister istemez üzülüyorum çok da ortamlara giremiyorum, sürekli evlilik mevzusunu açtıkları icin. Bunun icin üzülürken, erkek kardeşim üniversiteden mezun olunca atanamadı. İş kuracak diye 25 bin kredi çektim. Sonra da polislik mülakatlarına girdi ben o sırada krediyi cekmis bulundum. 6 aydır da ödüyorum. Kardesim de 6 aydır yanımda sonuç bekliyordu( bu arada işsiz ikimizin masraflarını ben karşılıyordum) dün sınav açıklandı kazanamamış. Simdi dünden beri onu toparlamaya çalışıyorum. Suan bu hastalık yüzünden işi de olmayacak bir süre. Kesin gözüyle bakmıştık yine polisliğe de. Aynı şekilde erkek arkadasım gibi o da dağıldı. Çevreme bakıyorum herkesin işi yolunda biz niye böyleyiz diyorum. Bir seyi çok isteyince olmaz sözü gercekten doğru. Allah bizi sınıyor artık buna inanıyorum. Karışık yazmıs olabilirim. Şimdiden kusura bakmayın. İçimi dökmek istedim.
Klasik olacak ama sağlığınız yerindeyse gerisini cabalayinca Rabbim nasip eder herkes bı yerden sinanir Allah hayırlı iş nasip etsin kardesinize ve tüm arayanlaraDüşüne düşüne deli olacağım dönemlerden geçiyorum. Bir insanın istediği hiç bir şey mi olmaz diyorum. Allah affetsin neden sadece biz böyleyiz herkes mutlu diye sürekli söylenir oldum. İnancı olan bir insanım çok da dua ederim ama olmayınca nasip değilmiş hayırlsıı buymuş deyip geçemiyorum o an. Ben dahil çevremdekiler de çok üzülüyor çünkü. Üzülen sadece ben olsam bu kadar takmazdım. 28 yaşındayım. 6 yıldır çalışıyorum. Ayrı yaşıyorum ailemden. Onlara da yardımcı olmak zorundayım cünkü babam çalışmıyor ve emekli de değil. 6 yılda kendine ne yaptın deseniz elimde 20 binden başka bir birikmisliğim yok. Cünkü sunun ihtiyacı vardı bunun ihtiyacı var diye diye bu günlere geldim. Hayatımda biri var tam işler yoluna girecek evleneceğiz dedik, kesin diye baktığımız iş konusu olmadı ve biz dağıldık. Her gün dua ediyorum, gece uykumdan uyanarak dua eder şekilde buluyorum kendimi. Evlenmek yuva kurmak istedim oNda da bir engelle karşılaştık hep. Bütün arkadaşlarım evli, böyle olunca da çevreden bir baskı oluyor. Sanki bir eksikliğim varmış gibi hissettiriyorlar insana. Evli olanları görünce ister istemez üzülüyorum çok da ortamlara giremiyorum, sürekli evlilik mevzusunu açtıkları icin. Bunun icin üzülürken, erkek kardeşim üniversiteden mezun olunca atanamadı. İş kuracak diye 25 bin kredi çektim. Sonra da polislik mülakatlarına girdi ben o sırada krediyi cekmis bulundum. 6 aydır da ödüyorum. Kardesim de 6 aydır yanımda sonuç bekliyordu( bu arada işsiz ikimizin masraflarını ben karşılıyordum) dün sınav açıklandı kazanamamış. Simdi dünden beri onu toparlamaya çalışıyorum. Suan bu hastalık yüzünden işi de olmayacak bir süre. Kesin gözüyle bakmıştık yine polisliğe de. Aynı şekilde erkek arkadasım gibi o da dağıldı. Çevreme bakıyorum herkesin işi yolunda biz niye böyleyiz diyorum. Bir seyi çok isteyince olmaz sözü gercekten doğru. Allah bizi sınıyor artık buna inanıyorum. Karışık yazmıs olabilirim. Şimdiden kusura bakmayın. İçimi dökmek istedim.
olması kesin gözüyle bakmaktansa hayırlısıysa olsun gözüyle bakın.doğmamış çocuğa don biçmeyin.kimsenin hayatı sorunsuz değil herkes milyon tane yere başvuruyo, sürekli mücadele içinde.sağlık gitti mi kötü, sağlık varsa gerisi halloluyo bi şekilde.niye sürekli "dağılıyosunuz"? saksıda yetişmeyen her insan sürekli çaba içinde olacağını bilir zaten.ama kendini harap etmek bu kadar kolay olmamalı, kardeşiniz mesela sınava girdi 6 aydır başka şeye başvurmadan yatıyo muydu öyle? ne gibi bi uzmanlığı var da iş kurmaya kalkıyo mesela yoksa sadece cahil cesaretiyle Allah verir umuduyla mı bu piyasada iş kuruyo?biraz ayaklarınız yere basarsa daha iyi olur.Düşüne düşüne deli olacağım dönemlerden geçiyorum. Bir insanın istediği hiç bir şey mi olmaz diyorum. Allah affetsin neden sadece biz böyleyiz herkes mutlu diye sürekli söylenir oldum. İnancı olan bir insanım çok da dua ederim ama olmayınca nasip değilmiş hayırlsıı buymuş deyip geçemiyorum o an. Ben dahil çevremdekiler de çok üzülüyor çünkü. Üzülen sadece ben olsam bu kadar takmazdım. 28 yaşındayım. 6 yıldır çalışıyorum. Ayrı yaşıyorum ailemden. Onlara da yardımcı olmak zorundayım cünkü babam çalışmıyor ve emekli de değil. 6 yılda kendine ne yaptın deseniz elimde 20 binden başka bir birikmisliğim yok. Cünkü sunun ihtiyacı vardı bunun ihtiyacı var diye diye bu günlere geldim. Hayatımda biri var tam işler yoluna girecek evleneceğiz dedik, kesin diye baktığımız iş konusu olmadı ve biz dağıldık. Her gün dua ediyorum, gece uykumdan uyanarak dua eder şekilde buluyorum kendimi. Evlenmek yuva kurmak istedim oNda da bir engelle karşılaştık hep. Bütün arkadaşlarım evli, böyle olunca da çevreden bir baskı oluyor. Sanki bir eksikliğim varmış gibi hissettiriyorlar insana. Evli olanları görünce ister istemez üzülüyorum çok da ortamlara giremiyorum, sürekli evlilik mevzusunu açtıkları icin. Bunun icin üzülürken, erkek kardeşim üniversiteden mezun olunca atanamadı. İş kuracak diye 25 bin kredi çektim. Sonra da polislik mülakatlarına girdi ben o sırada krediyi cekmis bulundum. 6 aydır da ödüyorum. Kardesim de 6 aydır yanımda sonuç bekliyordu( bu arada işsiz ikimizin masraflarını ben karşılıyordum) dün sınav açıklandı kazanamamış. Simdi dünden beri onu toparlamaya çalışıyorum. Suan bu hastalık yüzünden işi de olmayacak bir süre. Kesin gözüyle bakmıştık yine polisliğe de. Aynı şekilde erkek arkadasım gibi o da dağıldı. Çevreme bakıyorum herkesin işi yolunda biz niye böyleyiz diyorum. Bir seyi çok isteyince olmaz sözü gercekten doğru. Allah bizi sınıyor artık buna inanıyorum. Karışık yazmıs olabilirim. Şimdiden kusura bakmayın. İçimi dökmek istedim.
İlişkim bitmedi. Hala bekliyoruz o da biraz insanı üzüyor.Ailenizden ayrı yasayacak kapasite ve gucunuz var. Ailenize muhtac olmayacak isiniz var. Ailenize zor zamanda yardım edecek kudretiniz var
Saglıklısiniz, ac degıl acıkta degılsınız.
Annenız babanız kardeşiniz saglıklı.
Evde kalmak diye bir sey yok, bu yasta evlenmedıgınız ıcın eksik hissetmek sızın tercihiniz. Ne eksıgı ne evde kalması demek uc saniyenızı almaz.
Biten ılıskınız devam etseydi sorunlu sekılde sacma sapan, belki de bosanmaya yakın hatta pandemı bitse de acsam davamı dedıgınız bir evlilik olacaktı.. Şer gıbı gorunen de hayır aramak iyidir.
Canınız sıkılabilir ama, bunları dert etmek isteyen sızsınız.
Bence vazgecın.
Bitmemiş ılıskıye uzulmenızde bılemedım.İlişkim bitmedi. Hala bekliyoruz o da biraz insanı üzüyor.
bazi aileler boyle isteBana biraz etrafa fazla taviz vermişsiniz gibi geldi
6 senedir çalışıyorsam kendime yatırım yapardım.
Neden hiç kendinize birikim yapmadınız ?
Siz olmasanız ya da çalışmasanız aileniz ne yapacaktı ?
Neden herseyi sizden istiyorlar ?
Bence biraz hayır demelisiniz.
Çok var malesef kibazi aileler boyle iste
Okuttum ettim hep karsilik beklerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?