Çok utandım:(

Arkadaşımın anlattığı bir olay geldi aklıma mesajınızı okuyunca.Kadın annesine gitmiş ,eşi de birlikte olmak istemiş.Kadın da hayır olmaz burası babamın evi demiş.Eşi de senin ki baba evi de benim babamın evi genelevi mi demiş:KK48:.Onlar da beraber oturuyormuş.
:D

Kesin çözüm evde birisi varken yanaşmamak. Sesi duymasa banyo sesini duyarlar. İlla ki belli olur ve karı koca olsak da ben hangi gün ilişkiye girdiğimin bilinmesinden rahatsız olurum. Böyle bir durumda annemin de sevineceğini düşünmüyorum o da utanır yerin dibine geçerdi. Tabi ki beni de leylekler getirmedi ama anne babamın hangi gün birlikte olduğunu bilmek de istemem.

Torun damdan düşmedi ya Can'ım :deli: ses falan duymadıysa sorun yok.. Hem annen sallamış nolcak ki yabancı mı
Bnm kv de 3-4 kere bizde kaldı gece gezmelerine çıkar evin içinde ışıkları açar gezer banyo mutfak dolanır ben hiç kalkmam kapı kapalıysa sorun yk (gece gece kalkıp onla mı oturcam) anne bu kv gibi değil ki :-)

Bütün kk uyleri aynı göruste sanırım.Anormal ve utanılması gereken bi durum yok ortada.
Anneniz anlamış olsa dahi size yansıtmamış.Gayet normal yani.Bi gazatede okumustum hangi ülke oldugunu tam hatırlamıyorum ama içeriği ülkelerin geleneklerıyle ılgılıydı ve gelının annesi ılk gece kızına yardımcı olmak adına kızıyla aynı evde kalıyomus.Bide bu acıdan bakmak gerek..

Bütün kk uyleri aynı göruste sanırım.Anormal ve utanılması gereken bi durum yok ortada.
Anneniz anlamış olsa dahi size yansıtmamış.Gayet normal yani.Bi gazatede okumustum hangi ülke oldugunu tam hatırlamıyorum ama içeriği ülkelerin geleneklerıyle ılgılıydı ve gelının annesi ılk gece kızına yardımcı olmak adına kızıyla aynı evde kalıyomus.Bide bu acıdan bakmak gerek..
Ayy öyle bi ülkede olsam ömrü billah evlenmezdim . yok gelsin bi de yardım etsin neye edecekse sanki atomu parçalıyoruz ilk gece. Ben de bir şey okumuştum damadın en yakın arkadaşı ilk gece gelinle birlikte oluyormuş, damat ilk gece böyle sıkıcı bir işle uğraşmasın diye.

Ayy öyle bi ülkede olsam ömrü billah evlenmezdim . yok gelsin bi de yardım etsin neye edecekse sanki atomu parçalıyoruz ilk gece. Ben de bir şey okumuştum damadın en yakın arkadaşı ilk gece gelinle birlikte oluyormuş, damat ilk gece böyle sıkıcı bir işle uğraşmasın diye.

Neeeeee?
Böyle bi gelenek olabilirmi ya..o_O:skandal:

o nerde oluyormus ya :KK57:

Back
X